2017 Aralık Anneleri

Kızlar sezeryan sonrası normal doğum için doktorum yaparım diosan normal yaparız dedi. Oğlum 17 aylık ilk sezeryanla arası az. Ve ben de normal doğum merakı var var ama korkusu da sardı gene. İlki tercihi sezaryen di de . Kafam karisik. Sizce bekleyeyim mi 40 haftayi flan

Canım ben zekaı tahırın cevabına gıre hareket etcm galıba esıme dedım zekaı tahr seseryan demezse gerkrse kredı cek özelde olsn dogm dedım baaklım bı ora net kınusssun dedı allah bılıyo ııcmı normalıde dsnmek ıstıyorm ama dusunce stres haberlerde ızledıklerm okuduklarm 4 yuldr yasadklatım beynm cok yotlms artık belrszlkle beklemektense 38. Haftada gunu belkı olp gıdıp kucagıma almak ıstıyırm yavrumu allah ızın verrse.. obr trlu allah bılr tabı ama belkı 42. Haftaya kadr beklıcez smdıden cok zorlanmaya basladım kasık bel kalca hep bıryandan ıkı saatten fazla uyuyamaz oldum kafandakılerde ayrı 42 ye kadr nasıl beklermkı annelık bu kadr zırms kı allah cennetı analarn ayakları aktına sermıs.. allah hepmzn yar ve yardmcısı olsun ınsaallah kolaylı versın bızlere hayrlı yollara ıletsın ınsaallah.. aminnn

Canım benm endıselerm olsugu ıcın seseryan yaptrmann yollarını arıyorm ama sen kendı drumuna gıre dktrnla ıhı ılerlıyosan daha ıyı olcksa bırmal dsunebıkrsın tabıkı bıde ozelde olcksa devlettekı kade yıpranma olmaz sanırım ılgı alaka sartlar cok farklı beynı etkılıyo cunku hayrlısı olsn hakknda

Herkesler uyuyo galıba ama ben ıkncumjez ayaktayım sankı bebıs dogmsta ıkı saate bı kalkıuom gbı hazrlık yapıyom galıba :) o gnlerıde gırrz hayrlısıyla ınsallah bebs uyymuyo dıye anlatrz carelere ararız brda rabbım tumm bekleyenlerede bunduyguyu yasatsın nasıp etsın ben 4 yıl bekledm ınsallah duam kabl oldu

Ayy canim battaniye ve akıntı konusunda teşekkürler bir Daha tekrarlamadi tekrarlamaz insalah

amin canım inşallah bak dün benm iki arkadaş doğum yaptı biri özelde biri devlette özelde olan zaten 40 günü yeni geçmiş olackti sezeryan oldu devlette olanda 40 ı geçiyordu artık oda normal oldu. biri ağrıdan yatıyorum dedi diğeri yorgunluk var uyuyup uyanıyorum dedi. bnde bi an önce iğleşnde anlatın bana dedim :) bende hiç bilmiyorum gerçektn nasıl olacağını ha ameliyatlı olmak zor evt rahat kalkıp otrma etme diye bşy olmuyo diğerinde o an doğum olana kadr çekecekmek var nerden baksan ikiside aynı gibi. bende bilemdm ya kafam okadr karışıkki çatı muayenesi de olsaydım bi içm rahat edeckti. benö kuzenm bebek iri çatısı dar oldu için sezaryen olmuştu. beklemktn başka çare kalmadı gibi

Yetmiştir umarım

Ben olsam beklerdim. Benim de ilk bebegim suyu azaldigi icin haftasini beklemeden alacaklar. Ben de üzülüyorum diye doktor ikinciyi normal yaparsın diye avutmustu beni.

Ben olsam beklerdim. Benim de ilk bebegim suyu azaldigi icin haftasini beklemeden alacaklar. Ben de üzülüyorum diye doktor ikinciyi normal yaparsın diye avutmustu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…