2017 Aralık Anneleri

Kızlarr bende hastaneden geldim kilosu 2520 olmuş bi haftada sadece 60 gr almış 250 fln alması gerekirken. İçerde spor yapıyo galiba oğlum oysa bu hafts da ne dikkat etmiştim yeneye dinlenmeyee.. yarın 37 oluyorum. Bi hafta daha dursyn dier hafta doğum planı yapmak lazım dışarda daha iyi gelişir dedi. Ama bunu diyen özel ve dğm ücreti baya pahalı bakalım haftaya devlet ne diyecek..

hic mi hareket etmedi nst de.benmde bugun bundna oncesine nazaran cok hareketsizdi uc kez falan oynadi kagitta gozukuyodu zaten hareketleri bide artk nst biticegi zaman kıpırdams.ama dr iyi dedi.sonra usg de costu tabi dr a baya vurdu ama nst kagidina bakip cok hareketsz git yine gir falan demedi.dedikelri gibi bazi drlar insani sadece strese sokmak icin korkutmak icin can atiyolar.birşey yoktr icini ferah tut

yarin 34 olcam canim.sezeryan tarihini aldim ya geri sayımı görebilmk icin oyle yaptim:)) sayi ne kadr az ise kendimi o kare iyi hissediyrm da :))
Yaa maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallah canım aynen son günler heyecanlı o kadar da çabuk geçsin isteniyor. Benm programda yanlışmış sayende düzenlemiş oldum ☺

Ayy nefes alamıyorm ya Zatn son gnlerde zorlastı nefes almak bıde burnum yukalı ıyıce zorluyo

Canım hele bı dogsun allahn ıznyle alr kılo ınsallah fazla tkma benmkıde zayf gıdıyo

İnşşlh Canm inşşh teşk edrm

Iyi hadi canım.Ben de yaptırmadim ama tokluklarim yuksek cıkiyr.Takip ediyrm 4

140 üstü çıkıyorsa Dikkt etmk Laz'ım,, hayrlısı inşşh çoğu gitti azı kaldı şükür..

Benm doktrum da dün Doğuma yakın bıraktıracaz dedi kanama riskinden dolayı neden bu ikilem anlamıyrm herkes aynı bilgiyi verse.. ben de bırakmaktan çok korkuyrm

Yaa maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallah canım aynen son günler heyecanlı o kadar da çabuk geçsin isteniyor. Benm programda yanlışmış sayende düzenlemiş oldum ☺
sana da masallah senin daha az kalmis.sagkikla alalim hepimiz insallah bu gunlerde gececek

bende cok korkuydm birakmaktan ama allahtan son gune kadar kullanilcakms.sanirim igne haptan daha az etkili ondan igneye gecildi diye dusunuyrm
cok tehlikesi olsa zaten allah korusun mesela plansiz dogum olsa igneyi kullanmis olcaksn zaten.vardr bi onlemi ameliyat esnasında

Canım esıme syledım zekaı tahr seseryan demezse özele bakalım dıye bakalım dedı oda zekaı tahr net bsey desın dedı... prsaklarda bayram öztrk özel hastane var oraya gıderm esm tamm derse
Biz ne planlarsak planlıyalım Rabbim kolaylıklar verecek sırayla yazacağız buraya inşAllah, ilk zamanlar hareket ediyor mu nasıl senin durumlar yazarken birbirimize şimdi sona geldik inşAllah, sen kafana takma Rabbim sana bir yol gösterecek kolaylıkda verecek ben inanıyorum

birde boy uzunluğu hesapladım da fl nin sonucunu 7 ile çarpıyorduk demi

Amın ınsallah cnm ınsan kurtulamıyor bu dsuncelerden allah ne dulerse o olr

İyi akşamlar kızlar ben tıp fakültesine muayene icin gelmiştim bir de bundaki doktor baksın dedik suyu icin normal dedi ama gelişim geri maalesef ama çok fazla değil dedi tansiyon pnoblemi olunca yatış verdi ciğer geliştirici iğne yapıldı bu haftada yapılmaz diye biliyordum ama 37 . Haftaya kadar yapıyoruz dedi. İnşallah yan etkisi olmaz iğnenin şimdi de onun derdi düştü içime ya ne yapsam bilemiyorum an geç salı günü da sezaryen olacak artık.

Kizlar ya hani doğumda ebeye vereceğiz bebisin kıyafetini 10 lu hastane çıkışı mi yoksa 5 lı hastane çıkışı mi olmalı gorumcem 5 liyi ebeye ver diyor siz ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…