2017 Aralık Anneleri

Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi eklem ve kas ağrısı ama sadece hareket halindeyken ağrıyor. Ben de bildiğin kuzenin gibi topallayacam yakında:)) başka bi rahatsızlığım yoktu canım ya o bacağımda bağ yırtıgi filan yok onun ağrısını bilirim öteki bacağımda olduğu için. Bu farklı bi ağrı. İnşallah biran önce geçer:))

Ooo maşallah. Güzel değerlendirin o zaman. İki çiçek bi böcek. Kıymetli olur şimdi. Ablaları da bi sever onu oh mis
Kızlar benden meraklı cıktı yedigime ictigime karısıyolar yatmama kalkmama bebisle konusuyolar daha neler neler....
Cok cadı oluyo bu kızlar yaaa
kücücük yasta bilmedikleri yok.

İnşallaqh canım. Rabbim hayırlı şifalar versin. Artık nasıl bir vücutsa ne ağrı olsa hamilelik kaynaklı çıkıyo. Anne olmak hiç kolay değilmiş. İnşallah bu sıkıntıların hatrına Rabbim cenneti nasip eder.

Kızlar benden meraklı cıktı yedigime ictigime karısıyolar yatmama kalkmama bebisle konusuyolar daha neler neler....
Cok cadı oluyo bu kızlar yaaa
kücücük yasta bilmedikleri yok.
Ayyy maşallah barekallah. Çok şekerler ya. Daha şimdiden böyle ilgililerse Selim Bebek çok şanslı olacak maşallah. İki meleğin ortasında değme keyfine

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ilk defa İstanbul dışında ikamet edicem bu sebeple biraz tedirginim bi nebze de olsa rahatladım:) çocukların eğitim dönemi başlamadan bitmiş olur sanırım görev. Bizde Edremit istedik umarım orası olur toki evleri falan da varmış memurların tercih ettiği bakalım hayırlısı :) peki bildiğin güzel bir hastane var mı ve önerebileceğin kadın doğum doktoru

Canım lokman hekim hastanesi vardı. Ve orda çok iyi bir bayan doktor var. Arkadaşlarımın çoğu onda Doğum yaptı ve o zamanki ebe de çok çok iyi bi ebeydi. Doğum anında acı azalsın Doğum kolaylaşsın diye Meryem suresi okurdu annelerin üstüne ve arkadaşlarım hiç zorlanmadılar Doğumda hala var mı bilmiyorum. 3 sene öncesinden bahsediyorum. Doktorun ismini hatırlamıyorum. Arkadaşlarıma sorar söylerim inşallah. Sen yine bana hatırlat olur mu

Van edremit mi
Balıkesir edremit mi:)

Doktorum bana da bu haftadan itibaren vinalac adlı vitamini önerdi
Pazartesi alıcam inş
Decaviti de çok duydum

Son düzenleme:
Ay çok teşekkür ederim valla en önemli şey buydu benim için :) iyiki karşılaştım burda seninle :)
Rica ederim canım. İnşallah yanlış değildir aMa Hatice olduğundan Emin'im. İnşallah Yen'i hayatınız size hayırlar getirir.

C
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkürler

Ah canim cok s3vindim senin adina saglicakla kucaginada alirsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…