2017 Aralık Anneleri

Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettim

Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettim
İnşallah sende sag salim atlatirsin canim.ne demek.
Bebegin rahme giden kani kendine cekmesi sonucu miyoma giden damarlar beslenemiyor. Bunun sonucu miyom cevresi kalsiyumla yada kirecle kaplanmis gibi olup beslenemediginden buyuyemiyo. Bi duruma miyomun kalsifikiye olmasi deniyor.Bu sırada ağrı olabiliomus ki ben 3 gun aşırı sanci hissetmistim.
Bu sayede dogumdan sonra da miyom buyuyemio.hatta zamanla bi miktar kuculuo.

Canım tabii ederiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Hangi demir hapını kullanıyorsunuz?

Bir ara süt sağma pompası/makinesi konuşulmuştu kullananlar memnun kaldınız mı ve ne kadar süre kullandınız?

Benim henüz yok peki hamilelikte görülen bir durum mu sadece karın bölgesinde mi olacak tüylenme kafam karıştı

O konuda hiç bilgim yok canım hormonsal bir durum herkeste olacak diye birşey yok ama buradaki arkadaşların çogunda göbekte tüylenme başlamış

Senin kullandığın hangisi cnm

Ya bende hiç öyle bi şey olmadı öyle göğüs acimasi dokunamamk falan hamileliğimn başından beri yok acaba bende mi bi tuhaflık var
bende de yok ilk gebeligimde de olmamisti

Gözün aydin zaman gecmiyo kücük emrah gibi boynu büküküm ben ne zaman ögrenicem
ben de bauram sonrasi gidicem diyodum ama cinsiyet ögrenenleri okudukca bayram oncesinde gideyim diyorum

Ben de tam iyiyim diyorum sonra tekrar basliyor bi de o iyi gunden sonraki gun bayagi kotu oluyorum
Herkese teşekkür ederim çikolata yememe rağmen önce göstermedi doktor öksür dedi biraz salladı göbeğimi açtı bacaklarını:)
hayirli olsun:) cikolata yicem ben de gitmeden son gittigimde hic hareket ettiremedi dr zorla gobegimi filan sallayip hareket ettirmeye calisti

Hanımlar mrb :) forum A pek giremiyorum ama yine de yazmak istedim umarım bundan sonra daha sık girebilirim :) benim cinsiyeti de belli oldu gibi, kıza benziyor dedi Dr ama haftaya emin olmak için yine gidicem. Bir oğlum vardı 10 aylık henüz bir de kızım olursa tadından yenmez :) bu arada hem hamilelik hemde bebekli halimle şehir dışına taşınıyorum. Eşimin mesleği sebebiyle doğu görevimiz Van a çıktı.. Van da yaşayan var mı aranızda :)

Kulandiginiz demir hapının ismi ne acababende kullaniyorumda ona göre dikkat ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…