2017 Aralık Anneleri

kızlar çatı kemiklerim çok kötü ağrıyo yürüyemiyorum bil e acaba 1 ay dolmadan mi doğum yapicam karnımda aşağı inmiş gibi
nst ye girerken vardi benim cati agrilari bel agrilari kesijn cikcak dedim yine bisey cikmadi:)) normal dogursam 42 ye kadr beklerm ben kesin :)

Oyle canım.Ins.sutumuz olur da.Sekerden dolayı sut yapacak seyler de yiyemeyiz biz simdi
zaten sekerli seyler sute faydasi olmuyms canim en fazla sut yapan suymus.emzirmeden önce ve sonra muhakkak bir bardak su icmek lazimms.kompostolar bile sekersiz olmalyms fayda saglamasi icin

Gözun aydin canımm.Ne tahlili istedi ki

zaten sekerli seyler sute faydasi olmuyms canim en fazla sut yapan suymus.emzirmeden önce ve sonra muhakkak bir bardak su icmek lazimms.kompostolar bile sekersiz olmalyms fayda saglamasi icin
Iyi bari canım.Benim tek gogusun ucu yok.Ilk bebekte o gogusten hic emzirememistim.Gogus ucu cıkartıci aldim bakalim.Ins.ise yarar

bende buraya yrni basladim sayilir canim 3.gidisim
soyle acij açık develete gidiydm memnun değilim falan de kabul ediyolar hava da kapiyolar hemde canim sorun olmaz.arastr telde oyle git bende oyle yapmıştım

Canım özel zatn kabul eder o kesınde ben tam özel olarak deglde su unuveeste hastanesı gbı daha uyguna arıyorm fazla ykmus ucretı ılrsa baaklım

nst ye girerken vardi benim cati agrilari bel agrilari kesijn cikcak dedim yine bisey cikmadi:)) normal dogursam 42 ye kadr beklerm ben kesin :)
benimde nts de sancı çıkmadı hastaneye gittiğim günler ne agrı ne sancı ama evdeyken mübarek sanki hergun doğuruyorum

biz dogum tarihimizi aldik bu arada 12 si olcak.takvimi degsitrdm geri sayimi gorebilmek icin :))
Canim benim gozunaydin kilosu iyi bence doğuma kadar bebis 3 kiloyu geçer ayy senin doğuma az kalmış bende s ezeryani kabul etseydim 15 aralık olacaktı şimdi ise normal.artık. ne zaman gelirse bebis

Canim benim gozunaydin kilosu iyi bence doğuma kadar bebis 3 kiloyu geçer ayy senin doğuma az kalmış bende s ezeryani kabul etseydim 15 aralık olacaktı şimdi ise normal.artık. ne zaman gelirse bebis
kilosu iyi ya aynen takmiyorm saglikli olsunda.doğunca alir o kilo.az kaldi 34 gunumuz var hayirlsiyla.belki bekletmez seni 15 ne kadr bile gelir canim vakti oluyo zaten ozaman

Kızlar sağlık ocağında gebelik izlemi yaptırdım.brbisin kalp atımı üst seviyede cıktı.nst ye bağlan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…