2017 Aralık Anneleri

Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar

Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar
Canım bildiğim kadarıyla 4 yıl geçmesi lazım üstünden. Karşı komşumuzun ilki sezeryanla oldu. İkincisiyle aralarında 4 yıl vardı. Normal Doğum yaptı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Selim Bebek hayırla gelsin inşallah. Biz de bebiş ilk olacağı için hiç bi şeyimiz Yok. Sabırsızlıkla cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz. Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Benim 3. olacak teyzesi insallah. 2 kızdan sonra prens geliyo Rabbim nasip etti sükürler olsun. Kücük kiz 5.5 yasinda. Ablasınım kıyafetlerini kücükde giyinince yenileri bile dagıtmıstım.
Cinsiyette farklı olunca bolesi daha iyi oldu.
Ilk bebek hatta ikinci de bile cinsiyet insanı bu kadar meraklandırmıyo.
Rabbim sana da saglikli hayirli evlat nasip etsin.

Ehehe çok iyi anlıyorum seni, sen yine farklı doktorların görüşünü al sonrasında hakkında en hayırlısı olsun inşallah, her doğum güzeldir ama erken aralıklarda erken toparlanmak istiyorsun sanırım

Canım bildiğim kadarıyla 4 yıl geçmesi lazım üstünden. Karşı komşumuzun ilki sezeryanla oldu. İkincisiyle aralarında 4 yıl vardı. Normal Doğum yaptı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Süre nin çok etki etmediğini de okudum aslında. Çok inatciyim bu konuda ya. Sancımı acilmami beklicem her türlü riski göze alıcam. . İçim de böyle bi inat var. Tıpkı normal ken herseyi normal yapabileckken oğlumda inatla ben sezeryan istiommmm korkuom normalden dedigim gibi. Off napcam ben

Benim kaynanam 5 tane normal dogurmus sezeryan en guzeli der. Bana cok sanslisin diyo. Kızım beni dinlerse sezaryen olmasını isterim normal Dogum cekilecek gibi bise dgl diyo. Korkutmiyim seni ama sezaryenden sonra o riske degmez. Benim 5 sene arasi yinede denemeye kalkısamam.

Yaaa maşallah Paşa'ya o zaman. E alırsınız artık yakışıklı bi şeyler annesi. Rabbim Salih ve Saliha evlatlar olmalarını nasip etsin

ay ilahi. Alemsin. Kiminle ne için inatlaşıyorsun. Sağlığın daha önemli. Ama için rahat etsin istiyosan sor bi kaç doktora onlar daha iyi bilirler.

Kızlar benim bacağım çok ağrıyor. Tam dizimin üstü ama dururken ağrıtıyor yürürken ya da hareket ettirirken ağrıyor böyle sanki zorlamış gibi ama zorlamadigima eminim zaten bütün hareketlerini çok yavaş ve dikkatli yapıyorum. Neden böyle olmuş olabilir sizce hamilelikle bi ilgisi olabilir mi. İlk kez böyle oldu tam diz kapağım olsa menüsküs dicem ama dizim 4 parmak üstü. Resmen bacağımı hareket ettirirken kaslarım yırtılmış gibi ağrıyor

Seni gerçekten anlayan ve destekleyen bir doktor bulursun inşallah en büyük şansın bu olur

Canım dün bununla ilgili bi şey okudum. Bu haftalarda kas ağrıları eklem ağrıları olabiliyormuş. Başka bi rahatsızlığın yoksa hamileliktendir. KUzenim hamileliğinin bu aylarında bildiğin topallıyodu.

Oy maşallah
Yanlış hatırlamıyorsam iki abladan sonra dimi
Çok çok sevindim gözünüz aydın
Birde Selim ismide çok güzel
Allah razı olsun canm. Evet 2 ablası var yani iki görümce bize cok is düsüyo. Rabbim sana ve herkese gonlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallah.

Burası ne güzel ya S Sariucurtma arkadaş sordu hemen cevap geldi
Bende hiç bilmiyorumki yazıcaktım ki artık öğrenmiş oldum

Allah razı olsun canm. Evet 2 ablası var yani iki görümce bize cok is düsüyo. Rabbim sana ve herkese gonlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallah.

Yerim o görümceleri
Ablalar ne güzel bakar şimdi ona çok şanslısın maşallah subannallah
Amiin inşallah hepimizin için

Canım benim cok saol

Yerim o görümceleri
Ablalar ne güzel bakar şimdi ona çok şanslısın maşallah subannallah
Amiin inşallah hepimizin için
Yaaa çok hoşsun. Olaya direk görümce diye girdin. Valla benim oğlum olsa ne kaynana olurum ne de kızlarımı görümce yaparım. Nedir bu gelinlerin çektiği

Yaaa maşallah Paşa'ya o zaman. E alırsınız artık yakışıklı bi şeyler annesi. Rabbim Salih ve Saliha evlatlar olmalarını nasip etsin
Cümlemizin insallah. Eskiden süs püs bukadar yoktu. Simdi herseye özeniliyo.
Bizim babamız bu sefer baya bonkör cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…