2017 Aralık Anneleri

Canım özel hocaları araştırın hacettepe de Rabbim bi kurtarsaydı hepimizi sağlıkla

Canımmm hastane epidural normal yapmıyor mu? Onu araştırsana bir.benim bütün arkadaşlarım epidural normal yaptı.hepsinin anlattığı aci ilk baslarda hissettik ama adet sancisi gibiydi.sonra hissetmedik diyorlar.cunku katedral takılıyor.ve her sanci geleceği zaman ilaç yolluyorsun vücuda.4 cm açılma olunca takıyorlarmis ilacı.yani 4 cm açılmaya kadar çekecem sanci :) ben epidural normal olacağım givi duruyor o an bir sıkıntı cikmazsa

Peki epidural normal hakkında ne düşünüyorsun canım? Bende normal çok istiyorum ama sanci da çok çekmek istemiyorum.epidural çok uygun bana.

Bence agri esiginize bagli cnm ben ilk dogumda 7 cm kadar cok aci hissetmedim sonrasindada bu kadar ilerlemis gerek yok dedi doktorum yapmadi kizimdada hic aklima gelmedi sen kendi vucudunu dinle dayanamam dersen yaptirirsin.

Valla canım tıpda yok artık özel hoca ama hacettepe de var orda muayene ediliyor bide zekai Tahir de ki özel hocaları araştırın bi

Kıxlar ben tup bebek oldugu ıcın özellkle yenıdogan unıtesı olan yerde yapmk ıstıyorm ama benım vrda cubuktakı hastanede gttgm dktr bana seseryan yapalm senı demıstı degerlı bebek dedı ama bn brda yenıdogan ynıtesı olmadıgı ıcın zekaı tahrde yapmayı dsnuyorm ırda olmstu tedavum zatn... 38. Haftaya gekrsek bebegn gelsıımı tamm olrsa yenıdogan unıtesıne gerk kalrmı oncden bellı olrmu yanı dktr bıleblrmı ına gore brda yapsam

geldik kizlar hepiniz sagolun herkes hep guzel haberler alsin insallah.nst cekildi yine gram sanci yok:) 2165 olmus.ama kilosu az mi dedim 6 gun gec dollenme var dedi 33 haftalk gozukuyo makinede 33 haftalk kilo degerini veriyo dedi.yani tarti yok bebinin altında gercek kilo degol bunlar dedi ama saglikli dedi gülüyordu oglusum:)) 2 hafta sonra tekrar cagirdi ac gideckmsm bi suru test istedi.bi hesaplatym sgk olmadigi icin 280 dedi.bakalm endokrine gidince rica etcem fakultede ucretsz yaptrablck miyim yada ebeye sorcam saglik ocagnda falan olur mu diye.bide coraspini biraktrdi igneye basladik onuda dogurana kadr lullancakmisim

Canimm çok sevindim kilosu normal bence zayıf değil:) ama o testlerin parasını duyunca şok geçirdim cidden neden o kadar pahalı ne testleri istedi

Canimm çok sevindim kilosu normal bence zayıf değil:) ama o testlerin parasını duyunca şok geçirdim cidden neden o kadar pahalı ne testleri istedi
sezeryan olcak ya bide sekerle ilgili testler var icinde tam idrar var bi ton yani 8 9 tane test.bi kismini bile yaptrsam saglik ocagnda o yetck bana
280 yine o kadr cok degil ama muayne ucretyle 400 oluyo.e zaten doguma ne kaldı 2000 de doğum.baya masrafli olcak ama olsun memnunum ben aldiklari para helal hos olsun.en az yarim saat bakiyo kadin herseyi aciklayarak kuvezde var yogun bakimda ucretsz.insallah gerek kalmaz tabi

Canm gozunaydın kıloyada takma hep dıyorz saglkla gelsın yeter.. özele gıdıyosn dumı ne kadr malıyetı dogmn

Canım 1.30 da arıcam smdı kadn dogumu andevyla gıdıyo galıba ama hcbı dktru bılmıyormkı arastrmadmda.. dktra hastanede yapıyo ama dımı dogumu kendınyerı falan degıl.. kske tavsıye edılen bırısı olsada ona randevu alp gıdıp gorussem bıgun

yok takmiyorm canim zaten sağol amin insallah.evet ozele gidiyrm 2000 lira 2 gece kaliniyms

Bnde aastrıyorm ama gec kaldım galıba bıde baska hastanelere gtmedgm ıcın nasıl randevu olck bısuru dktr var zaten gt gel sıkntı tekte gıdemem esmde ızın alamıyo napcm saardım bıyerı arıcam bakalım koala anne dedı sagolsn

bende buraya yrni basladim sayilir canim 3.gidisim
soyle acij açık develete gidiydm memnun değilim falan de kabul ediyolar hava da kapiyolar hemde canim sorun olmaz.arastr telde oyle git bende oyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…