- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Canım özel hocaları araştırın hacettepe de Rabbim bi kurtarsaydı hepimizi sağlıklao hacettepe de devlet hastanesi isteğe bağlı sezaryen yaparmı bilmiyorum ama bazı yerler haftasi geç olunca almıyolar. ben çok korkuyorum normalden zaten dün ağladım artık okdr birktirmiştm içimde şimdide gözlerm acıyorbugunde hastaneye gidecem bakalım ne diyecek keske çatı muayenesinde de sorun olsa demeye başldım 30 haftama girdm andan itibaren korkum oldu fln ama hayırlısı olsun artık bşy olmazsa özeli araştrmak şart oldu bize ben zaten bu korkuylla yapamam birde gebe okulu var o hastende onada gircem bugün sıkıntımı anlatıcam da illa normal olması bni zorlaştıryo normal diye girip kaç tanıdım var ağlayarak sezaryen alın diye hemde bu normali yapar dedim kişiler onlr dayanamdıysa bn hiç gibi güvenemiyorum kendime hem bebeğe hem kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum
Canım özel hocaları araştırın hacettepe de Rabbim bi kurtarsaydı hepimizi sağlıkla[/QUOT
evt öle özel hoca vardı biz bi aramıştık da burda konuşmayalım fiyatı yerime gelin fln demişti bn sadece bilgi alacaktım adam konuşmak bile istememişte baya oldu ama . ozamn bi araştıralım da uygun fiyatmı oluyor öyle
ayva çekirdeği tam bir mucize dudak kuruluğuna uçuğa her şeye iyi geliyor.
Canımmm hastane epidural normal yapmıyor mu? Onu araştırsana bir.benim bütün arkadaşlarım epidural normal yaptı.hepsinin anlattığı aci ilk baslarda hissettik ama adet sancisi gibiydi.sonra hissetmedik diyorlar.cunku katedral takılıyor.ve her sanci geleceği zaman ilaç yolluyorsun vücuda.4 cm açılma olunca takıyorlarmis ilacı.yani 4 cm açılmaya kadar çekecem sanci :) ben epidural normal olacağım givi duruyor o an bir sıkıntı cikmazsao hacettepe de devlet hastanesi isteğe bağlı sezaryen yaparmı bilmiyorum ama bazı yerler haftasi geç olunca almıyolar. ben çok korkuyorum normalden zaten dün ağladım artık okdr birktirmiştm içimde şimdide gözlerm acıyorbugunde hastaneye gidecem bakalım ne diyecek keske çatı muayenesinde de sorun olsa demeye başldım 30 haftama girdm andan itibaren korkum oldu fln ama hayırlısı olsun artık bşy olmazsa özeli araştrmak şart oldu bize ben zaten bu korkuylla yapamam birde gebe okulu var o hastende onada gircem bugün sıkıntımı anlatıcam da illa normal olması bni zorlaştıryo normal diye girip kaç tanıdım var ağlayarak sezaryen alın diye hemde bu normali yapar dedim kişiler onlr dayanamdıysa bn hiç gibi güvenemiyorum kendime hem bebeğe hem kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum
Peki epidural normal hakkında ne düşünüyorsun canım? Bende normal çok istiyorum ama sanci da çok çekmek istemiyorum.epidural çok uygun bana.
Haklısın canımmm bakıcam o duruma göre:)Bence agri esiginize bagli cnm ben ilk dogumda 7 cm kadar cok aci hissetmedim sonrasindada bu kadar ilerlemis gerek yok dedi doktorum yapmadi kizimdada hic aklima gelmedi sen kendi vucudunu dinle dayanamam dersen yaptirirsin.
O kaç yer değişti sen kadın doğum bölümü ara netten bak numaralara canım
ayva çekirdeği tam bir mucize dudak kuruluğuna uçuğa her şeye iyi geliyor.
Canimm çok sevindim kilosu normal bence zayıf değil:) ama o testlerin parasını duyunca şok geçirdim ciddengeldik kizlar hepiniz sagolun herkes hep guzel haberler alsin insallah.nst cekildi yine gram sanci yok:) 2165 olmus.ama kilosu az mi dedim 6 gun gec dollenme var dedi 33 haftalk gozukuyo makinede 33 haftalk kilo degerini veriyo dedi.yani tarti yok bebinin altında gercek kilo degol bunlar dedi ama saglikli dedi gülüyordu oglusum:)) 2 hafta sonra tekrar cagirdi ac gideckmsm bi suru test istedi.bi hesaplatym sgk olmadigi icin 280 dedi.bakalm endokrine gidince rica etcem fakultede ucretsz yaptrablck miyim yada ebeye sorcam saglik ocagnda falan olur mu diye.bide coraspini biraktrdi igneye basladik onuda dogurana kadr lullancakmisim
sezeryan olcak ya bide sekerle ilgili testler var icinde tam idrar var bi ton yani 8 9 tane test.bi kismini bile yaptrsam saglik ocagnda o yetck banaCanimm çok sevindim kilosu normal bence zayıf değil:) ama o testlerin parasını duyunca şok geçirdim ciddenneden o kadar pahalı ne testleri istedi
geldik kizlar hepiniz sagolun herkes hep guzel haberler alsin insallah.nst cekildi yine gram sanci yok:) 2165 olmus.ama kilosu az mi dedim 6 gun gec dollenme var dedi 33 haftalk gozukuyo makinede 33 haftalk kilo degerini veriyo dedi.yani tarti yok bebinin altında gercek kilo degol bunlar dedi ama saglikli dedi gülüyordu oglusum:)) 2 hafta sonra tekrar cagirdi ac gideckmsm bi suru test istedi.bi hesaplatym sgk olmadigi icin 280 dedi.bakalm endokrine gidince rica etcem fakultede ucretsz yaptrablck miyim yada ebeye sorcam saglik ocagnda falan olur mu diye.bide coraspini biraktrdi igneye basladik onuda dogurana kadr lullancakmisim
Canım onunda fıtık ve boyundan ameliyatı vardı ilk doğumuda sezeryan oldu ikincide ondan bide hastaneye ayrı ödemiyorsun canım özel odaya veriryorsun bi tek onlarda çok büyük paralar değil bir iki gece için bir araştır ara sen en iyisi
yok takmiyorm canim zaten sağol amin insallah.evet ozele gidiyrm 2000 lira 2 gece kaliniymsCanm gozunaydın kıloyada takma hep dıyorz saglkla gelsın yeter.. özele gıdıyosn dumı ne kadr malıyetı dogmn
yok takmiyorm canim zaten sağol amin insallah.evet ozele gidiyrm 2000 lira 2 gece kaliniyms
bende buraya yrni basladim sayilir canim 3.gidisimBnde aastrıyorm ama gec kaldım galıba bıde baska hastanelere gtmedgm ıcın nasıl randevu olck bısuru dktr var zaten gt gel sıkntı tekte gıdemem esmde ızın alamıyo napcm saardım bıyerı arıcam bakalım koala anne dedı sagolsn
Oyle canım.Ins.sutumuz olur da.Sekerden dolayı sut yapacak seyler de yiyemeyiz biz simdidoguma kadr alirlar daha kilo hepsi ayni olmuyo canim sağlıkli olsunlarda dogunca alirlar napalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?