Normal Doğum yapacak arkadaşlar. Bugün bi şey öğrendim. Uygulayanlar çok rahat etmişler. 33. Haftadan sonra çok afedersiniz her taharette vajinaya zeytinyağı sürmek doğumu kolaylaştırıyomuş. Doğum yapılacağı sırada da mümkünse zeytinyağına oturmak rahmin kolay gevşemesini sağlıyormuş. Uygulayan kişiler dikişsiz bi şekilde Doğum yapmışlar. Oturma işlemini belki yapamayabiliriz ama zeytinyağı kullanmak faydalı bi şeye benziyo
Ben yarım dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik ve zeytin sınırsız yiyorum..normal çıkıyor..senin hem omlet hem de şekerli çay bence yükseltiyor
Bende o civarda bekliyordum kiloyu çünkü 4 hafta once 1500 dü kilolu olmasıda sıkıntı of hayırlısıyla bi saglikla gelseler nst icinde kalp atisları hizli dedi yarın sabah tekrar tok karna istedi.
Bide sekeri olanlara doktorlarınız her hafta nst istedi mi bana artik her hafta nst istedi artık
geçmiş olsun cnm. bende 3-4 haftada 200 gr almış kılosu az dedı ufak bı bebek olacak dedı suyu ıyı dedı ıyı olmasydı senın gıbı alınırdı sanırım
neden kılo almıyorlar bnmde cnm sıkkın
Benim için plesenta beslemiyor dedi tansiyon problemi vardı sanırım ondan kaynaklandı. Dopplerdan ölçüm yaptı aslında sonuç iyi çıktı ama suyu az işte sorun üstüne sorun yanı
Bende o civarda bekliyordum kiloyu çünkü 4 hafta once 1500 dü kilolu olmasıda sıkıntı of hayırlısıyla bi saglikla gelseler nst icinde kalp atisları hizli dedi yarın sabah tekrar tok karna istedi.
Bide sekeri olanlara doktorlarınız her hafta nst istedi mi bana artik her hafta nst istedi artık
Ben yarım dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik ve zeytin sınırsız yiyorum..normal çıkıyor..senin hem omlet hem de şekerli çay bence yükseltiyor
şekerinz varsa bilmiyorum o konuda bilgim yokta sanırım kabak çekirdeği bşy yapmaz diye biliyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz bende 3 gün önce kabak çekirdeği çitledim birazda fazla akşamına sabaha karnım ağrıyodu benm bndede kabızlık vardı hatta hemoroid oldum bn sabahına tuvalette çıktım zaten iyi geldi gerçektn tavsiye ederim onun zararı olmuyosa
sut haric herseye kokuyo zaten markettekiler :) bana sabahlari kahvaltıca iceck bisey lazim yoksa akşamlar icin yine koy sütü alirim ama sabahalri yuksek cikartiyo koy sutu icince.su koyuncada tadi tuhaf olur bunlarla devam vi kac hafta kaldi zaten
Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
canım ben de bugün gittim kontrole benimkinin kafası da 35 haftalık görünüyor. Sınırda dedi doktor. Daha da büyürse normal yapamayız diyor çok üzüldm Diyete başlıcam büyümesin artık
Kizlar ben de gecen hafta kontrole gittiğimde benegimin kafasi diger olculerinden baya geriydi. Bu haftalarda daha buyuk olmasi gerek yazmışsınız ya benim tam tersi olmus. Bacak karin filan hepsi ileride ama kafa gunuyle ayni. Yani 32+0da gittim kafa da 32+0 di. Ama onceleri daha ilerideydi kafa capi. Aklima takildi gelisiminde bir sorun yoktur dimi
İlk gebeligimde ölçülere cok takılmış arastirmis ve stres yapmıştım. Bacak boyu hep bayagi geri çıkıyordu netten bakinca ooo neler neler yaziyor. Meğerse kizimim bacak boyu kisaymis Simdi doktor sorun var demedikçe hicbirine takılmıyorum oglusumun kafasi da hep 1 2 hafta ilerde doktor yapisaldir sorun yok dedi baba tarafinin da kafa yapisi büyük zaten. Hiç sorun yol bence rahat ol tadını çıkar ilk gebeligi olanlara en büyük tavsiyem bu olur
benm hiç sormak aklıma gelmiyor neden se :) kolu bacağı kafası :) bi kilosunu sorarım birde nasıl durduğunu bide haftasıyla uyumlumu suyunu fln :) yarın kontrolmz varda inşallah unutmazsam bende bi sorym bakalım merk ettim
Benim cogunlukla akşamları karnımda sertleşme oluyo bide karın altında bugun adet ağrısı gibi oldu sanki üşüttüm gibi hissettim bide bugun dahiliyeye seker icin kontrole gitmistim idrar tahlili de verdim temiz çıktı ama sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi bi his oluyo igne batması gibi giriyor aradan sanki idrar yolunda oluyo bu yarın kendi doktoruma randevum var bakalım ne diycek.galiba haftalar ilerledikce kendimizi daha çok dinler olduk
Ayni mi bilmem ama Benim de hep akşamlari karnimda sertlik oluyor daha cok gobek deliğinin ust kısımları hareket etmek egilmek iskence oluyordu. Magnezyum verdi doktor bayagi rahatlattı. Birde cok yorulma ve bol su ic dedi dikkat ettim gercekten yoruldugum günler daha col agriyor
geçmiş olsun cnm. bende 3-4 haftada 200 gr almış kılosu az dedı ufak bı bebek olacak dedı suyu ıyı dedı ıyı olmasydı senın gıbı alınırdı sanırım
neden kılo almıyorlar bnmde cnm sıkkın
Bebeğin kilo almasinda beslenme kadar annenin dinlenmesi de onemli diyor doktorum. Yeteri kadar dinlenebiliyor musun. Br ara cok yoruluyordum is guc misafir felan 2.5 haftada 1 haftalık gelismisti bebegim. 1 hafta iyice dinlendim protein agirlikli beslendim bugün kontrolde haftasini bile yakalamis dedi doktorum hatta yanaklarini gösterdi kilo almis diye
Ayni mi bilmem ama Benim de hep akşamlari karnimda sertlik oluyor daha cok gobek deliğinin ust kısımları hareket etmek egilmek iskence oluyordu. Magnezyum verdi doktor bayagi rahatlattı. Birde cok yorulma ve bol su ic dedi dikkat ettim gercekten yoruldugum günler daha col agriyor