2017 Aralık Anneleri

Peki canim battaniye olarak penye battaniye mi pelus battaniye mi koyayim
ben penye koymadım canm takımıyla uyumlu peluş battaniye aldım ama çantama koydum yanımda bulundurmak amaçlı sonuçta nasıl bi bebekle karşılaşacağımı bilmiyorum oğlum sabaha kadr kusup durmuştu mesela

Kizlar acilll az önce vajinamdan sarı jel kivaminda akinti geldi nisan dedikleri bu mi

Canim ben penye battaniye örgü battaniye pelus pattaniye hazırladım hangisinin lazım olacağını bilemedigime

Bende öyle yapayım olmadı canim

Tanaıyon ıcınmı seseryan olck canm allah yardmcın olsun
Tansiyon da var doppler yapıldı bugün tekrar kan akımında biraz sorun çıktı dünkü ölçümde iyiydi ama belli olm
Bana ilk dogumda dogumdan 1 hafta once yaptılar canım.37.haftayı gecmistr belki
gerçekten mi ya nette de okudum bir kaç yerde 36+2 de 36+3 iğne yapılanlar olmuş. Cidden teşekkür ederim içim rahatladı

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah gönlüne ferahlık versin sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım normal akıntıdır hamileliğin sonlarına doğru akıntı tekrardan kendini gösteriyor benimki baya baya arttı
Benden hep beyaz normal akıntı geliyordu az önce sumuksu jel kıvamında sarı akintiydi canim daha 34. Haftamdayim sende de mi jel gibi geliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…