2017 Aralık Anneleri

Kadin dogumcular hbac1 isteyemiyrlarmis canim.Bana dahiliyeden iste demisti.

Seker yuklemesi normal mi cıkmısti

benm ilk zamanlar hep yan duruyodu 24 25 haftaya kadr sonra makat durusa gecti oyle de kaldi.bol bol et tüket insan bikiyo bo sure sonra ama zaten az kaldi

Canım arkadaşların da dediği gibi haftan iyi acaba başka bir doktora daha mı gitseniz ?

Benim de seker dengelendi diyetle dun dahiliye oyle dedi ama benim doktor biraz takıyo herşeyi benide korkutuyo aslında bastan beri ilerden gidiyodu ama seker cikalı beri ilerden gitmesini hep sekerden mi diye sorguluyo artık

Dün gece ben de bayağı bir araştırdım bunueskiden evde ebeler bunu uygularmış zeytinyağıyla masaj yaparak ve dediğiniz gibi kesi olmadan doğum olurmuş.

Canım arkadaşların da dediği gibi haftan iyi acaba başka bir doktora daha mı gitseniz ?
Yarın gideceğim Fakülteye değişiklik olacağını zannetmiyorum çünkü üç kere ölçüm aldı tekrar tekrar ama içimde bir şey kalmasın diye gideceğim. Hafta olarak 36+1 oldu bugün . keşke 1 hafta daha dayanabilseydi belki küvöze girmezdi şimdi küvöze girme ihtimali çok yüksek gerçi sağlıklı ve ömürlü olsan da ona da razıyım Allah büyüktür bakalım...

İnşallah döner çok canımı yakıyo durduğu pozisyon

kızlar sadece bacağımı tüp dökücü krem kullanmsam sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…