Canım göbeği zırt pırt düşen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben yataktan kalkınca bile düşerdi. Yüksekçe bir yerden asılmaya çalış. Bir de yüzüstü durabiliyorsun yere uzan. Parmağını göbek deliğine bastır ve nefesini tut bırak. Tutabildiğin kadar tut nefesini. Şifa olur inşallah. Çok kötğ bi ağrısı var. Çok iyi bilirimHayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Valla nazar mı ettim kendime bilemedim. Dün maşallah hiç bi şeyim yoktu. Bugün gece hatta sahur hazırlamaya kalktım eşime. Allahım felaket bi şeydi. Zor yetiştim lavaboya. İğrençti. Öyle bi de deneyeyim. Uffff çok sıkıldım kusmaktan.S superisi12 vevorones gözünüz aydın sağlıkla bir avazda kucağınıza alın
Günaydın herkese
gulii7 canım üşütmüş olabilirmisin birde gaz olduysa, karnına acı veren masaj olmadığı sürece rahatlatabilirsin sanırım
M Mucizem2017 tüm güzellikler senin olucak eminim
Astral_ canım bu bulantı işine daha gözünü açar açmaz yatakta güne çubuklu krakerle başlasan, en kısa sürede geçsin inşallah
Nazar deildir bacim ya heo oyle oluyor birgun rahat olinca ikinci tekrar oluyor bende ayniyimm Rabbim yardimcimiz olsun sabah cikarmasina gelince ona aliskinim zaten hamile deilken bile ben uyandigimda kahvaltimi yapana kadar cikaran birisiyim . Ama dolu mide ile cikarmak cok kotu birsey heleki asitli olunca ben ileri derce reflu hastasiyim ve yillarfir cekiyorum.Valla nazar mı ettim kendime bilemedim. Dün maşallah hiç bi şeyim yoktu. Bugün gece hatta sahur hazırlamaya kalktım eşime. Allahım felaket bi şeydi. Zor yetiştim lavaboya. İğrençti. Öyle bi de deneyeyim. Uffff çok sıkıldım kusmaktan.
Valla nazar mı ettim kendime bilemedim. Dün maşallah hiç bi şeyim yoktu. Bugün gece hatta sahur hazırlamaya kalktım eşime. Allahım felaket bi şeydi. Zor yetiştim lavaboya. İğrençti. Öyle bi de deneyeyim. Uffff çok sıkıldım kusmaktan.
Bende de reflü var. Ama ileri boyutta değildi. Sanırım hamilelikten dolayı yükseldi mi ne. Bu zamana kadar hiç kusmadım diyebilirim. Kusmayı pek beceremezdim. Öğürüp dururdum. Ama hamilelikten bu yana mahvoldum. Dolu mideyle gerçekten daha zor. Burnuma kadar yandı içim. Bi kaşık gaviscon içince rahatladımNazar deildir bacim ya heo oyle oluyor birgun rahat olinca ikinci tekrar oluyor bende ayniyimm Rabbim yardimcimiz olsun sabah cikarmasina gelince ona aliskinim zaten hamile deilken bile ben uyandigimda kahvaltimi yapana kadar cikaran birisiyim . Ama dolu mide ile cikarmak cok kotu birsey heleki asitli olunca ben ileri derce reflu hastasiyim ve yillarfir cekiyorum.
Ben de o ilacı kullanıyorum ama ondan değil bence benim. Dün içmedim evet rahatım ama gece de içmedim ki. Başladı yine. Fokikasit bulantı yapar diyorlardı ama benim ondan değil büyük ihtimal.Birde aklıma geldi canım aldığın ek vitamin herhangi bir hapta etki ediyor olabilirmi
Çok ilginçtir ben iki gündür folidolce mü neydi folik asidi almıyorum miğde sıkıntılarım daha az gibi
Yada benim öyle kurasım geldi:))
Isde bend3 ilk gunden beri gaviscon aliyordum hamileyim diye koruyucuyu birakmistim. Ama simdi doktor koruyucuyu yine basladi ve en azindan asitlu bir sekilde cikarmiyorum artik normaline raziyim yani. Cunku digerinde burun dil bogaz hic bisey kalmiyor asitten dolayi yara oluyordu okadar yani.Bende de reflü var. Ama ileri boyutta değildi. Sanırım hamilelikten dolayı yükseldi mi ne. Bu zamana kadar hiç kusmadım diyebilirim. Kusmayı pek beceremezdim. Öğürüp dururdum. Ama hamilelikten bu yana mahvoldum. Dolu mideyle gerçekten daha zor. Burnuma kadar yandı içim. Bi kaşık gaviscon içince rahatladım
Ayyy çok kötü yaaa. Ben de mi tekrar başlasam mide koruyucusuna. Çok kötğ oluyorum çünkü. 15inde kontrolüm var bi sorayım/ ölüm gibi artık kusmak ya.Isde bend3 ilk gunden beri gaviscon aliyordum hamileyim diye koruyucuyu birakmistim simdi doktor yine basladi ve en azindan asitlu bir sekilde cikarmiyorum artik normaline raziyim yani. Cunku digerinde burun dil bogaz hic bisey kalmiyor asitten dolayi yara oluyordu okadar yani.
Selim Bebek hayırla gelsin inşallah. Biz de bebiş ilk olacağı için hiç bi şeyimiz Yok. Sabırsızlıkla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz. Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallahGünaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo
Günaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?