2017 Aralık Anneleri

Canım ben onu doğum için ilk kez duydum da çocuğu olmayanlara tavsiye ediliyordu daha çok ben öyle duymuştum ama buda güzel bi bilgiyms

Kızlar merhaba bugün 13. Haftaya girdik ama ben hala kilo kaybediyorum çok fazla mide bulantım olmadığı halde. İlk öğrendiğimde hamile olduğumu 62 idim . Şuan 58 olmuşum bebeğim etkileniyormudur sizce? Ben şikayetçi değilim durumdan çok kilo almamam güzel ama bebek sağlıklımıdır diye de düşünüyorum yiyorum ama çok az az

Dün eczaneden Avene marka aldım..Eczacı hamilelere uygun bunu öneriyoruz dedi..Yüz+vücut+nemlendirici 110tl kampanyası vardı..
Ben de dün Avene markanın kremlerini incelemiştim. Çok yoğun olduğu ve zor emildiği ile ilgili eleştiriler vardı. Bu gün tekrar bi bakayım o zaman. Çok sağol canım

Korkma canim ilk 1. Trimesterde bebek zaten plesentatdan beskeniyor. Bundan sonra biraz daha yemene dikkat ederin hic biseycik olmaz benim digerlerinde hic alamadigim gibi vermistim ama muhammedim 4kilo.200 gram dogmustu

canım korkma bende 15. Haftandayım ve 4 kilo verdim kayinvalidem bana cekmissin diyor oda çok zayiflarmis ama bebekleri kilolu olurmuş üzme kendini

merhaba camm. . profiline baktimm da. biz ayni memleketliyizzz galiba.. cok sevindimm.hosgeldinn.

Dersim diyorsan değil :) sizin oralı çok var bana hemşeri mesajları atıyorlar :)
Ben boluluyum.

Hoş buldum bu arada
Çocuklarımız da adaş sanırım, derin diye bir kızım var benim

ilk 16 hafta kilo vermeyi normal sayiyoruz demisti dr

Kızlar ya benim göbeğim son 1 haftadır çok bariz çıkmaya başladı ve göbeğim ağrıyor normal mi bu öyle uzanırken otururken kalkarken her türlü her zaman ağrıyor yani hafiften kaşınıyor zaten çatlak kremi falan kullanıyorum ama ağrısı kafama takılıyor normal mi bu ağrı

YA gerçekten mi ne biliyim kafam çok karışık. Ben sezeryandan sonra 1 ay kendime gelemedim. Benim şimdi hemen kalkmam lazım. Yavrim çok küçük . Ona bakmaliyim

Karnin genisliyo Bebegin büyüyo Amnesi.ben de agrilarimdan sikayetciydim Doktor Karnin genisledikce agri olmasi normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…