2017 Aralık Anneleri

Hamilelikte olacak seyler bunlar Benimkine resmen Kramp girdi ayagim tutmadi.Agriyan yere Zeytin yagiyla masaj yap damarlarin toplaniyo ya da sicak suyla ov bide bacagim agriyo diye yürümemezlik yapma ne kadar üstüne dolanirsan damarlarin o zaman acilir gecer Kisa Bir süre Sonra Insallah Gecmis olsun.

Kizlar meryemana otunu hic duydunuz mu dogumu kolaylastiriyor ben bu otu mekke de tanidim hac vazifesini yaparken hamile bir arkadasim vardi o alıyordu ne ise yariyor dedim dogumu kolaylastiriyor dedi esimin kuzeni hamileydi bende onun icin almistim dogumda once cok az acilma olmus bu otun suyunu icince yarim saatte acilma ve dogum olmus kadincagiz soktaydi mucize bir ot diyordu ondan sonra esim oraya yine gidince bir torba getirttim bu ottan dagittim herkes cok memnun kaldi eltim gecen kasimda dogum yapti bu ot sayesinde bir avazda dogurdu masaallah sonra ogrendim aktarlara da getirtilebiliyormus bu ottan ınsaallah normal dogum yaparsam bu ottan kullanacagim

Nasil kullaniliyo Kac gün önceden bilgi verirsen sevinirim

Günaydın kızlar
Kusmalar son gaz devam edıyor ne yazıkki Bnde
Kızlar park yatak marka tavsiyesi olan var mı hangi özelliklere bakmak lzm
Bnm evim küçük ayrı oda yapamıcam ve yatak odama sadece 60*120lik Bi yatak sığıyor bu da park yatakta var sadece
1-2 yıl sonra ev alıp çıkma düşüncemiz var o zmna Kdr idare edecez mecbur
Önerisi olan varsa sevinirim

Nasil kullaniliyo Kac gün önceden bilgi verirsen sevinirim
Canim suyun geldiginde veya gercek dogum sancisi basladiginda bu otu genisce bir kaba ilik suya konuluyor genis kaba konmasi lazim çünkü bu bitki suda oldukca aciliyor acildiktan sonra bu sudan hamile kadin iciyor icebildigi kadar tadi cok guzel tarcinli gibi insaallah dogum oluyor dogum gerceklesir gerceklesmez bitki sudan cikarilmasi lazim yoksa kadinin rahim kapanmiyormus ve kanamasi durmuyormus eltimde öyle olmus unutmuslar cikarmayi kanamayi durduramamislar sonra hemsire bu otu Allahtan biliyormusda o cikarmis otu sudan ve kanamasi durmuş eltimin bu ot sudan cikinca eski küçük haline dönüyor ve o kapandikca rahimde kapaniyor size komik veya imkansiz gelebilir ama gercekten mucize bir ot

Cok Sagol normal dogum olsun diye takla bi atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…