Canım gözün aydın.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağina almayida nasip etsin.Günaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo
Canım çok sağol içimi rahatlattin biraz yani ara ara olurdu ama son günlerde hic aralıksız oluyor zaten gözle görülür bi buyumeside var randevumda salı günü bende soracağım bi büyüsünde ağrıması mühim değil :)Karnin genisliyo Bebegin büyüyo Amnesi.ben de agrilarimdan sikayetciydim Doktor Karnin genisledikce agri olmasi normal dedi
Kızlar ya benim göbeğim son 1 haftadır çok bariz çıkmaya başladı ve göbeğim ağrıyor normal mi bu öyle uzanırken otururken kalkarken her türlü her zaman ağrıyor yani hafiften kaşınıyor zaten çatlak kremi falan kullanıyorum ama ağrısı kafama takılıyor normal mi bu ağrı
Canım kanaman yoksa hiç korkma. Doktorlar kanama olmayan her ağrıya normal diyor. Bazen çok şiddetli sancılar da olabilirmiş. ağrıdan yürüyemiyorum diyenleri bile duymuştumMerhaba kizlar.yarim saat once belime agri girdi cok agriyoya.ne olabilirya.agir bisiyde kaldirmadim.ne bu simdi korkuyomya.kasiklarimada agri girdi.bisiyde yapmadimya bugun.
napim kizlar simdi
Çok sağol canım inşallah büyümüştür bebisler2 gündür bendede var cnm dediğin gibi oturup kalkarken ağrım oluyor hafiften ve avust arkadaşın dediği dogru ama yarın kontrole gidicem doktora sorucam sanada söylerim
Evet kanamam yok cok sukur.acayip bi agri.insallah bisiy yoktur.sagol canim azda olsa rahatladim.Canım kanaman yoksa hiç korkma. Doktorlar kanama olmayan her ağrıya normal diyor. Bazen çok şiddetli sancılar da olabilirmiş. ağrıdan yürüyemiyorum diyenleri bile duymuştum
Bilmiyorum ama bendede var.doktor alttan nuayene etmeden fitil verdi.ama kullanmadim korkudan.ama iltihap olabilir bol su bol sarimsak sogan tuketiyorum iyi geliyor.Kızlar koyu sarı akıntının nedeni nedir sizce
Merhaba kizlar.yarim saat once belime agri girdi cok agriyoya.ne olabilirya.agir bisiyde kaldirmadim.ne bu simdi korkuyomya.kasiklarimada agri girdi.bisiyde yapmadimya bugun.
napim kizlar simdi
Kızlar koyu sarı akıntının nedeni nedir sizce
Çok sağol canım inşallah büyümüştür bebisler
Canım ben çok ayakta kalınca akintim oluyor bazen açık sarı bazen koyu doktora sordum bunu normal dedi bana kokusuz olduğu sürece çok şükür kokusu falan yok ama yine de arkadaşların dediği gibi enfeksiyon falan da olabilir ihmal etmeKızlar koyu sarı akıntının nedeni nedir sizce
İnşallah canım heyecanla bekliyorum valla bi de hem şehir degistirdim hem doktor inşallah hayırlı olur :£İnşallah cnm yarın bana salı sana görmeyi nasip etsin
Kızlar merhaba bugün 13. Haftaya girdik ama ben hala kilo kaybediyorum çok fazla mide bulantım olmadığı halde. İlk öğrendiğimde hamile olduğumu 62 idim . Şuan 58 olmuşum bebeğim etkileniyormudur sizce? Ben şikayetçi değilim durumdan çok kilo almamam güzel ama bebek sağlıklımıdır diye de düşünüyorum yiyorum ama çok az az
Canım ben çok ayakta kalınca akintim oluyor bazen açık sarı bazen koyu doktora sordum bunu normal dedi bana kokusuz olduğu sürece çok şükür kokusu falan yok ama yine de arkadaşların dediği gibi enfeksiyon falan da olabilir ihmal etme
İnşallah canım heyecanla bekliyorum valla bi de hem şehir degistirdim hem doktor inşallah hayırlı olur :£
Valla oyle canım hergun yeni birşey çıkıyor bi gün kaşıntı bi gün ağrı yeni yeni şeyler :)Aynen cnm bende hastanede ayakta durdukça yorulduğum zaman oluyor ay ne çok derdimiz var
Ay bi tane daha benden varBende cuma gunu kontrole gitmistim ancak firsat bulup yazabiliyorum... Doktorum %80 kiza benziyor ama emin olmak icin bu hafta bir daha cagirdi ama bana kiz gibi geliyor yani Allah nasip ederse kizima kiz kardes geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?