2017 Aralık Anneleri

Masallah kuzucuga kilosa iyi gibi kac aylık ki az demis doktor bizim ebede bingildagina bakti dvit 3 versende olur vermesende dedi bende vermiyorym artik .Spiral takılırken acımismiydi ben hala takmadım korkuyorum vakumla rahmi aciyolarmis felan diyolar cesaret edemiyorum

Aynn cnm ya geven gun foto attm kalca uktraaonuna gıderken bı şapka gydtmstm bana msj atmıs o sapka bıra sıkıyo gbı geldı bana demıs
Ilgılı olması guzel ama bazen sıkıuo gercekten
Iyyyy ıyyy illet olurum valla böyle yapsa eşim boğar köşeye atarım boşver:))

Ayy çok şükür canım yaa geldim valla dört döndüm zaten ana baba günüydü bir sürü bebek vardı kalça ultrasonu için biri ağlıyor diğerleride ağlamaya başlıyor cinnet geçirdim kalabalıkdan atlattık Elhamdülillah hızla uzaklaştım hastaneden :))

Kuzum yaa kıyamam sana öyle deme Allahın gücüne gider yapma Rabbim korusun yavrunu seni çok iyi anlıyorum yavrum benim.........

Kuzum ne alaka kilosu az hayret yaa bu yavrunun doğduğu kilo belli çok çok iyi kilo aldı bi kere sakın moralini bozma gayet iyi çok bile bi defolsun o dr!

Cok sukr cnm :) nasıl sonclar

Kendi kendine dönmeye başlayana kadar tavsiye ediliyor diye biliyorum. Yani 3-4 aylık dönemlere kadar yani

Haff yan donuyo bızımkı ama tam donemıyo tabı ben bukac haftaya alıstrymaya calısıyım o zaman kundaksız uyur ınsallah el kol durmuyokı dalamıyo bı trlu ölede

Canm bu sefer de kundakla uyumaya alışır gittiğin yerlede rezil eder seni benden demesi :)

Canım uzun surelı su an byere gtmıyorz gecen bızımkılere gttık yarm saatbuyudu anakucagnda su an baska trku uyymuyo kundasız ama ılerkı haftalarda alstrcam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…