2017 Aralık Anneleri

Canım göbeği zırt pırt düşen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben yataktan kalkınca bile düşerdi. Yüksekçe bir yerden asılmaya çalış. Bir de yüzüstü durabiliyorsun yere uzan. Parmağını göbek deliğine bastır ve nefesini tut bırak. Tutabildiğin kadar tut nefesini. Şifa olur inşallah. Çok kötğ bi ağrısı var. Çok iyi bilirim

S superisi12 ve vorones gözünüz aydın sağlıkla bir avazda kucağınıza alın

Günaydın herkese
gulii7 canım üşütmüş olabilirmisin birde gaz olduysa, karnına acı veren masaj olmadığı sürece rahatlatabilirsin sanırım
M Mucizem2017 tüm güzellikler senin olucak eminim
Astral_ canım bu bulantı işine daha gözünü açar açmaz yatakta güne çubuklu krakerle başlasan, en kısa sürede geçsin inşallah

Avust maşallah maşallah kıpırdağa

Vitamin takviyeleri konusunda kızımda decavit, maltofer ve efa daily kullanmıştım

Bu hamileliğimde bu doktor sormama rağmen birşey vermedi, özellikle balık hapı istedim balık yiyemediğimden, hergün ceviz yiyorsan onada gerek yok dedi
Bir dahaki gittiğimde yine konuşucam bu durumu

B bburjuva bu arada canim İnsanları konusunda yanlış bi şey söylemiş olabilirim. İnsanları çok sıcak kanlıdır. Hatta çok güzel komşuluklar arkadaşlıklar da kurabilirsin. Benim hala bağımı koparmadığı 6-7 arkadaşım var. Hatta biriyle aile gibş olduk. Sadece bi kaçından çok ağır darbeler yedim. Bu her yerde olabilecek şey. Ama genel olarak yardımsever ve sıcak kanlıdırlar

Hayirli sabahlar canim ben annem ve annaemden cok bilirim annemin surekli duserdi yani oyle derlerdi ben cocuktum ve bilen bir kisi cekerdi ve annem duzelirdi . Benimde basima boyle birsey ikinci ogluma hamileyken basima geldi 4 yada 5 ayliktim sanirim adim aramiyordum dik yuruyemiyordum penguen gibi olmustum karnim olmamasina ragmen. Doktor kum geciriyor olabilirsin diye ilac yazmisti ama hic fayda gormemistim taki annemin komsusu senin bebek cok asagiya inmis ondan yuruyemiyorsun deyipte sabunlu suyla yukari dogru masaj yapana kadar. Cok gecmis olsun.

Valla nazar mı ettim kendime bilemedim. Dün maşallah hiç bi şeyim yoktu. Bugün gece hatta sahur hazırlamaya kalktım eşime. Allahım felaket bi şeydi. Zor yetiştim lavaboya. İğrençti. Öyle bi de deneyeyim. Uffff çok sıkıldım kusmaktan.

hercal hiiiiç canını sıkma canım burada aynı şeyleri yaşayanlar sana güzel açıklamalarda bulunmuşlar sağolsunlar
Seninki nedeni belli bebekte iyi ona etki eden br durumda yok çok şükür
En yakınlarımdan biri hamileliğini kanamayla geçirdi ve ikizlerinden biri erken haftalarda gitti diğeriyle devam etti tamamen rahimden olan sıkıntılardı
Çok şükür sağsağlimde haftasında doğurdu

Yani demem oki bebek iyiyse anne biraz bunalıyor ama sonuçları hep güzel oluyor

Nazar deildir bacim ya heo oyle oluyor birgun rahat olinca ikinci tekrar oluyor bende ayniyimm Rabbim yardimcimiz olsun sabah cikarmasina gelince ona aliskinim zaten hamile deilken bile ben uyandigimda kahvaltimi yapana kadar cikaran birisiyim . Ama dolu mide ile cikarmak cok kotu birsey heleki asitli olunca ben ileri derce reflu hastasiyim ve yillarfir cekiyorum.

gulii7 Lili 38 evet canım annem de bana sabunlu ılık suyla masaj yapardı. Düz bir yere uzanırdım. Yanlardan ortaya doğru göbeğe doğru iterek masaj yapardı. Çok iyi gelirdi. Benim üzüntüden bile düşerdi göbeğim. Geveze mi ne olmuştu :)

Birde aklıma geldi canım aldığın ek vitamin herhangi bir hapta etki ediyor olabilirmi
Çok ilginçtir ben iki gündür folidolce mü neydi folik asidi almıyorum miğde sıkıntılarım daha az gibi
Yada benim öyle kurasım geldi:))

Bende de reflü var. Ama ileri boyutta değildi. Sanırım hamilelikten dolayı yükseldi mi ne. Bu zamana kadar hiç kusmadım diyebilirim. Kusmayı pek beceremezdim. Öğürüp dururdum. Ama hamilelikten bu yana mahvoldum. Dolu mideyle gerçekten daha zor. Burnuma kadar yandı içim. Bi kaşık gaviscon içince rahatladım

Aynen banada yanlardan ortaya dogru masaj yapmisti komsu teyze .

Ben de o ilacı kullanıyorum ama ondan değil bence benim. Dün içmedim evet rahatım ama gece de içmedim ki. Başladı yine. Fokikasit bulantı yapar diyorlardı ama benim ondan değil büyük ihtimal.

Isde bend3 ilk gunden beri gaviscon aliyordum hamileyim diye koruyucuyu birakmistim. Ama simdi doktor koruyucuyu yine basladi ve en azindan asitlu bir sekilde cikarmiyorum artik normaline raziyim yani. Cunku digerinde burun dil bogaz hic bisey kalmiyor asitten dolayi yara oluyordu okadar yani.

Ayyy çok kötü yaaa. Ben de mi tekrar başlasam mide koruyucusuna. Çok kötğ oluyorum çünkü. 15inde kontrolüm var bi sorayım/ ölüm gibi artık kusmak ya.

Günaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo

Selim Bebek hayırla gelsin inşallah. Biz de bebiş ilk olacağı için hiç bi şeyimiz Yok. Sabırsızlıkla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz. Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Oy maşallah
Yanlış hatırlamıyorsam iki abladan sonra dimi
Çok çok sevindim gözünüz aydın
Birde Selim ismide çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…