- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi eklem ve kas ağrısı ama sadece hareket halindeyken ağrıyor. Ben de bildiğin kuzenin gibi topallayacam yakında:)) başka bi rahatsızlığım yoktu canım ya o bacağımda bağ yırtıgi filan yok onun ağrısını bilirim öteki bacağımda olduğu için. Bu farklı bi ağrı. İnşallah biran önce geçer:))Canım dün bununla ilgili bi şey okudum. Bu haftalarda kas ağrıları eklem ağrıları olabiliyormuş. Başka bi rahatsızlığın yoksa hamileliktendir. KUzenim hamileliğinin bu aylarında bildiğin topallıyodu.
Kızlar benden meraklı cıktı yedigime ictigime karısıyolar yatmama kalkmama bebisle konusuyolar daha neler neler....Ooo maşallah. Güzel değerlendirin o zaman. İki çiçek bi böcek. Kıymetli olur şimdi. Ablaları da bi sever onu oh mis
İnşallaqh canım. Rabbim hayırlı şifalar versin. Artık nasıl bir vücutsa ne ağrı olsa hamilelik kaynaklı çıkıyo. Anne olmak hiç kolay değilmiş. İnşallah bu sıkıntıların hatrına Rabbim cenneti nasip eder.Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi eklem ve kas ağrısı ama sadece hareket halindeyken ağrıyor. Ben de bildiğin kuzenin gibi topallayacam yakında:)) başka bi rahatsızlığım yoktu canım ya o bacağımda bağ yırtıgi filan yok onun ağrısını bilirim öteki bacağımda olduğu için. Bu farklı bi ağrı. İnşallah biran önce geçer:))
Ayyy maşallah barekallah. Çok şekerler ya. Daha şimdiden böyle ilgililerse Selim Bebek çok şanslı olacak maşallah. İki meleğin ortasında değme keyfineKızlar benden meraklı cıktı yedigime ictigime karısıyolar yatmama kalkmama bebisle konusuyolar daha neler neler....
Cok cadı oluyo bu kızlar yaaa
kücücük yasta bilmedikleri yok.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ilk defa İstanbul dışında ikamet edicem bu sebeple biraz tedirginim bi nebze de olsa rahatladım:) çocukların eğitim dönemi başlamadan bitmiş olur sanırım görev. Bizde Edremit istedik umarım orası olur toki evleri falan da varmış memurların tercih ettiği bakalım hayırlısı :) peki bildiğin güzel bir hastane var mı ve önerebileceğin kadın doğum doktoruCanım kiralar biraz yüksek. Ben köhne bir evde kalıyordum. Güneş görmeyen buz gibş bir evdi o zamanlar 650 tl kıta ödüyorduk. AVM'ler var. Eğlence alışveriş yeme içme vs. İçin güzel bi kaç yer var. Son zamanlarda baya bi gelişmişti. Göl kenarında güzel restoranlar var. Eğitim olarak pek bş fikrim Yok. Çevremdekiler genelde Bahçeşehir kolejine gönderiyordu çocuklarını. Edremit çok güzel bir yer. Zaten memur kesimin genellikle tercih ettiği bir ilçe. İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Van'ı özlediğimi hissettim:) sanırım bayramdan sonra bş uğrasam iyi olur
Canım lokman hekim hastanesi vardı. Ve orda çok iyi bir bayan doktor var. Arkadaşlarımın çoğu onda Doğum yaptı ve o zamanki ebe de çok çok iyi bi ebeydi. Doğum anında acı azalsın Doğum kolaylaşsın diye Meryem suresi okurdu annelerin üstüne ve arkadaşlarım hiç zorlanmadılar Doğumda hala var mı bilmiyorum. 3 sene öncesinden bahsediyorum. Doktorun ismini hatırlamıyorum. Arkadaşlarıma sorar söylerim inşallah. Sen yine bana hatırlat olur muTeşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ilk defa İstanbul dışında ikamet edicem bu sebeple biraz tedirginim bi nebze de olsa rahatladım:) çocukların eğitim dönemi başlamadan bitmiş olur sanırım görev. Bizde Edremit istedik umarım orası olur toki evleri falan da varmış memurların tercih ettiği bakalım hayırlısı :) peki bildiğin güzel bir hastane var mı ve önerebileceğin kadın doğum doktoru
Van edremit miTeşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ilk defa İstanbul dışında ikamet edicem bu sebeple biraz tedirginim bi nebze de olsa rahatladım:) çocukların eğitim dönemi başlamadan bitmiş olur sanırım görev. Bizde Edremit istedik umarım orası olur toki evleri falan da varmış memurların tercih ettiği bakalım hayırlısı :) peki bildiğin güzel bir hastane var mı ve önerebileceğin kadın doğum doktoru
Allah razi olsun canım. Tüm anne adayları anne olsun ins.melekiz2 canım maşaallah sübhanallah selim bebege hayırlı olsun inşaallah rabbim tamamına erdirsin
Van Edremit :)Van edremit mi
Balıkesir edremit mi:
Ben de bir an cevap yazmıştım sonradan farkedip sildimVan Edremit :)
Doktorum bana da bu haftadan itibaren vinalac adlı vitamini önerdi@Avust maşallah maşallah kıpırdağa
Vitamin takviyeleri konusunda kızımda decavit, maltofer ve efa daily kullanmıştım
Bu hamileliğimde bu doktor sormama rağmen birşey vermedi, özellikle balık hapı istedim balık yiyemediğimden, hergün ceviz yiyorsan onada gerek yok dedi
Bir dahaki gittiğimde yine konuşucam bu durumu
Van Edremit :)Van edremit mi
Balıkesir edremit mi:)
Ay çok teşekkür ederim valla en önemli şey buydu benim için :) iyiki karşılaştım burda seninle :)
Doktorum bana da bu haftadan itibaren vinalac adlı vitaminş önerdi
Pazartesi alıcam inş
Decaviti de çok duydum
Rica ederim canım. İnşallah yanlış değildir aMa Hatice olduğundan Emin'im. İnşallah Yen'i hayatınız size hayırlar getirir.Ay çok teşekkür ederim valla en önemli şey buydu benim için :) iyiki karşılaştım burda seninle :)
İnşallah bakalım hayırlısı olsun herkesin hakkında :)Rica ederim canım. İnşallah yanlış değildir aMa Hatice olduğundan Emin'im. İnşallah Yen'i hayatınız size hayırlar getirir.
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkürler@superisi12 ve @vorones gözünüz aydın sağlıkla bir avazda kucağınıza alın
Günaydın herkese
gulii7 canım üşütmüş olabilirmisin birde gaz olduysa, karnına acı veren masaj olmadığı sürece rahatlatabilirsin sanırım
M Mucizem2017 tüm güzellikler senin olucak eminim
Astral_ canım bu bulantı işine daha gözünü açar açmaz yatakta güne çubuklu krakerle başlasan, en kısa sürede geçsin inşallah
Ah canim cok s3vindim senin adina saglicakla kucaginada alirsin insaallahGünaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?