- 29 Mayıs 2017
- 148
- 158
- 18
Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettim
İnşallah sende sag salim atlatirsin canim.ne demek.Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettim
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inş.İkinci kızımız geliyor :))
Hangi demir hapını kullanıyorsunuz?trkn0709 canim elevitte var birde bana dr Demir hapı verdi onunda kapsülünde domuz jelatini var onu oyuzden kapsülünden çıkarıp kaşıkla içiyorum hap baya büyük zaten prospektüsunde de yazıyor içemezseniz kapsülü boşaltıp icin diye
Benim henüz yok peki hamilelikte görülen bir durum mu sadece karın bölgesinde mi olacak tüylenme kafam karıştı
trkn0709 canim elevitte var birde bana dr Demir hapı verdi onunda kapsülünde domuz jelatini var onu oyuzden kapsülünden çıkarıp kaşıkla içiyorum hap baya büyük zaten prospektüsunde de yazıyor içemezseniz kapsülü boşaltıp icin diye
bende de yok ilk gebeligimde de olmamistiYa bende hiç öyle bi şey olmadı öyle göğüs acimasi dokunamamk falan hamileliğimn başından beri yok acaba bende mi bi tuhaflık var
ben de bauram sonrasi gidicem diyodum ama cinsiyet ögrenenleri okudukca bayram oncesinde gideyim diyorumGözün aydinzaman gecmiyo kücük emrah gibi boynu büküküm ben ne zaman ögrenicem
Ben de tam iyiyim diyorum sonra tekrar basliyor bi de o iyi gunden sonraki gun bayagi kotu oluyorumCanım inşallah bitmiştir ama yine de belli olmuyor ya. Ben bi kaç gün iyiyim diyorum sonra hop yine bulantilar başlıyor. Doktorum 13 14. Haftalarda geçecek dedi bakalım. Onlar iyi olsun da biz çekmeye razıyız gerçi
hayirli olsun:) cikolata yicem ben de gitmeden son gittigimde hic hareket ettiremedi dr zorla gobegimi filan sallayip hareket ettirmeye calistiHerkese teşekkür ederim çikolata yememe rağmen önce göstermedi doktor öksür dedi biraz salladı göbeğimi açtı bacaklarını:)
anladım canım sagolO konuda hiç bilgim yok canım hormonsal bir durum herkeste olacak diye birşey yok ama buradaki arkadaşların çogunda göbekte tüylenme başlamış
Hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin..Herkese teşekkür ederim çikolata yememe rağmen önce göstermedi doktor öksür dedi biraz salladı göbeğimi açtı bacaklarını:)
Kulandiginiz demir hapının ismi ne acababende kullaniyorumda ona göre dikkat ediyimtrkn0709 canim elevitte var birde bana dr Demir hapı verdi onunda kapsülünde domuz jelatini var onu oyuzden kapsülünden çıkarıp kaşıkla içiyorum hap baya büyük zaten prospektüsunde de yazıyor içemezseniz kapsülü boşaltıp icin diye
Gyno ferro sanol canim ismiKulandiginiz demir hapının ismi ne acababende kullaniyorumda ona göre dikkat ediyim
Bendeki gyno_tardyferon draje acaba varmı bundada domuz katkısı? ??Gyno ferro sanol canim ismi
Canım doktorlar bana da ondan verdi kapsülünde domuz jelatini mi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?