kilosu iyi ya aynen takmiyorm saglikli olsunda.doğunca alir o kilo.az kaldi 34 gunumuz var hayirlsiyla.belki bekletmez seni 15 ne kadr bile gelir canim vakti oluyo zaten ozaman
Inşallah canim 34. Haftanın içine girdik allaha şükür canım 36 dolduruyun insallah dag bayır yuruyecem 37. Jaftada gelsin.istiyorum canim daha şimdiden çok özledim kızımı
Kizlar merhaba yuksek tansiyon cikti bende bi gece hastahanede tutup ilaca baslattilar alfamet adi. Yuksek tansiyon sorunu yasayan yada bu ilaci kullanan varmi aranizda sersemlik bas donmesi falan yapiyor ilac stresten cikiyormus tansiyonum
Yoktu ama arada baş dönmesi falan olunca bi baktırayım demiştim şekere
İstediğim tahlil yerine başka bişey istemiş doktor :)
Bi dahakine de hba1c ye
bende de durup dururken oluyor baş dönmesi
Tansiyon normal çıktı
Şeker açlık 74 çıktı
Nedendir bilemedim
Tam baş dönmesi olduğu anda da ölçemiyorum cihazım yok
Sen normal bir zamanında ölçtürdüğünde mi 14-8 çıktı canım
Baş dönmm haff vardı ama baş ağrım çoktu elektronik cihazla ölçüldü sonuç öle çoktı.. nst den sonra tekrar ölçtük 12-8 oldu sorun yok dedi doktr.. ben sanırım tokluk şeker 130 çıkınca stres yaptım o etkiledi doktrum da iki sonuçta norml dedi.. bi hafta tansiyon ölçecem bakalım hayrlısı..
Şeker yüklemesi yapmadım Canm.. açlık ve tokluk bakmıştım norml sonuçlarım. Dün baş ağrım olunca tekrar tokluk ölçtük 130 çıktı ama doktoruma göre çok norml bi değer..
Canım aslında kilo için dr genelde net bir şey söylemez hatta bugün gittim ben de 500 aşağı veya yukarı olabilir kesin değil ölçümler bebeğin pozisyonuna göre değişiyor dedi.
Benm şu an en büyük sıkıntım bebeğim çokkk zayıf 2 haftada sadece 150 küsür gram almış.. 1780 kilosu kuzenim bebeği 2700 doğdu onu sevmeye korktum çok küçük.. inşşh bebeğm kilo alır çok üzülüyrm
@dilekylmz22 gözün aydın Canm çok şükür ii haberlerle geldn sağlıkla kavuşalım cümleten inşlh.. iğneleri doğuma kadar hiç aksatmadan vurulacak mısn sezeryan dan bi kaç gün önce kesiliyor iğne sanırım..
Canım aslında kilo için dr genelde net bir şey söylemez hatta bugün gittim ben de 500 aşağı veya yukarı olabilir kesin değil ölçümler bebeğin pozisyonuna göre değişiyor dedi.
Benm şu an en büyük sıkıntım bebeğim çokkk zayıf 2 haftada sadece 150 küsür gram almış.. 1780 kilosu kuzenim bebeği 2700 doğdu onu sevmeye korktum çok küçük.. inşşh bebeğm kilo alır çok üzülüyrm
Şeker yüklemesi yapmadım Canm.. açlık ve tokluk bakmıştım norml sonuçlarım. Dün baş ağrım olunca tekrar tokluk ölçtük 130 çıktı ama doktoruma göre çok norml bi değer..
@dilekylmz22 gözün aydın Canm çok şükür ii haberlerle geldn sağlıkla kavuşalım cümleten inşlh.. iğneleri doğuma kadar hiç aksatmadan vurulacak mısn sezeryan dan bi kaç gün önce kesiliyor iğne sanırım..
sagol canim amin hepimiz insallah.belde oyle saniyrdm dr dogurdgn gun bile vuracaksn dedi
az once saglik ocagina gittm ebede ayni seyi söyledi bazilarina dogumdan sonra bile 1 ay veriyolar kullanmak icin dedi.saglikla alalm kucagmza da kullancaz napalm