2017 Aralık Anneleri

igne 37. haftadan sonra yapılmıyor muymuş cnım?

Kizlar ya hani doğumda ebeye vereceğiz bebisin kıyafetini 10 lu hastane çıkışı mi yoksa 5 lı hastane çıkışı mi olmalı gorumcem 5 liyi ebeye ver diyor siz ne yapacaksınız
5 lıyı ver canm ben battanıyesının içine takımını bezini koyup cantanın en üstüne koydum

vajina kaslari ve kaburga kaslari beni oldurecek resmen.bugun biraz yurudum ondan mi bilmiyorum ama agridan agliyorum resmen.

Tanaıyon ıcınmı seseryan olck canm allah yardmcın olsun

Evet Canm iğne daha masum, etkisi 24 saatmiş..
dün doktr dedi norml doğumu düşün diye o zamn iğne ne zamn keserim bilmiyrm hakkımzda hayrlısı Olsn Canm , sağlıcakla gelsin bebişler İnşşh

hakkında hayırlısı olsun kilosu ne kadarmış canim

igne 37. haftadan sonra yapılmıyor muymuş cnım?
Ben 34 den sonra yapılmıyor diye biliyordum hatta özeldeki doktorumda öyle demişti ama burda 37. haftaya kadar yapıyoruz dedi.. burdaki doktor Prof artık daha mı iyidir acaba diyoruz ama inşallah kötü bir durum olmaz... Allah'a emanetiz artık

Bana ilk dogumda dogumdan 1 hafta once yaptılar canım.37.haftayı gecmistr belki

Peki icine uZun kollu zibin ile çorap koyayim mi canim
5 lı hastane seti koydum battaniye dahil kış bebeği olduğu için ben uzun kollu zıbınla kalın külotlu çorap ta koydum canm altan giydirmek için zaten battaniyeye sarılıcak giydirip gıydırmemek onlara kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…