maalesef var canım. nasıl geçireceğiz bilmiyorumkızlar birde bende hemoroid oldu mağlesfnasıl geçecek sizce birde doğumda da fazla oluyomuş ıkınma sırasında bn birazda çekiniyorum açıkcası muayne ederse nasıl yapacam bilmiyorum sizdede varmı bu sıkıntı
offmaalesef var canım. nasıl geçireceğiz bilmiyorum
O maalesef geçmiyor canım. Doktorum beni muayene etti hiç çekinme senide muayene etsin doğum sonrası kaybolur dedi. Normal doğuma engel değilmiş. Kabız olmamaya çalış ben her gün düzenli olarak probiyotik kullanıyorum ve organik hindistan cevizi yağı ile oraya tampon uyguluyorum. Cok şükür ağrı sizi yok bebis ten sonra geçer insallahkızlar birde bende hemoroid oldu mağlesfnasıl geçecek sizce birde doğumda da fazla oluyomuş ıkınma sırasında bn birazda çekiniyorum açıkcası muayne ederse nasıl yapacam bilmiyorum sizdede varmı bu sıkıntı
Dogru soyliyrsun canım.Yasaklaea uyarak ykselmesını önluyorm ama hergn aynı cıkmıyo cıkmazda Zaten hareketıne geceden ne yedıgıne gore bıle degıseblr belkı takma ımkadr bnce 120 130 ıyı degerler ykselmıyıçoms ıste
keşke benimki yeni iki gün olsaAman ıkı gndr hapsuruktan ıdrar kacıp gıdıyo bıde seytnyagı surersem hıcbtutamam :)
inşallah yaa ilk defa ömrümde bu zamnda oldu hamilelikten dolayıO maalesef geçmiyor canım. Doktorum beni muayene etti hiç çekinme senide muayene etsin doğum sonrası kaybolur dedi. Normal doğuma engel değilmiş. Kabız olmamaya çalış ben her gün düzenli olarak probiyotik kullanıyorum ve organik hindistan cevizi yağı ile oraya tampon uyguluyorum. Cok şükür ağrı sizi yok bebis ten sonra geçer insallah
keşke benimki yeni iki gün olsahamilelıgımden bu yana günde 4 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum
kızlar birde bende hemoroid oldu mağlesfnasıl geçecek sizce birde doğumda da fazla oluyomuş ıkınma sırasında bn birazda çekiniyorum açıkcası muayne ederse nasıl yapacam bilmiyorum sizdede varmı bu sıkıntı
Canim sezeryan diye konusmustuk dün vazgeçtik doktorumla bir aksilik olmazsa normal dogum deneyecem acıyı yiyemiyorum zaten canim kabızlık için yiyim dedim zorlaştırdığını bilmiyordumCanım normal Doğum olacaksan acı şeyler doğumu zorlaştırıyor. Bilgin olsun
Canim şekeri olanlarda bebek haftasından iriyse yakın takibe alınıyorlar çünkü sekerle birlikte idi bebek doğuma tetikleyebilirmis beni 20 gün sonraya çağırdı ben şekeri diyetle kontrol altına aldım allaha şükür bide bebegimin kilosu haftasiyla uyumluBende o civarda bekliyordum kiloyu çünkü 4 hafta once 1500 dü kilolu olmasıda sıkıntı of hayırlısıyla bi saglikla gelseler nst icinde kalp atisları hizli dedi yarın sabah tekrar tok karna istedi.
Bide sekeri olanlara doktorlarınız her hafta nst istedi mi bana artik her hafta nst istedi artık
Kabak çekirdeğini de cok severim ki folik asit ve demir açısından zengin ama yasaklı kuruyemslerden sanirsam bebek büyüdükçe bu sorunları yasayacamşekerinz varsa bilmiyorum o konuda bilgim yokta sanırım kabak çekirdeği bşy yapmaz diye biliyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz bende 3 gün önce kabak çekirdeği çitledim birazda fazla akşamına sabaha karnım ağrıyodu benm bndede kabızlık vardı hatta hemoroid oldum bn sabahına tuvalette çıktım zaten iyi geldi gerçektn tavsiye ederim onun zararı olmuyosa
bende ilk defa yemiştm severm ama ölede aramam pek acayip karın ağrım olmuştu ama bilmiyorumdum onun yaptığını daha sonra anladım zaten :) bnde kabızlık yüzünden hemoroid oldum kötü bşyKabak çekirdeğini de cok severim ki folik asit ve demir açısından zengin ama yasaklı kuruyemslerden sanirsam bebek büyüdükçe bu sorunları yasayacam
Bana da 34 haftalık ddi canim kafası için hatta ben kprktum ama sorun değil ddi normal dogumu ve s ezeryani da konuştuk sekerimi diyetle kontrol altına aldığım için insülin kullanmadigimdam normal dogumu deneyelim ddicanım ben de bugün gittim kontrole benimkinin kafası da 35 haftalık görünüyor. Sınırda dedi doktor. Daha da büyürse normal yapamayız diyor çok üzüldmDiyete başlıcam büyümesin artık
Yoktu ama arada baş dönmesi falan olunca bi baktırayım demiştim şekereo senin istedgn kandaki 3 aylik seker canim.tek basina glukozu bilmiymr ama dusuk cikmis sende yoktu galiba seker dimi
bende de durup dururken oluyor baş dönmesiMeraba kızlar bizde bugn bebeği görmeye gittik. Bebeğim çok zayıf 1780 kilosu.. bi kaç gündr yemkten sonra baş ağrım oluyrdu kesin tansiyon ve şekerm var dedim öle de çıktıtansiyonum 14-8 ilk ölçüm sonra nst bağladındk 15 dkk uzanma oldu tekrar ölçüldü 12-8 bi hafta ölçmem Laz'ım.. norml de benm tansiyonm 10-6 arası gidip gelr bu kadar büyük fark canımı çok sıktı hamilelik başından beri tuz tüketimine Dikkt ediyrm ama sonuç bu.. şekerimi de tokluk 1 saat ölçtük 130 çıktı ama ben hiç Dikkt etmeden yedim bal da vardı kahvaltı da..
Canım söylediğin şey muhtemelen perine masajıdır netten bakın ayrıntılı yazıyordenesem mi
Canım benimde tam ters değildi yan yatıyordu ve tersden dahada zor bebeğin öyle duruşu bugün kontrolüm vardı dönmüş baş aşağı döner merak etme ters duruştan daha kolay dönüyor yan yatış benim hep öyle yandı döndü rahatladım seninde döner inşAllahMerhaba kızlar buraya girmiyodum bayadır. Bugün doktok kontrolüm vardı. Bebek yan pozisyonda duruyo ve bu duriş canımı yakıyo malesef. 300de 1 görülen bişeymiş inşallah değişir . Birde karın çevresi 10 gün gerideymiş protein ağırlıklı beslenmeliymişim pek tüketmiyodum zaten ama dikkat edicem artık
Baş dönmesi geçen hafta bende de çok oldu biraz araştırdım bebek karın bölgesini baskı yaptığı için beyne kan az gidiyormuş o da baş dönmesi yaparmış. Bir de benim gibi yüksek yastıkla yatıyorsanız sonuç malesef baş dönmesi. Ayaklarının altına yastık koyup yat tabi başın alçakta kalacak... ben denedim cidden geçti başımın dönmesi. Dediğim gibi geçen hafta ayağa kalkamıyordum. Tabi şeker ve tansiyon takibi de yap onlardan da olabilirYoktu ama arada baş dönmesi falan olunca bi baktırayım demiştim şekere
İstediğim tahlil yerine başka bişey istemiş doktor :)
Bi dahakine de hba1c ye
bende de durup dururken oluyor baş dönmesi
Tansiyon normal çıktı
Şeker açlık 74 çıktı
Nedendir bilemedim
Tam baş dönmesi olduğu anda da ölçemiyorum cihazım yok
Sen normal bir zamanında ölçtürdüğünde mi 14-8 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?