2017 Aralık Anneleri

Canım gözün aydın.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağina almayida nasip etsin.

Karnin genisliyo Bebegin büyüyo Amnesi.ben de agrilarimdan sikayetciydim Doktor Karnin genisledikce agri olmasi normal dedi
Canım çok sağol içimi rahatlattin biraz yani ara ara olurdu ama son günlerde hic aralıksız oluyor zaten gözle görülür bi buyumeside var randevumda salı günü bende soracağım bi büyüsünde ağrıması mühim değil :)

2 gündür bendede var cnm dediğin gibi oturup kalkarken ağrım oluyor hafiften ve avust arkadaşın dediği dogru ama yarın kontrole gidicem doktora sorucam sanada söylerim

Merhaba kizlar.yarim saat once belime agri girdi cok agriyoya.ne olabilirya.agir bisiyde kaldirmadim.ne bu simdi korkuyomya.kasiklarimada agri girdi.bisiyde yapmadimya bugun.
napim kizlar simdi

Merhaba kizlar.yarim saat once belime agri girdi cok agriyoya.ne olabilirya.agir bisiyde kaldirmadim.ne bu simdi korkuyomya.kasiklarimada agri girdi.bisiyde yapmadimya bugun.
napim kizlar simdi
Canım kanaman yoksa hiç korkma. Doktorlar kanama olmayan her ağrıya normal diyor. Bazen çok şiddetli sancılar da olabilirmiş. ağrıdan yürüyemiyorum diyenleri bile duymuştum

Canım kanaman yoksa hiç korkma. Doktorlar kanama olmayan her ağrıya normal diyor. Bazen çok şiddetli sancılar da olabilirmiş. ağrıdan yürüyemiyorum diyenleri bile duymuştum
Evet kanamam yok cok sukur.acayip bi agri.insallah bisiy yoktur.sagol canim azda olsa rahatladim.

napim kizlar simdi

Cnm bel ağrısını en çok çeken benimdir belkide çok şükür birşey çıkmadı ama için rahat etsin istersen doktora git

Kızlar koyu sarı akıntının nedeni nedir sizce
Canım ben çok ayakta kalınca akintim oluyor bazen açık sarı bazen koyu doktora sordum bunu normal dedi bana kokusuz olduğu sürece çok şükür kokusu falan yok ama yine de arkadaşların dediği gibi enfeksiyon falan da olabilir ihmal etme
İnşallah cnm yarın bana salı sana görmeyi nasip etsin
İnşallah canım heyecanla bekliyorum valla bi de hem şehir degistirdim hem doktor inşallah hayırlı olur :£

Bişeycik olmaz Allah'ın izni ile bende 5 kilo aldım ama sürekli yatıyordum bide vitamin kullanıyordum doktor vitamini kesti çok kilo almışsın die ilk 3 ayda en önemli şey kan dedi kan ilacı verdi rabbim sağ Salim versin

Aynen cnm bende hastanede ayakta durdukça yorulduğum zaman oluyor ay ne çok derdimiz var

Sarı akıntı bende de oluyor doktorum normal dedı. Enfeksiyon olsa bozuk balık gibi kokuyor kızlar çok eskiden bi kez olmuştu hayattan bezmistim sosyal hayatımı bile etkilemişti. Öyle böyle bi koku değil ama normalde otururken bile az bir damla gelse yanındaki insan bile kokuyu alabiliyor. Bizdeki hamilelikte en sık görülen belirtilerden biriymiş. Doğuma doğru daha da artacaktmis. Doğal seleksiyon bu. Akıntı sayesinde vajinal akıl zararlı bakteriler temizleniyormus son aylarda aşırı olacakmış çünkü çocuk doğum kanalından geçerken zararlı bakteriler ona bulasmamaliymis. Renginin sarı olmasının nedeni de hormonların artmasından idrarın renginin de koyulasmasi hormonlar la alakalıymis. Eğer kizilimsi değilse idrar rengi köyü sarı olmasında bir sakınca yokmuş. Aynı antibiyotik kullandığınızda nasıl idrar rengimiz değişiyorsa hormonlar artınca akıntı ve idrar rengimiz değişiyormuş. Benim bildiklerim bu şekilde kızlar ama yine de içinize dert olmasın kendi doktorunuza danışın rahat edin

Kızlar birde bu haftalarda bebegin hareketlerini hissetmek mümkün mu yani net bir hareket şeklinde değil de sanki gobegimde hafiften birşey dönüyor gibi içerde içten bir gerilme yaşıyorum ama gaz değil ona eminim çok hafif hafif hissetiğim şeyler

Bende cuma gunu kontrole gitmistim ancak firsat bulup yazabiliyorum... Doktorum %80 kiza benziyor ama emin olmak icin bu hafta bir daha cagirdi ama bana kiz gibi geliyor yani Allah nasip ederse kizima kiz kardes geliyor

Bende cuma gunu kontrole gitmistim ancak firsat bulup yazabiliyorum... Doktorum %80 kiza benziyor ama emin olmak icin bu hafta bir daha cagirdi ama bana kiz gibi geliyor yani Allah nasip ederse kizima kiz kardes geliyor
Ay bi tane daha benden var bize de % 80 kız dediler bende salıyı bekliyorum ama banada kız gibi geliyor çünkü en son gittiğimiz de bizimkinin bacakları açıktı doktor baya bi baktı erkek olsa orda bariz bi şekilde görünmesi gerekirdi ama ben yinede %80 diyorum dedi salı gününe belli olur inşallah bizimki de hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…