- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Cnım benim bebeğini Allaha emanet et inşallah hoc bi şey olmaz bende çok korkmustum her lavaboya girdiğim dw Allahım nolur bitmiş olsn kanama görmeyim diyordum bol bol dua et Allah bize bağislasin bebeklermızı dualrim seninle olacakKızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Tebrikler canım sağlıkla gelsin insallahİkinci kızımız geliyor :))
kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.
İkinci kızımız geliyor :))
Ya bende hiç öyle bi şey olmadı öyle göğüs acimasi dokunamamk falan hamileliğimn başından beri yok acaba bende mi bi tuhaflık var
Ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.37ye Kdr çalışırsam 10 kasımda ayrılacağım sanırım ben
gözün aydın. sağlıkla kucağına alırsın umarımKız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
İnş. sağlığına kavuşup görecek canım.Amin cnm ilk torunu çok istiyordu Rabbim inşallah görmeyi nasip eder
Gözün aydinİkinci kızımız geliyor :))
Ben de varım doktorum çok kuralcı ancak 18. haftada söyleyecek 5 hafta daha bekleyeceğimYalniz degilmisimBenim bir dahaki kontrolum 31 haziran o zamana kadar bekleyecegim artik.
İnş. sağlığına kavuşup görecek canım.
Leblebi deneseniz tuzsuz sarı leblebi bir ara bana yaramıştı.Ya çok teşekkür ederim içimi ferahlattın. Rabbim de senin içini ferahlatsın en kısa sürede inşallah. Sabahtandır mideme bi kaç bardak su bi de biraz kraker girdi o da geri çıktı. Açlık ölüyodum. Şimdi bi şeyler zorla yedim ama resmen savaşıyorum midemle. Çıkmak için uğraşıyorlar
ElevitKızlar geçen burada bir arkadaş yazdı ama unuttum şimdi 12 haftamda bir takım ilaçlar verilecek bana yanlış hatırlamıyorsam bir ilaç varmış demir yada vitamin tam aklımda değil kusura bakmayın domuz yağı içerdiğini söyledi hangi ilaç ona göre doktoruma söyleyim yazmasın
Leblebi hele ki tuzsuz hiç yiyemiyorum canim. Bugün daha iyiydim ama hiç bi sıkıntım olmadı. Dünkü halimden eser Yok resmen. İnşallah bitmiştir ya. Yine de teşekkür ederim önerin içinLeblebi deneseniz tuzsuz sarı leblebi bir ara bana yaramıştı.
Benim henüz yok peki hamilelikte görülen bir durum mu sadece karın bölgesinde mi olacak tüylenme kafam karıştıTüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Canım inşallah bitmiştir ama yine de belli olmuyor ya. Ben bi kaç gün iyiyim diyorum sonra hop yine bulantilar başlıyor. Doktorum 13 14. Haftalarda geçecek dedi bakalım. Onlar iyi olsun da biz çekmeye razıyız gerçiLeblebi hele ki tuzsuz hiç yiyemiyorum canim. Bugün daha iyiydim ama hiç bi sıkıntım olmadı. Dünkü halimden eser Yok resmen. İnşallah bitmiştir ya. Yine de teşekkür ederim önerin için
Zaten bu hafta bi gün iyi oldum bi gün akşama kadar kustum. Kesinlikle bebişlerimiz iyi olsun da sağlıklı olsunlar da geçecek bunlar inşallah. Bakalım bizim bulantılar ne zaman bitecek. Bi de kusarken çok terliyorum. E hava da artık sıcak. 37-38 derece. Terleyip üstümde soğuyunca da hasta oluyorum. Nefes alırken ciğerime bi şey batıyo sankiCanım inşallah bitmiştir ama yine de belli olmuyor ya. Ben bi kaç gün iyiyim diyorum sonra hop yine bulantilar başlıyor. Doktorum 13 14. Haftalarda geçecek dedi bakalım. Onlar iyi olsun da biz çekmeye razıyız gerçi
Yalnız değilmişim ne giysem kendime yakıştıramıyorum kendimi çirkin hissediyorum hormonlar gene coştu galibaAynen cnm bende kendimi çirkinleşmiş hissediyorumdediğin gibi soy aylar o kilolarla ve göbekle bir görsünlerde bizi kıymetimizi anlasınlar
Cok saol canımCnım benim bebeğini Allaha emanet et inşallah hoc bi şey olmaz bende çok korkmustum her lavaboya girdiğim dw Allahım nolur bitmiş olsn kanama görmeyim diyordum bol bol dua et Allah bize bağislasin bebeklermızı dualrim seninle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?