2017 Aralık Anneleri

Dersim diyorsan değil :) sizin oralı çok var bana hemşeri mesajları atıyorlar :)
Ben boluluyum.

Hoş buldum bu arada
Çocuklarımız da adaş sanırım, derin diye bir kızım var benim
aynenn ya. dersim i gordum atladim canimm. dersimi bilen seven herkesi gonulden severizz. kizlarimiza rabbim can sagligi versinn. :) adaslar evet. 4 yasina girevek benim kizimm.

hercal bende de var meryemana eli otu. yengemde kullndi doguma girerken. bnde kullndim. yani etkisi bence var cunku cok hizli acilmam olmustu benim. doktorum bile inanamadi. supersin cok hizli acilman olmus nerdeyse yetisemiyordum demisti.

Hiç duymadım canım.

Hiç duymadım canım.

Evet benim doktorumda biraz bakti ama %80 kiz diyorum ama yanilma payi olabilir tabi dedi de bana gorede kiz :) Cunku erkek olsaydi gorunmesi lazimdi dedigi gibi :) Bende cuma gidip kesinlestircem insallah ama degisme olmayacak bence:)

ilk defa duydum

Son hafta mı kullanılıyor Meryem ana otu ilk defa duydum bende ilginç geldi

Evet benim doktorumda biraz bakti ama %80 kiz diyorum ama yanilma payi olabilir tabi dedi de bana gorede kiz :) Cunku erkek olsaydi gorunmesi lazimdi dedigi gibi :) Bende cuma gidip kesinlestircem insallah ama degisme olmayacak bence:)
Bencede değişmez canım öğrenince beni de etiketler misin bazen takip edemiyorum mesajları merak ederim :)

Yazılanları hayretle okudum. Mucize içinde mucize resmen. Ne güzel bi sistemle yaratılmışız ya. Bunca şey oluyo ve biz sadece mide bulantısından şikayet edip yoruluyoruz. Allah bizi ne kadar da çok seviyo. Ve ne mükemmel bir şekilde donatmış.

Kadın vücudu müthiş bir mekanizma zaten. Allah öyle bir yaratmış ki bizleri herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmış gibi :)

İyi aksamlar kizlar ikili test yapilirken aç tok olmak farkediyo mu doktora sormayi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…