Tamam cnm saol bilgi verdiğin içinBu ikisinde bisey yok canım bunları kullanabiliriz balık jelatini haram degil
Yalnız değilmişm sevindim buna
- Benimde 2 haftadır var cnm yani anormal birşey yok herkeste aynı belirti olmaz olmasında çok zor acısı kötü oluyor
Yalnız değilmişm sevindim buna
Bayıldımmm harika olmuş sağlıklı günlerde kullanır inşallahSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum foruma herkes iyidir inşallahbende oğluma oyuncak örerek hazırlık yapmaya başladım
Yok canım ya aksine hiç acıma falan yok sadece biraz Büyüdü ler damarlar falan belirdi o kadarSenindemi acıyor cnm
Oy cook tatlı ya .ah ah biraz becerikli olsam bu konuda hemen baslardim ama nerdeeeeSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum foruma herkes iyidir inşallahbende oğluma oyuncak örerek hazırlık yapmaya başladım
Ben de yaşamıştım aynı şeyi.. birşey olmuyor amniyon sıvısının içinde onlara..rahat olun :)Kızlar sürekli hapşırıyorum ve az önce öyle bir kramp girdiki acıdan bağırdım 5 saniyede geçti çok korktum
Bende normalde eline ip alan biri değildim denemek istedim sonuç benide memnun etti şimdi de çıngırak modeli beğendim ondan denemeyi düşünüyorum :)Oy cook tatlı ya .ah ah biraz becerikli olsam bu konuda hemen baslardim ama nerdeeee
Teşekkür ederim canım :)Bayıldımmm harika olmuş sağlıklı günlerde kullanır inşallah
Hamilelikte olacak seyler bunlar Benimkine resmen Kramp girdi ayagim tutmadi.Agriyan yere Zeytin yagiyla masaj yap damarlarin toplaniyo ya da sicak suyla ov bide bacagim agriyo diye yürümemezlik yapma ne kadar üstüne dolanirsan damarlarin o zaman acilir gecer Kisa Bir süre Sonra Insallah Gecmis olsun.Kızlar benim bacağım çok ağrıyor. Tam dizimin üstü ama dururken ağrıtıyor yürürken ya da hareket ettirirken ağrıyor böyle sanki zorlamış gibi ama zorlamadigima eminim zaten bütün hareketlerini çok yavaş ve dikkatli yapıyorum. Neden böyle olmuş olabilir sizce hamilelikle bi ilgisi olabilir mi. İlk kez böyle oldu tam diz kapağım olsa menüsküs dicem ama dizim 4 parmak üstü. Resmen bacağımı hareket ettirirken kaslarım yırtılmış gibi ağrıyor
Insallah canım.Ah canim cok s3vindim senin adina saglicakla kucaginada alirsin insaallah
Nasil kullaniliyo Kac gün önceden bilgi verirsen sevinirimKizlar meryemana otunu hic duydunuz mu dogumu kolaylastiriyor ben bu otu mekke de tanidim hac vazifesini yaparken hamile bir arkadasim vardi o alıyordu ne ise yariyor dedim dogumu kolaylastiriyor dedi esimin kuzeni hamileydi bende onun icin almistim dogumda once cok az acilma olmus bu otun suyunu icince yarim saatte acilma ve dogum olmus kadincagiz soktaydi mucize bir ot diyordu ondan sonra esim oraya yine gidince bir torba getirttim bu ottan dagittim herkes cok memnun kaldi eltim gecen kasimda dogum yapti bu ot sayesinde bir avazda dogurdu masaallah sonra ogrendim aktarlara da getirtilebiliyormus bu ottan ınsaallah normal dogum yaparsam bu ottan kullanacagim
Canim suyun geldiginde veya gercek dogum sancisi basladiginda bu otu genisce bir kaba ilik suya konuluyor genis kaba konmasi lazim çünkü bu bitki suda oldukca aciliyor acildiktan sonra bu sudan hamile kadin iciyor icebildigi kadar tadi cok guzel tarcinli gibi insaallah dogum oluyor dogum gerceklesir gerceklesmez bitki sudan cikarilmasi lazim yoksa kadinin rahim kapanmiyormus ve kanamasi durmuyormus eltimde öyle olmus unutmuslar cikarmayi kanamayi durduramamislar sonra hemsire bu otu Allahtan biliyormusda o cikarmis otu sudan ve kanamasi durmuş eltimin bu ot sudan cikinca eski küçük haline dönüyor ve o kapandikca rahimde kapaniyor size komik veya imkansiz gelebilir ama gercekten mucize bir otNasil kullaniliyo Kac gün önceden bilgi verirsen sevinirim
Yok canım ya aksine hiç acıma falan yok sadece biraz Büyüdü ler damarlar falan belirdi o kadar
Cok Sagol normal dogum olsun diye takla bi atarimCanim suyun geldiginde veya gercek dogum sancisi basladiginda bu otu genisce bir kaba ilik suya konuluyor genis kaba konmasi lazim çünkü bu bitki suda oldukca aciliyor acildiktan sonra bu sudan hamile kadin iciyor icebildigi kadar tadi cok guzel tarcinli gibi insaallah dogum oluyor dogum gerceklesir gerceklesmez bitki sudan cikarilmasi lazim yoksa kadinin rahim kapanmiyormus ve kanamasi durmuyormus eltimde öyle olmus unutmuslar cikarmayi kanamayi durduramamislar sonra hemsire bu otu Allahtan biliyormusda o cikarmis otu sudan ve kanamasi durmuş eltimin bu ot sudan cikinca eski küçük haline dönüyor ve o kapandikca rahimde kapaniyor size komik veya imkansiz gelebilir ama gercekten mucize bir ot
Yaptığında resim atar mısın heveslenip bende yaparm belki kuzumaBende normalde eline ip alan biri değildim denemek istedim sonuç benide memnun etti şimdi de çıngırak modeli beğendim ondan denemeyi düşünüyorum :)
Canım ya geçer insallah ilerleyen haftalarda hafifliyor diye duymuştumAnladım cnm acısı gerçekten kötü oluyor. Bakalım doğuma kadar devam edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?