2017 Aralık Anneleri

Nstde sancı gorunce yaptirmstı hrmen.Belki 1 hafta bile yoktu canım.

Doğuma yakın akintida artış olur nişan kan gelmesidir. Eğer enfeksiyon varsa sarı akıntı da gelebilir bende de ara ara sarı akıntı oluyor

Benim birinci doğumda nişanim geldi sonra ardından suyum gelmeye başladı. Nisan yoğun sumuksü kandi

ayyy kızzlarrr bugn hastanedn geldkde sonra teyzeye ziyarete gitmiştk fln eve geldim biraz otrdum fln uyumuşum :) kabus gördüm resmn ağlıyordum o şırada telefon çaldı da uyndım resmn ama tabi doğumla ilgili bşy deildi gördüğüm rüya. uyandım ya karnım taş gibi şuan acaba kendimi o an sıkmış olabilirmiym rüyanın etkisyle çnki uyanmak istedm zamn ağlamktn sankş nefes nefese kalmış gibiydim :)

Kizlar dun nst de bebegimin kalp atışları yüksek cikmisti bugun tekrar istemisti doktor bugun kalp atışları normaldi ama 1 tane 70 sancı çıktı doktor cikolata yiyip tekrar nst istedi ondada bebek uyudu.alttan muayene yapalım açılma varmı bakalım dedi istemedim simdi karnım pespese sertleşiyo korkmaya basladım ya hiç bu aksam ki kadar yamulmamıştı karnım

Cok sık ve sert yamuluyosa kaaılma olabılr can yakıyorsa benım sancı cıkmstı o seklde

Cok sık ve sert yamuluyosa kaaılma olabılr can yakıyorsa benım sancı cıkmstı o seklde
Ilk bebek sert sert vurdu hareket etti pesinden küçük bi sertlesme sonra biraz sonra karnım yine sertlesti ve bildigin yukariya doğru sivrildi sağa bide boyle oldugunda bi ates basması oluyo bana bianda sanki of daha 33+0 günlüğüm insallah geçici bi durumdur

Benim nst de geçen hafta 1 kere 100 2 kere de 90 çıktı. Doktorum hiç açılmadan falan bahsetmedi sorun yok dedi. Benim de karnım sık sık sertleşiyor. Korkulacak bişi olsa göndermezler eve bence müdahale ederlerdi, korkma...

Haftam erken diye erken dogum riski olabilir mi diye alttan muayene etmek istedi oyle soyledi hayırlısıyla sağlıkla zamanınd gelirler inşallah

Kızlar merhaba...simdi konuları özet geceyim:) o sarı alıntı sümüksü olan normal sonlara doğru olabiliyor.hatta kuruyor döküntü gibi oluyor.gunluk ped kullanmayın.ic çamaşırınızı sık değiştirin...nişan kanlo olur içinde mutlaka kan vardır suyla karışık.
Diğer konu ben battaniye içine bir bez şampuan saç fırçası (doğum kalintilairni temizlesinler diye) iç zıbın üstün e alt üst takım şapka eldiven iki çorap vericem.uzerine de giydirsinler diye yelek veririm.battaniye ye sarcam bu kıyafetleri.battaniye de ince olacak örgü değil.cunku örgü ye karşı alerjisi de olabilir.
Bu arada nst normal cıktı.hemsireler iyi dedi çok şükür. Sancı da çıkmadi. Hatta son zamanlarda ilk defa sancı cikmayan nst ydi diyebilirim.
Birde karında yamulma gibi olan şey kasilma. Eğer çok oluyorsa yer değiştirince geçmiyorsa sürekli yamulma varsa ya sanciniz vardır ya da gazınız.soyle evde hareket ederek yürüyüp gazinizi çıkarmaya çalışin lavaboya girin.ha gaz değilse mutlaka doktorunuza görünün bence.ki çoğu bu tip durumlarda gaz çıkıyor kızlar.aslinda bizim kasılma veya sanci sandığımız çoğu şey gazmış...

Kizlar merhaba yuksek tansiyon cikti bende bi gece hastahanede tutup ilaca baslattilar alfamet adi. Yuksek tansiyon sorunu yasayan yada bu ilaci kullanan varmi aranizda sersemlik bas donmesi falan yapiyor ilac stresten cikiyormus tansiyonum
Tansiyonun kaç çıkıyor. Ben kullanıyorum alfamet ama tansiyon 14-8 çıkınca dil altı olarak alıyorum bi yan etki görmedim şimdilik.

Iyi geceler güzel anneler.

Hayırlı gecerl cnmm... dktr 1 ay once fıtıl vermıstı yesıl akıntm var dedım dıye ama bn yatmadan smdı kullandım yaktı gbı ama rahatsız ettı ya tam erımeden wc gttm gttı hepsı erıyen kısım yetmstr ınsallah bıde sıknyı olmaz dımı bu haftada kullanmam

cnm bugun doktrla konuştum da biraz motive etmek istedi aslında işe yaradımı dersen işte azda olsa rahatladım diyebilirim çnki tansiyonmu ölçtünde 14.9 çıktı o stresili oldum için öle olmuşru zTen sonradn düştü. sen ne yaptın neye karar verdn yoksa ben gibi kararsızmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…