2017 Aralık Anneleri

Cnım benim bebeğini Allaha emanet et inşallah hoc bi şey olmaz bende çok korkmustum her lavaboya girdiğim dw Allahım nolur bitmiş olsn kanama görmeyim diyordum bol bol dua et Allah bize bağislasin bebeklermızı dualrim seninle olacak

kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.

Bol su içmeye çalış canım , yürüs yap veya kuru meyveler ye sabah aç karnına yada. Bide bir cay bardağı zeytin yağı icmeyide deniyebilirsin

İkinci kızımız geliyor :))

Ayy hadi gözün aydın canım, sizlerden cinsiyet haberi alınca bende heyecanlanıyorum

Ya bende hiç öyle bi şey olmadı öyle göğüs acimasi dokunamamk falan hamileliğimn başından beri yok acaba bende mi bi tuhaflık var

• Benimde 2 haftadır var cnm yani anormal birşey yok herkeste aynı belirti olmaz olmasında çok zor acısı kötü oluyor

Leblebi deneseniz tuzsuz sarı leblebi bir ara bana yaramıştı.

Elevit

Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Benim henüz yok peki hamilelikte görülen bir durum mu sadece karın bölgesinde mi olacak tüylenme kafam karıştı

Leblebi hele ki tuzsuz hiç yiyemiyorum canim. Bugün daha iyiydim ama hiç bi sıkıntım olmadı. Dünkü halimden eser Yok resmen. İnşallah bitmiştir ya. Yine de teşekkür ederim önerin için
Canım inşallah bitmiştir ama yine de belli olmuyor ya. Ben bi kaç gün iyiyim diyorum sonra hop yine bulantilar başlıyor. Doktorum 13 14. Haftalarda geçecek dedi bakalım. Onlar iyi olsun da biz çekmeye razıyız gerçi

Zaten bu hafta bi gün iyi oldum bi gün akşama kadar kustum. Kesinlikle bebişlerimiz iyi olsun da sağlıklı olsunlar da geçecek bunlar inşallah. Bakalım bizim bulantılar ne zaman bitecek. Bi de kusarken çok terliyorum. E hava da artık sıcak. 37-38 derece. Terleyip üstümde soğuyunca da hasta oluyorum. Nefes alırken ciğerime bi şey batıyo sanki

Aynen cnm bende kendimi çirkinleşmiş hissediyorum dediğin gibi soy aylar o kilolarla ve göbekle bir görsünlerde bizi kıymetimizi anlasınlar
Yalnız değilmişim ne giysem kendime yakıştıramıyorum kendimi çirkin hissediyorum hormonlar gene coştu galiba

trkn0709 canim elevitte var birde bana dr Demir hapı verdi onunda kapsülünde domuz jelatini var onu oyuzden kapsülünden çıkarıp kaşıkla içiyorum hap baya büyük zaten prospektüsunde de yazıyor içemezseniz kapsülü boşaltıp icin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…