Canım onu bilmiyorum prospektüse bakmak lazımBendeki gyno_tardyferon draje acaba varmı bundada domuz katkısı? ??
Evet canım maalesefCanım doktorlar bana da ondan verdi kapsülünde domuz jelatini mi varmış
Eki Görüntüle 2007352 Birde bu haftadan itibaren bunları kullanmaya başladım doktorum yazdı yine pembe olanında balık yagı var ve balık jelatinden yapılıyormuş
Bu ikisinde bisey yok canım bunları kullanabiliriz balık jelatini haram degilAy herşeyde birşey var ee nasıl gönül raahtlığı ile içecez
Canım ben 8 yıl Van'da yaşadım. Üniversite ve yüksek lisans sebebiyle. Çok güzel bir şehir ama bana gıda açısından biraz pahalı gelmişti. Pazar kültürü pek Yok. Ya da vardı da 8 yıl boyunca bana denk gelmedi :) insanları sıcak kanlıdır. Fakat bana bi kaç iyiden başka denk gelmedi. İmtihan dedim geçtim :) ama şehir olarak yaşanılacak bir şehir. Hala gitmek görmek isterim oradaki dostlarımdan ötürü. Fakat şunu da orda öğrendim kimseye güvenmeyeceksin. Çok darbeler yedim. Yanar döner çok insanla karşılaştım. Ve ne yazık ki bunların %90ı vanlıydı. Ama genelleme yapmıyorum asla. Sonuçta imtihan olacaksan nereye gidersen git kötüler seni bulur. Şimdiden hayırlı olsun. Merkeze mi atandı eşiniz.Hanımlar mrb :) forum A pek giremiyorum ama yine de yazmak istedim umarım bundan sonra daha sık girebilirim :) benim cinsiyeti de belli oldu gibi, kıza benziyor dedi Dr ama haftaya emin olmak için yine gidicem. Bir oğlum vardı 10 aylık henüz bir de kızım olursa tadından yenmez :) bu arada hem hamilelik hemde bebekli halimle şehir dışına taşınıyorum. Eşimin mesleği sebebiyle doğu görevimiz Van a çıktı.. Van da yaşayan var mı aranızda :)
Canım ben ısolde diye bi marka kullanıyorum. Çok da memnunum. Doktor tavsiyesiyle almadım yalnız. Hamilelikten önce kullanıyodum. Hala devam ediyorumKizlar Gunes kremi kullananlar ya da doktor tavsiyesi alanlar marka ismi verebilir mi? Bir turlu karar veremedim
bebegin oynamistir canimm.. :) hayrli oolsunBu gün uyuyodum bi anda karnimda büyük bi kalp atmasi bi anda uyandim Karnim nasil sallaniyodu Sol tarafim anlatamam.elimi koydum atan yere elim bile titredi sizce ne olabilir.
Benim de ikinci oglusum geliyorİkinci kızımız geliyor :))
:)) bebekBu gün uyuyodum bi anda karnimda büyük bi kalp atmasi bi anda uyandim Karnim nasil sallaniyodu Sol tarafim anlatamam.elimi koydum atan yere elim bile titredi sizce ne olabilir.
Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda[/QUOTE
Gecmiş olsun canm
Canım göbek dusmesini ve ağrısını bilirim tarif ettiğin ağrıya benziyor ama göbek düşmesi durduk yere olan bir şey degil ki çok ağır bir şeyi aniden kaldırmış olman gerek ya da yüksek bi yere uzanmış olman gerek. Bana seninki daha çok gaz sancısı gibi geldi. Ama göbek dusmesiyse de bence masaj yapabilirsin hafif hafif sonuçta doktor da ultrason esnasında bebeği hareket ettirmek ve döndürmek için karnımıza baskı uyguluyor. Senin bebekte bu sayede icerde dans etmiş olur biraz :))Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Şehir olarak çok merak ediyorum imkanları nasıldır diye malum çocuklu olunca :) insanlarından da mümkün mertebe seviyeli oluruz zaten memur ark. Larda var gidecek olan onlar yeterli olur sanırım ya da lojman da kalırsak güzel olur.. Henüz belli değil ama merkez ve ya merkez ilçeleri istedik. İnşallah istediğimiz gibi olur.. Merkez de biraz pahalı gibi sanırım ev fiyatları falan..Canım ben 8 yıl Van'da yaşadım. Üniversite ve yüksek lisans sebebiyle. Çok güzel bir şehir ama bana gıda açısından biraz pahalı gelmişti. Pazar kültürü pek Yok. Ya da vardı da 8 yıl boyunca bana denk gelmedi :) insanları sıcak kanlıdır. Fakat bana bi kaç iyiden başka denk gelmedi. İmtihan dedim geçtim :) ama şehir olarak yaşanılacak bir şehir. Hala gitmek görmek isterim oradaki dostlarımdan ötürü. Fakat şunu da orda öğrendim kimseye güvenmeyeceksin. Çok darbeler yedim. Yanar döner çok insanla karşılaştım. Ve ne yazık ki bunların %90ı vanlıydı. Ama genelleme yapmıyorum asla. Sonuçta imtihan olacaksan nereye gidersen git kötüler seni bulur. Şimdiden hayırlı olsun. Merkeze mi atandı eşiniz.
Ac karnina parmagini göbeginin icine koy ve kalp atmasi gibi Bir sey varsa göbegin düsmemistir.Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Hayirli olsunBenim de ikinci oglusum geliyorsağlıkla gelsinler
Ben coktandir hissediyordum Ama bukadar uzun sürmemisti:))bebegin oynamistir canimm.. :) hayrli oolsun
Canım kiralar biraz yüksek. Ben köhne bir evde kalıyordum. Güneş görmeyen buz gibş bir evdi o zamanlar 650 tl kıta ödüyorduk. AVM'ler var. Eğlence alışveriş yeme içme vs. İçin güzel bi kaç yer var. Son zamanlarda baya bi gelişmişti. Göl kenarında güzel restoranlar var. Eğitim olarak pek bş fikrim Yok. Çevremdekiler genelde Bahçeşehir kolejine gönderiyordu çocuklarını. Edremit çok güzel bir yer. Zaten memur kesimin genellikle tercih ettiği bir ilçe. İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Van'ı özlediğimi hissettim:) sanırım bayramdan sonra bş uğrasam iyi olurŞehir olarak çok merak ediyorum imkanları nasıldır diye malum çocuklu olunca :) insanlarından da mümkün mertebe seviyeli oluruz zaten memur ark. Larda var gidecek olan onlar yeterli olur sanırım ya da lojman da kalırsak güzel olur.. Henüz belli değil ama merkez ve ya merkez ilçeleri istedik. İnşallah istediğimiz gibi olur.. Merkez de biraz pahalı gibi sanırım ev fiyatları falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?