2017 Aralık Anneleri

bugun dr a gittgmde esim dr a sordu bu seker muhabbetni dogumda bi sorun cikartr mi diye.devlet hastanesi neden bizi boyle direk fakulteye atti cok mu tehlikeli gibilernden sordu.dr da o kadr cok var ki sekeri olan gebemz insulin kullanip dusmeyenler bile var dedi.artk cok normal bunlar dedi.yediklermz ictiklermzdrn ustune bide hormonlar eklenince boyle okuyo dedi.diyete uydukca sorun yok dedi 200 lerde seyreden hastalarm var dedi sizin ki cok dusuk bile dedi.bebektede bi belirti gozukmuyo suanda falan dedi.korkulcak bisey yok dedi.cok rahatlatti kadin bizi.korka korma yemek yiyorm artk

Kızlae balıkta yukseltmıyo benım sekerımı fıkır olsn hem sahlklıda

Gözün aydın kuzum kilosu MaşAllahhh gayet yerindeaz kaldı be yaaa şaka maka derken bitti nerdeyse:))

Canım 38 haftalık olur sezeryan biliyorsun ki, küvezde kalmaz Allahın izniyle yeni doğan ünitesine gerek yok yani

Hastanede yapıyor canım doğumu Allahım sana bi yol göstersin en kısa zamanda

bende çıktım hastanedn konuştum bu doğum konusunu ama yok işte bebkte baş aşada oldu için zaten normal olanı söylüyorlar çatı muayeneside olmadım henüz. nst istemedi haftaya gel dedi geçen hafta 35 te nedn istediler dedi bilmiyorum hatta bebe hareketi az diye 4 defa yaptım dedim gerek yoktu erken bnce haftya gel öle yapalım dedi nedn gönderdiler ozamn okdr sıkıntı yaşadım dedm . bazı arakadaşlarımz sever öle şeyi dedi o ne dmk deneme tahtasımıyız biz işte varya devletteki oyuncak gibi adamla oynuyo. zaten sitresliydim tansiyonum 14 e 9 çıktı yükselmişti strestn sonra sonra inmeye başladı da en son 13. e bşydi hatırlamıyorum

Hastanede yapıyor canım doğumu Allahım sana bi yol göstersin en kısa zamanda

Canım esıme syledım zekaı tahr seseryan demezse özele bakalım dıye bakalım dedı oda zekaı tahr net bsey desın dedı... prsaklarda bayram öztrk özel hastane var oraya gıderm esm tamm derse

Iste bubyuzden ınsan parayı bastrıp özel ılgı gormek degerlı hıssetmek ıstıyo

Iste bubyuzden ınsan parayı bastrıp özel ılgı gormek degerlı hıssetmek ıstıyo
zaten varya iyice bi tuhaf olmuşlar ya beni okdr uğraştrdılar o gün anlamıyorum ki oda doktr oda doktr ikisidr aynı bölümden mezun oluyolar aynı kitabı okuyolar bi anlamış değilm böle farklı düşünceleri. gelde sinrlnme şimdi bana yazık deilmi akşam 6 sina kadr hastanede çile çektm resmn. ama bebeğimde iyi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…