2017 Aralık Anneleri

Benimde aynı sanki bebek kendini kasiyo gibi karnimda bu sertlik oluyo bugün sağlık ocagina gidip ebe ye sordum oda vucut kendini doguma hazirliyo dedi daha da artarsa doktoruna görün çünkü erken doğum belirtisi de oluyor dedi

merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim . çalışamaz raporumu aldım çok şükür artık evdeyim :) Kızım da büyümüş 2400 gram olmuş, kafa ölçüsünde 3 hafta ilerde görünüyor dedi biraz daha büyürse normal doğum yapamayız dedi bu biraz üzdü beni Sanırım diyete başlıyorum artık .

kızlar bir de bugün doktor kasılmalarımı sordu var dedim. Bel ve kasık ağrıları bizim için önemli bu ağrılar doğumdan sonra rahmin toplanması için gerekli dedi . Allahım ağrıyı bile nedenli veriyor çok şükür. Dayanın kızlar az kaldı

denesem mi

bılmıyorum oyle sıddetlı sancılar degıl benımkıler , sancı var dıyorlar ama bana bebek hareket edıyormus gıbı gelıyordu , meger onlar sancıymıs

Benımde yksek degldı cnm 40yı en fazla hayrlısıyla dogrsaydık bı

@dilekylmz22 , umudunu-kaybetme ,@Gulum80 Kızlar,sabahları ayni aeyleri yememe ragmen 1.saat tokluklar farkli cıkıyr. Bi gun 120,bi gun 130.Siz nasıl dengelediniz sabah toklugu?

Yasaklaea uyarak ykselmesını önluyorm ama hergn aynı cıkmıyo cıkmazda Zaten hareketıne geceden ne yedıgıne gore bıle degıseblr belkı takma ımkadr bnce 120 130 ıyı degerler ykselmıyıçoms ıste

Haytlısı olsn cnm bnde seseryan ıstıyırm ama özel degl benım ıstegıme bakmıyolat haytlısı olsn allahtan

ne dicem kizceler yarin 10 kasim ya hastaneler acik dimi dr lar calisiyo.yarin dr a gidicem diyodm aksam bi baktm takvime 10 kasim.ptesi gidicktm ama 34+2 oluyrm yarin gidip cteai igneye baslamam lazim.pteside gec oluyo.yarin son kez haoi icicem

Yarn resmı tatıl olmadgna gıre hastanelerde calısıyorr

Haytlısı olsn cnm bnde seseryan ıstıyırm ama özel degl benım ıstegıme bakmıyolat haytlısı olsn allahtan
bende devlet hastanesine gidiyorum ondanda korkum oluyo zaten kendini mecburi hissetmek bni daha çok geriyor. hayırlısı olsun yaa ne diyelim bi şeklde olacak demekki

Hakknda hayrlısı olsn cnm korkma masallah. Bu haftaya gelmıssın bunada sukr

bende devlet hastanesine gidiyorum ondanda korkum oluyo zaten kendini mecburi hissetmek bni daha çok geriyor. hayırlısı olsun yaa ne diyelim bi şeklde olacak demekki

Aynn bnde belrlensın ıstıyorm artık dogum seklı ama uc hafta daha beklıcez sanırım

kızlar birde bende hemoroid oldu mağlesf nasıl geçecek sizce birde doğumda da fazla oluyomuş ıkınma sırasında bn birazda çekiniyorum açıkcası muayne ederse nasıl yapacam bilmiyorum sizdede varmı bu sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…