cnm bugun doktrla konuştum da biraz motive etmek istedi aslında işe yaradımı dersen işte azda olsa rahatladım diyebilirim çnki tansiyonmu ölçtünde 14.9 çıktı o stresili oldum için öle olmuşru zTen sonradn düştü. sen ne yaptın neye karar verdn yoksa ben gibi kararsızmısın
Kızlar sezeryan sonrası normal doğum için doktorum yaparım diosan normal yaparız dedi. Oğlum 17 aylık ilk sezeryanla arası az. Ve ben de normal doğum merakı var var ama korkusu da sardı gene. İlki tercihi sezaryen di de . Kafam karisik. Sizce bekleyeyim mi 40 haftayi flan
Canim iki kere geldi bir daha gelmedi tekrarlarsa doktora gidecemCanım dr arayıp sormalısın hemen. Tabi telaş yapma sakin ol ki bebeğin de sakin kalsın
Açık sariydi canim kesinlikle kanli deguldutcanm internetten nişan a baktım da senin ki sarısı nasıldı
Bende ilk defa oldu canim iki parmak arasında uzayabiliyordu insallah 36. Haftayı gorurumKanli mukus oluyrmus nisan.Bende de yogun bi akinti var.
Daha bir hafta önce idrar testi yaptirmistim canim idrar yoluyla ilgili bir enfeksiyon yoktuDoğuma yakın akintida artış olur nişan kan gelmesidir. Eğer enfeksiyon varsa sarı akıntı da gelebilir bende de ara ara sarı akıntı oluyor
Kanli olması gerekir dimi nisanin canimBenim birinci doğumda nişanim geldi sonra ardından suyum gelmeye başladı. Nisan yoğun sumuksü kandi
Canim sarı akıntı bende de arttı da ama bu sumuksu jel gibi birşeydiBende de sarımsı akıntı oluyor canım
Özellikle okuldayken daha çok oluyor
Ucunu dokunmamaya çalışıyorum canim rahmi uyarıyor diye ama dert değilUc kısmınn ettafı canım yumusakmı ele bısey gelmıyomu
Ayy canim battaniye ve akıntı konusunda teşekkürler bir Daha tekrarlamadi tekrarlamaz insalahKızlar merhaba...simdi konuları özet geceyim:) o sarı alıntı sümüksü olan normal sonlara doğru olabiliyor.hatta kuruyor döküntü gibi oluyor.gunluk ped kullanmayın.ic çamaşırınızı sık değiştirin...nişan kanlo olur içinde mutlaka kan vardır suyla karışık.
Diğer konu ben battaniye içine bir bez şampuan saç fırçası (doğum kalintilairni temizlesinler diye) iç zıbın üstün e alt üst takım şapka eldiven iki çorap vericem.uzerine de giydirsinler diye yelek veririm.battaniye ye sarcam bu kıyafetleri.battaniye de ince olacak örgü değil.cunku örgü ye karşı alerjisi de olabilir.
Bu arada nst normal cıktı.hemsireler iyi dedi çok şükür. Sancı da çıkmadi. Hatta son zamanlarda ilk defa sancı cikmayan nst ydi diyebilirim.
Birde karında yamulma gibi olan şey kasilma. Eğer çok oluyorsa yer değiştirince geçmiyorsa sürekli yamulma varsa ya sanciniz vardır ya da gazınız.soyle evde hareket ederek yürüyüp gazinizi çıkarmaya çalışin lavaboya girin.ha gaz değilse mutlaka doktorunuza görünün bence.ki çoğu bu tip durumlarda gaz çıkıyor kızlar.aslinda bizim kasılma veya sanci sandığımız çoğu şey gazmış...
amin canım inşallah bak dün benm iki arkadaş doğum yaptı biri özelde biri devlette özelde olan zaten 40 günü yeni geçmiş olackti sezeryan oldu devlette olanda 40 ı geçiyordu artık oda normal oldu. biri ağrıdan yatıyorum dedi diğeri yorgunluk var uyuyup uyanıyorum dedi. bnde bi an önce iğleşnde anlatın bana dedim :) bende hiç bilmiyorum gerçektn nasıl olacağını ha ameliyatlı olmak zor evt rahat kalkıp otrma etme diye bşy olmuyo diğerinde o an doğum olana kadr çekecekmek var nerden baksan ikiside aynı gibi. bende bilemdm ya kafam okadr karışıkki çatı muayenesi de olsaydım bi içm rahat edeckti. benö kuzenm bebek iri çatısı dar oldu için sezaryen olmuştu. beklemktn başka çare kalmadı gibiCanım ben zekaı tahırın cevabına gıre hareket etcm galıba esıme dedım zekaı tahr seseryan demezse gerkrse kredı cek özelde olsn dogm dedım baaklım bı ora net kınusssun dedı allah bılıyo ııcmı normalıde dsnmek ıstıyorm ama dusunce stres haberlerde ızledıklerm okuduklarm 4 yuldr yasadklatım beynm cok yotlms artık belrszlkle beklemektense 38. Haftada gunu belkı olp gıdıp kucagıma almak ıstıyırm yavrumu allah ızın verrse.. obr trlu allah bılr tabı ama belkı 42. Haftaya kadr beklıcez smdıden cok zorlanmaya basladım kasık bel kalca hep bıryandan ıkı saatten fazla uyuyamaz oldum kafandakılerde ayrı 42 ye kadr nasıl beklermkı annelık bu kadr zırms kı allah cennetı analarn ayakları aktına sermıs.. allah hepmzn yar ve yardmcısı olsun ınsaallah kolaylı versın bızlere hayrlı yollara ıletsın ınsaallah.. aminnn
Gorursun canim.Stres yapmaBende ilk defa oldu canim iki parmak arasında uzayabiliyordu insallah 36. Haftayı gorurum
Tamam canım geçmiş olsun bebişin hareketlerini de takip et sağlıklı olduklarının en güzel göstergesi onlar. İnş zamanı gelince hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniCanim iki kere geldi bir daha gelmedi tekrarlarsa doktora gidecem
Yetmiştir umarımHayırlı gecerl cnmm... dktr 1 ay once fıtıl vermıstı yesıl akıntm var dedım dıye ama bn yatmadan smdı kullandım yaktı gbı ama rahatsız ettı ya tam erımeden wc gttm gttı hepsı erıyen kısım yetmstr ınsallah bıde sıknyı olmaz dımı bu haftada kullanmam
Ben olsam beklerdim. Benim de ilk bebegim suyu azaldigi icin haftasini beklemeden alacaklar. Ben de üzülüyorum diye doktor ikinciyi normal yaparsın diye avutmustu beni.Kızlar sezeryan sonrası normal doğum için doktorum yaparım diosan normal yaparız dedi. Oğlum 17 aylık ilk sezeryanla arası az. Ve ben de normal doğum merakı var var ama korkusu da sardı gene. İlki tercihi sezaryen di de . Kafam karisik. Sizce bekleyeyim mi 40 haftayi flan
Ben olsam beklerdim. Benim de ilk bebegim suyu azaldigi icin haftasini beklemeden alacaklar. Ben de üzülüyorum diye doktor ikinciyi normal yaparsın diye avutmustu beni.Kızlar sezeryan sonrası normal doğum için doktorum yaparım diosan normal yaparız dedi. Oğlum 17 aylık ilk sezeryanla arası az. Ve ben de normal doğum merakı var var ama korkusu da sardı gene. İlki tercihi sezaryen di de . Kafam karisik. Sizce bekleyeyim mi 40 haftayi flan
Inşallah canimGorursun canim.Stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?