Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar@superisi12 vevorones gözünüz aydın sağlıkla bir avazda kucağınıza alın
Günaydın herkese
gulii7 canım üşütmüş olabilirmisin birde gaz olduysa, karnına acı veren masaj olmadığı sürece rahatlatabilirsin sanırım
M Mucizem2017 tüm güzellikler senin olucak eminim
Astral_ canım bu bulantı işine daha gözünü açar açmaz yatakta güne çubuklu krakerle başlasan, en kısa sürede geçsin inşallah
Canım bildiğim kadarıyla 4 yıl geçmesi lazım üstünden. Karşı komşumuzun ilki sezeryanla oldu. İkincisiyle aralarında 4 yıl vardı. Normal Doğum yaptı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallahYaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar
Benim 3. olacak teyzesi insallah. 2 kızdan sonra prens geliyo Rabbim nasip etti sükürler olsun. Kücük kiz 5.5 yasinda. Ablasınım kıyafetlerini kücükde giyinince yenileri bile dagıtmıstım.Selim Bebek hayırla gelsin inşallah. Biz de bebiş ilk olacağı için hiç bi şeyimiz Yok. Sabırsızlıkla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz. Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar
Süre nin çok etki etmediğini de okudum aslında. Çok inatciyim bu konuda ya. Sancımı acilmami beklicem her türlü riski göze alıcam. . İçim de böyle bi inat var. Tıpkı normal ken herseyi normal yapabileckken oğlumda inatla ben sezeryan istiommmm korkuom normalden dedigim gibi. Off napcam benCanım bildiğim kadarıyla 4 yıl geçmesi lazım üstünden. Karşı komşumuzun ilki sezeryanla oldu. İkincisiyle aralarında 4 yıl vardı. Normal Doğum yaptı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Dün eczaneden Avene marka aldım..Eczacı hamilelere uygun bunu öneriyoruz dedi..Yüz+vücut+nemlendirici 110tl kampanyası vardı..Kizlar Gunes kremi kullananlar ya da doktor tavsiyesi alanlar marka ismi verebilir mi? Bir turlu karar veremedim
Benim kaynanam 5 tane normal dogurmus sezeryan en guzeli der. Bana cok sanslisin diyo. Kızım beni dinlerse sezaryen olmasını isterim normal Dogum cekilecek gibi bise dgl diyo. Korkutmiyim seni ama sezaryenden sonra o riske degmez. Benim 5 sene arasi yinede denemeye kalkısamam.Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar
Yaaa maşallah Paşa'ya o zaman. E alırsınız artık yakışıklı bi şeyler annesi. Rabbim Salih ve Saliha evlatlar olmalarını nasip etsinBenim 3. olacak teyzesi insallah. 2 kızdan sonra prens geliyo Rabbim nasip etti sükürler olsun. Kücük kiz 5.5 yasinda. Ablasınım kıyafetlerini kücükde giyinince yenileri bile dagıtmıstım.
Cinsiyette farklı olunca bolesi daha iyi oldu.
Ilk bebek hatta ikinci de bile cinsiyet insanı bu kadar meraklandırmıyo.
Rabbim sana da saglikli hayirli evlat nasip etsin.
ay ilahi. Alemsin.Süre nin çok etki etmediğini de okudum aslında. Çok inatciyim bu konuda ya. Sancımı acilmami beklicem her türlü riski göze alıcam. . İçim de böyle bi inat var. Tıpkı normal ken herseyi normal yapabileckken oğlumda inatla ben sezeryan istiommmm korkuom normalden dedigim gibi. Off napcam ben
Süre nin çok etki etmediğini de okudum aslında. Çok inatciyim bu konuda ya. Sancımı acilmami beklicem her türlü riski göze alıcam. . İçim de böyle bi inat var. Tıpkı normal ken herseyi normal yapabileckken oğlumda inatla ben sezeryan istiommmm korkuom normalden dedigim gibi. Off napcam ben
Canım dün bununla ilgili bi şey okudum. Bu haftalarda kas ağrıları eklem ağrıları olabiliyormuş. Başka bi rahatsızlığın yoksa hamileliktendir. KUzenim hamileliğinin bu aylarında bildiğin topallıyodu.Kızlar benim bacağım çok ağrıyor. Tam dizimin üstü ama dururken ağrıtıyor yürürken ya da hareket ettirirken ağrıyor böyle sanki zorlamış gibi ama zorlamadigima eminim zaten bütün hareketlerini çok yavaş ve dikkatli yapıyorum. Neden böyle olmuş olabilir sizce hamilelikle bi ilgisi olabilir mi. İlk kez böyle oldu tam diz kapağım olsa menüsküs dicem ama dizim 4 parmak üstü. Resmen bacağımı hareket ettirirken kaslarım yırtılmış gibi ağrıyor
Allah razı olsun canm. Evet 2 ablası var yani iki görümce bize cok is düsüyo. Rabbim sana ve herkese gonlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallah.Oy maşallah
Yanlış hatırlamıyorsam iki abladan sonra dimi
Çok çok sevindimgözünüz aydın
Birde Selim ismide çok güzel
Canım dün bununla ilgili bi şey okudum. Bu haftalarda kas ağrıları eklem ağrıları olabiliyormuş. Başka bi rahatsızlığın yoksa hamileliktendir. KUzenim hamileliğinin bu aylarında bildiğin topallıyodu.
Allah razı olsun canm. Evet 2 ablası var yani iki görümce bize cok is düsüyo. Rabbim sana ve herkese gonlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallah.
Canım benim cok saolhercal hiiiiç canını sıkma canım burada aynı şeyleri yaşayanlar sana güzel açıklamalarda bulunmuşlar sağolsunlar
Seninki nedeni belli bebekte iyi ona etki eden br durumda yok çok şükür
En yakınlarımdan biri hamileliğini kanamayla geçirdi ve ikizlerinden biri erken haftalarda gitti diğeriyle devam etti tamamen rahimden olan sıkıntılardı
Çok şükür sağsağlimde haftasında doğurdu
Yani demem oki bebek iyiyse anne biraz bunalıyor ama sonuçları hep güzel oluyor
Kesinlikle çok güzel bi ortam. Bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki. İyi ki var ve varsınız arkadaşlar.Burası ne güzel ya S Sariucurtma arkadaş sordu hemen cevap geldi
Bende hiç bilmiyorumki yazıcaktım ki artık öğrenmiş oldum
Yerim o görümceleri
Ablalar ne güzel bakar şimdi ona çok şanslısın maşallah subannallah
Amiin inşallah hepimizin için
Cümlemizin insallah. Eskiden süs püs bukadar yoktu. Simdi herseye özeniliyo.Yaaa maşallah Paşa'ya o zaman. E alırsınız artık yakışıklı bi şeyler annesi. Rabbim Salih ve Saliha evlatlar olmalarını nasip etsin
Ooo maşallah. Güzel değerlendirin o zaman. İki çiçek bi böcek. Kıymetli olur şimdi. Ablaları da bi sever onu oh misCümlemizin insallah. Eskiden süs püs bukadar yoktu. Simdi herseye özeniliyo.
Bizim babamız bu sefer baya bonkör cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?