Ayni mi bilmem ama Benim de hep akşamlari karnimda sertlik oluyor daha cok gobek deliğinin ust kısımları hareket etmek egilmek iskence oluyordu. Magnezyum verdi doktor bayagi rahatlattı. Birde cok yorulma ve bol su ic dedi dikkat ettim gercekten yoruldugum günler daha col agriyor
Benimde aynı sanki bebek kendini kasiyo gibi karnimda bu sertlik oluyo bugün sağlık ocagina gidip ebe ye sordum oda vucut kendini doguma hazirliyo dedi daha da artarsa doktoruna görün çünkü erken doğum belirtisi de oluyor dedi
merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim . çalışamaz raporumu aldım çok şükür artık evdeyim :) Kızım da büyümüş 2400 gram olmuş, kafa ölçüsünde 3 hafta ilerde görünüyor dedi biraz daha büyürse normal doğum yapamayız dedi bu biraz üzdü beni Sanırım diyete başlıyorum artık .
kızlar bir de bugün doktor kasılmalarımı sordu var dedim. Bel ve kasık ağrıları bizim için önemli bu ağrılar doğumdan sonra rahmin toplanması için gerekli dedi . Allahım ağrıyı bile nedenli veriyor çok şükür. Dayanın kızlar az kaldı
Normal Doğum yapacak arkadaşlar. Bugün bi şey öğrendim. Uygulayanlar çok rahat etmişler. 33. Haftadan sonra çok afedersiniz her taharette vajinaya zeytinyağı sürmek doğumu kolaylaştırıyomuş. Doğum yapılacağı sırada da mümkünse zeytinyağına oturmak rahmin kolay gevşemesini sağlıyormuş. Uygulayan kişiler dikişsiz bi şekilde Doğum yapmışlar. Oturma işlemini belki yapamayabiliriz ama zeytinyağı kullanmak faydalı bi şeye benziyo
bana da hamama git dedi doktor son hafta kasları gevşetip doğumu kolaylaştırıyormuş.[/QUOTE. canm çömelip kalkmayı da tavsiye ediyorlarmış rahmın çabuk açılmasını sağlıyormuş
tabi orası öylede bazılarıda sezaryen den korkan sonrası kötü ameliyat sonuçta diye valla o sancıyı orda çekmek yerine sezaryan olsun istiyorum da işte bi engel çıkmadı hünüz :/ en son bebek baş aşadaydı 1 hafta önce ozamna kdr terstı iyi diyrdum yani çatı muayenesi de olmadım bilmşyorum artık herhangi bişy çıkarmı yarın gidip görcez inşallah :/
ne dicem kizceler yarin 10 kasim ya hastaneler acik dimi dr lar calisiyo.yarin dr a gidicem diyodm aksam bi baktm takvime 10 kasim.ptesi gidicktm ama 34+2 oluyrm yarin gidip cteai igneye baslamam lazim.pteside gec oluyo.yarin son kez haoi icicem
bende devlet hastanesine gidiyorum ondanda korkum oluyo zaten kendini mecburi hissetmek bni daha çok geriyor. hayırlısı olsun yaa ne diyelim bi şeklde olacak demekki
Kızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....
bende devlet hastanesine gidiyorum ondanda korkum oluyo zaten kendini mecburi hissetmek bni daha çok geriyor. hayırlısı olsun yaa ne diyelim bi şeklde olacak demekki
kızlar birde bende hemoroid oldu mağlesf nasıl geçecek sizce birde doğumda da fazla oluyomuş ıkınma sırasında bn birazda çekiniyorum açıkcası muayne ederse nasıl yapacam bilmiyorum sizdede varmı bu sıkıntı