aynenn ya. dersim i gordum atladim canimm. dersimi bilen seven herkesi gonulden severizz. kizlarimiza rabbim can sagligi versinn. :) adaslar evet. 4 yasina girevek benim kizimm.Dersim diyorsan değil :) sizin oralı çok var bana hemşeri mesajları atıyorlar :)
Ben boluluyum.
Hoş buldum bu arada
Çocuklarımız da adaş sanırım, derin diye bir kızım var benim
Valla oyle canım hergun yeni birşey çıkıyor bi gün kaşıntı bi gün ağrı yeni yeni şeyler :)
pembe hap iyi gibi araştırayım sağolun.Eki Görüntüle 2007352 Birde bu haftadan itibaren bunları kullanmaya başladım doktorum yazdı yine pembe olanında balık yagı var ve balık jelatinden yapılıyormuş
belki bebeği hissettinBu gün uyuyodum bi anda karnimda büyük bi kalp atmasi bi anda uyandim Karnim nasil sallaniyodu Sol tarafim anlatamam.elimi koydum atan yere elim bile titredi sizce ne olabilir.
solante pregna hamileler için üretilmiş güneş kremi yüzüme kullanmak için almayı düşünüyorum.Kizlar Gunes kremi kullananlar ya da doktor tavsiyesi alanlar marka ismi verebilir mi? Bir turlu karar veremedim
Hiç duymadım canım.Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Hiç duymadım canım.Hayırlı sahurlar canlar, göbek düşmesi ni bilenler varmı? tam tabiri nedir bilmiyorum. İki gündür rahatsız ediyor beni, normalde kışın soğuk günlerde daha fazla olurdu bende ama şimdi olmasının sebebini anliyamadim.
Gobegim düştüğü zaman ayakta dik dogrulamiyorum sanki dik durunca gobegimi birşey çekiyor daha fazla agiriyor. Daha önce bunu yasiyanlar hemen anlarlar ne demek istedigimi. Genelikli düştüğü zaman sıcak tutmaya çalışırım ve sırt üstü yatıp göbeğine masaj yaparım ki faydasını görürüm ama şimdi masaj yapmaya korkuyorum bebeği ezerim belki diye:)))) başka tavsiyeleri olan varmı bu konuda
Evet benim doktorumda biraz bakti ama %80 kiz diyorum ama yanilma payi olabilir tabi dedi de bana gorede kiz :) Cunku erkek olsaydi gorunmesi lazimdi dedigi gibi :) Bende cuma gidip kesinlestircem insallah ama degisme olmayacak bence:)Ay bi tane daha benden varbize de % 80 kız dediler bende salıyı bekliyorum ama banada kız gibi geliyor çünkü en son gittiğimiz de bizimkinin bacakları açıktı doktor baya bi baktı erkek olsa orda bariz bi şekilde görünmesi gerekirdi ama ben yinede %80 diyorum dedi salı gününe belli olur inşallah bizimki de hayırlı uğurlu olsun canım
çok beğendim iyi günlerde kullansın inş.Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum foruma herkes iyidir inşallahbende oğluma oyuncak örerek hazırlık yapmaya başladım
ilk defa duydumKizlar meryemana otunu hic duydunuz mu dogumu kolaylastiriyor ben bu otu mekke de tanidim hac vazifesini yaparken hamile bir arkadasim vardi o alıyordu ne ise yariyor dedim dogumu kolaylastiriyor dedi esimin kuzeni hamileydi bende onun icin almistim dogumda once cok az acilma olmus bu otun suyunu icince yarim saatte acilma ve dogum olmus kadincagiz soktaydi mucize bir ot diyordu ondan sonra esim oraya yine gidince bir torba getirttim bu ottan dagittim herkes cok memnun kaldi eltim gecen kasimda dogum yapti bu ot sayesinde bir avazda dogurdu masaallah sonra ogrendim aktarlara da getirtilebiliyormus bu ottan ınsaallah normal dogum yaparsam bu ottan kullanacagim
Canımmm senin için girdim foruma :) baktım cinsiyetini merak ettimİkinci kızımız geliyor :))
Hatta zencefil de içinde var dedi bulantın oluyorsa iyi gelir demişti doktorumBen de vinalac kullanıyorum, probiyotik katkılı olduğu için kabızlığı gideriyormuş.
Bencede değişmez canım öğrenince beni de etiketler misin bazen takip edemiyorum mesajları merak ederim :)Evet benim doktorumda biraz bakti ama %80 kiz diyorum ama yanilma payi olabilir tabi dedi de bana gorede kiz :) Cunku erkek olsaydi gorunmesi lazimdi dedigi gibi :) Bende cuma gidip kesinlestircem insallah ama degisme olmayacak bence:)
Evet sağlıklı olsun kızım a arkadaş bana yoldaş evde kızlar grubu olacak:))Canımmm senin için girdim foruma :) baktım cinsiyetini merak ettimmasallah prenses geliyor desene
En sevdigimmm kızlar grubuEvet sağlıklı olsun kızım a arkadaş bana yoldaş evde kızlar grubu olacak:))
Yazılanları hayretle okudum. Mucize içinde mucize resmen. Ne güzel bi sistemle yaratılmışız ya. Bunca şey oluyo ve biz sadece mide bulantısından şikayet edip yoruluyoruz. Allah bizi ne kadar da çok seviyo. Ve ne mükemmel bir şekilde donatmış.Sarı akıntı bende de oluyor doktorum normal dedı. Enfeksiyon olsa bozuk balık gibi kokuyor kızlar çok eskiden bi kez olmuştu hayattan bezmistim sosyal hayatımı bile etkilemişti. Öyle böyle bi koku değil ama normalde otururken bile az bir damla gelse yanındaki insan bile kokuyu alabiliyor. Bizdeki hamilelikte en sık görülen belirtilerden biriymiş. Doğuma doğru daha da artacaktmis. Doğal seleksiyon bu. Akıntı sayesinde vajinal akıl zararlı bakteriler temizleniyormus son aylarda aşırı olacakmış çünkü çocuk doğum kanalından geçerken zararlı bakteriler ona bulasmamaliymis. Renginin sarı olmasının nedeni de hormonların artmasından idrarın renginin de koyulasmasi hormonlar la alakalıymis. Eğer kizilimsi değilse idrar rengi köyü sarı olmasında bir sakınca yokmuş. Aynı antibiyotik kullandığınızda nasıl idrar rengimiz değişiyorsa hormonlar artınca akıntı ve idrar rengimiz değişiyormuş. Benim bildiklerim bu şekilde kızlar ama yine de içinize dert olmasın kendi doktorunuza danışın rahat edin
Kadın vücudu müthiş bir mekanizma zaten. Allah öyle bir yaratmış ki bizleri herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmış gibi :)Yazılanları hayretle okudum. Mucize içinde mucize resmen. Ne güzel bi sistemle yaratılmışız ya. Bunca şey oluyo ve biz sadece mide bulantısından şikayet edip yoruluyoruz. Allah bizi ne kadar da çok seviyo. Ve ne mükemmel bir şekilde donatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?