- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Canım ben onu doğum için ilk kez duydum da çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyordu daha çok ben öyle duymuştum ama buda güzel bi bilgiymsKizlar meryemana otunu hic duydunuz mu dogumu kolaylastiriyor ben bu otu mekke de tanidim hac vazifesini yaparken hamile bir arkadasim vardi o alıyordu ne ise yariyor dedim dogumu kolaylastiriyor dedi esimin kuzeni hamileydi bende onun icin almistim dogumda once cok az acilma olmus bu otun suyunu icince yarim saatte acilma ve dogum olmus kadincagiz soktaydi mucize bir ot diyordu ondan sonra esim oraya yine gidince bir torba getirttim bu ottan dagittim herkes cok memnun kaldi eltim gecen kasimda dogum yapti bu ot sayesinde bir avazda dogurdu masaallah sonra ogrendim aktarlara da getirtilebiliyormus bu ottan ınsaallah normal dogum yaparsam bu ottan kullanacagim
evet canım bende sonra öğrendim ve kullandım sonucunu da aldım elhamdülillahCanım ben onu doğum için ilk kez duydum da çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyordu daha çok ben öyle duymuştum ama buda güzel bi bilgiyms
Canım ya geçer insallah ilerleyen haftalarda hafifliyor diye duymuştum
Ben de vinalac kullanıyorum, probiyotik katkılı olduğu için kabızlığı gideriyormuş.Doktorum bana da bu haftadan itibaren vinalac adlı vitamini önerdi
Pazartesi alıcam inş
Decaviti de çok duydum
Amin canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim.Insallah canım.
Rabbim seninde benim gibi yüzünü güldürsün insallah.
Ben de dün Avene markanın kremlerini incelemiştim. Çok yoğun olduğu ve zor emildiği ile ilgili eleştiriler vardı. Bu gün tekrar bi bakayım o zaman. Çok sağol canımDün eczaneden Avene marka aldım..Eczacı hamilelere uygun bunu öneriyoruz dedi..Yüz+vücut+nemlendirici 110tl kampanyası vardı..
Korkma canim ilk 1. Trimesterde bebek zaten plesentatdan beskeniyor. Bundan sonra biraz daha yemene dikkat ederin hic biseycik olmaz benim digerlerinde hic alamadigim gibi vermistim ama muhammedim 4kilo.200 gram dogmustuKızlar merhaba bugün 13. Haftaya girdik ama ben hala kilo kaybediyorum çok fazla mide bulantım olmadığı halde. İlk öğrendiğimde hamile olduğumu 62 idim . Şuan 58 olmuşum bebeğim etkileniyormudur sizce? Ben şikayetçi değilim durumdan çok kilo almamam güzel ama bebek sağlıklımıdır diye de düşünüyorum yiyorum ama çok az az
canım korkma bende 15. Haftandayım ve 4 kilo verdim kayinvalidem bana cekmissin diyor oda çok zayiflarmis ama bebekleri kilolu olurmuş üzme kendiniKızlar merhaba bugün 13. Haftaya girdik ama ben hala kilo kaybediyorum çok fazla mide bulantım olmadığı halde. İlk öğrendiğimde hamile olduğumu 62 idim . Şuan 58 olmuşum bebeğim etkileniyormudur sizce? Ben şikayetçi değilim durumdan çok kilo almamam güzel ama bebek sağlıklımıdır diye de düşünüyorum yiyorum ama çok az az
slmm. biz hemseriyiz galibaa.. :)
Yapınca atarım bi günde biter diye düşünüyorum başlayınca :)Yaptığında resim atar mısın heveslenip bende yaparm belki kuzuma
merhaba camm. . profiline baktimm da. biz ayni memleketliyizzz galiba.. cok sevindimm.hosgeldinn.
Bekliyirum mutlakaYapınca atarım bi günde biter diye düşünüyorum başlayınca :)
Aynen bende hep öyle diyorumİnşallah cnm aman iyi olsunlarda çekeriz hepsini :)
ilk 16 hafta kilo vermeyi normal sayiyoruz demisti drKızlar merhaba bugün 13. Haftaya girdik ama ben hala kilo kaybediyorum çok fazla mide bulantım olmadığı halde. İlk öğrendiğimde hamile olduğumu 62 idim . Şuan 58 olmuşum bebeğim etkileniyormudur sizce? Ben şikayetçi değilim durumdan çok kilo almamam güzel ama bebek sağlıklımıdır diye de düşünüyorum yiyorum ama çok az az
Biz en son 12. Haftada gittik birsey de demeyince biz de sormadık.Bayramdan sonraya kaldi bizim ama cok merak ediyorum artik ruyalarima giriyor.Herseyi. hayirlisi olsun insallahBen de varım doktorum çok kuralcı ancak 18. haftada söyleyecek 5 hafta daha bekleyeceğim
YA gerçekten mi ne biliyim kafam çok karışık. Ben sezeryandan sonra 1 ay kendime gelemedim. Benim şimdi hemen kalkmam lazım. Yavrim çok küçük . Ona bakmaliyimBenim kaynanam 5 tane normal dogurmus sezeryan en guzeli der. Bana cok sanslisin diyo. Kızım beni dinlerse sezaryen olmasını isterim normal Dogum cekilecek gibi bise dgl diyo. Korkutmiyim seni ama sezaryenden sonra o riske degmez. Benim 5 sene arasi yinede denemeye kalkısamam.
Karnin genisliyo Bebegin büyüyo Amnesi.ben de agrilarimdan sikayetciydim Doktor Karnin genisledikce agri olmasi normal dediKızlar ya benim göbeğim son 1 haftadır çok bariz çıkmaya başladı ve göbeğim ağrıyor normal mi bu öyle uzanırken otururken kalkarken her türlü her zaman ağrıyor yani hafiften kaşınıyor zaten çatlak kremi falan kullanıyorum ama ağrısı kafama takılıyor normal mi bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?