Amin canim hepimiz insallah görücez o günleride.Canım gözün aydın.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağina almayida nasip etsin.
Suda sorun olduğunu sanmıyorum da koku yoktu enfeksiyon olduğunu sanmıyorum benBilmiyorum ama bendede var.doktor alttan nuayene etmeden fitil verdi.ama kullanmadim korkudan.ama iltihap olabilir bol su bol sarimsak sogan tuketiyorum iyi geliyor.
sanırım hormon cnmEnfeksiyon yada artan hormon değerlerin cnm
Bnde bugun yordum biraz kendini sanırım ama enfeksiyon değil bnceCanım ben çok ayakta kalınca akintim oluyor bazen açık sarı bazen koyu doktora sordum bunu normal dedi bana kokusuz olduğu sürece çok şükür kokusu falan yok ama yine de arkadaşların dediği gibi enfeksiyon falan da olabilir ihmal etme
İnşallah canım heyecanla bekliyorum valla bi de hem şehir degistirdim hem doktor inşallah hayırlı olur :£
Cnm süpersin cok guzel açıklama olmuş sağol cnmSarı akıntı bende de oluyor doktorum normal dedı. Enfeksiyon olsa bozuk balık gibi kokuyor kızlar çok eskiden bi kez olmuştu hayattan bezmistim sosyal hayatımı bile etkilemişti. Öyle böyle bi koku değil ama normalde otururken bile az bir damla gelse yanındaki insan bile kokuyu alabiliyor. Bizdeki hamilelikte en sık görülen belirtilerden biriymiş. Doğuma doğru daha da artacaktmis. Doğal seleksiyon bu. Akıntı sayesinde vajinal akıl zararlı bakteriler temizleniyormus son aylarda aşırı olacakmış çünkü çocuk doğum kanalından geçerken zararlı bakteriler ona bulasmamaliymis. Renginin sarı olmasının nedeni de hormonların artmasından idrarın renginin de koyulasmasi hormonlar la alakalıymis. Eğer kizilimsi değilse idrar rengi köyü sarı olmasında bir sakınca yokmuş. Aynı antibiyotik kullandığınızda nasıl idrar rengimiz değişiyorsa hormonlar artınca akıntı ve idrar rengimiz değişiyormuş. Benim bildiklerim bu şekilde kızlar ama yine de içinize dert olmasın kendi doktorunuza danışın rahat edin
Dünden beri bende hissediyorum kıpırtı gibi Bişi oluyor cok güzel yaKızlar birde bu haftalarda bebegin hareketlerini hissetmek mümkün mu yani net bir hareket şeklinde değil de sanki gobegimde hafiften birşey dönüyor gibi içerde içten bir gerilme yaşıyorum ama gaz değil ona eminim çok hafif hafif hissetiğim şeyler
farketmez cnmİyi aksamlar kizlar ikili test yapilirken aç tok olmak farkediyo mu doktora sormayi unutmuşum
Suda sorun olduğunu sanmıyorum da koku yoktu enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ben
sanırım hormon cnm
Bnde bugun yordum biraz kendini sanırım ama enfeksiyon değil bnce
Cnm süpersin cok guzel açıklama olmuş sağol cnm
Dünden beri bende hissediyorum kıpırtı gibi Bişi oluyor cok güzel ya
farketmez cnm
Alttan muayene etmek istedigi zaman dr yardimcilari bi ortu veriyolar kullanmak icin. Sana da verirler nuhakkak.Kızlar şimdi bir soru sorcam biraz garip olacak ama belki bilen vardır aranız da. Benim doktor randevum salı günü saat 4.30da doktor degistirdigim için anca o saate bulabildim randevuyu ve o gün de bizim evlilik yildonumumuz. Yemeğe gideceğiz eşimle akşam elbise giyeceğim bende ama öncesinde doktora gideceğiz. Ben elbise giyip gitsem doktor da nasıl muayene olurum elbiseyi kaldırınca bisey falan ortuyor muyuz bacaklara falan hic giden oldu mu elbiseyle muayeneye
aynenn ya. dersim i gordum atladim canimm. dersimi bilen seven herkesi gonulden severizz. kizlarimiza rabbim can sagligi versinn. :) adaslar evet. 4 yasina girevek benim kizimm.
A tamam canım çok teşekkür ederim aklıma gelmemişti yanıma küçük bir örtü alayim ben çantama koyarım ne olur ne olmaz teşekkür ederimAlttan muayene etmek istedigi zaman dr yardimcilari bi ortu veriyolar kullanmak icin. Sana da verirler nuhakkak.
Her ihtimale karsı yaninada alabilirsin bu tarz bisey.
Ay Allah iyiliğini versin güldürdün o beni:)))) ama Yok cnm dikkat ediyorum hareketlerime ağir felanda kaldirmiyorum. Sanırım yatarken ters hareketmi ediyorum artık bilmiyorum öyle kalkınca agiriyor bazen kendi geçiyor ama dayanamayınca mecbur uzanıyorum hafif masaj yapıyorum ama bebiş olmasa baya baya bastiriyordum şimdi tedirgin oluyorum bastirmaktan:)))Canım göbek dusmesini ve ağrısını bilirim tarif ettiğin ağrıya benziyor ama göbek düşmesi durduk yere olan bir şey degil ki çok ağır bir şeyi aniden kaldırmış olman gerek ya da yüksek bi yere uzanmış olman gerek. Bana seninki daha çok gaz sancısı gibi geldi. Ama göbek dusmesiyse de bence masaj yapabilirsin hafif hafif sonuçta doktor da ultrason esnasında bebeği hareket ettirmek ve döndürmek için karnımıza baskı uyguluyor. Senin bebekte bu sayede icerde dans etmiş olur biraz :))
Bidahakine bir denicem cnm ilk defa senden duyuyorumAc karnina parmagini göbeginin icine koy ve kalp atmasi gibi Bir sey varsa göbegin düsmemistir.
Cok saol tavsiyelerini aklımda bulundurcamCanım göbeği zırt pırt düşen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben yataktan kalkınca bile düşerdi. Yüksekçe bir yerden asılmaya çalış. Bir de yüzüstü durabiliyorsun yere uzan. Parmağını göbek deliğine bastır ve nefesini tut bırak. Tutabildiğin kadar tut nefesini. Şifa olur inşallah. Çok kötğ bi ağrısı var. Çok iyi bilirim
Evet cnm olabilir, cevabın için tskler@superisi12 ve @vorones gözünüz aydın sağlıkla bir avazda kucağınıza alın
Günaydın herkese
gulii7 canım üşütmüş olabilirmisin birde gaz olduysa, karnına acı veren masaj olmadığı sürece rahatlatabilirsin sanırım
@Mucizem2017 tüm güzellikler senin olucak eminim
@Astral_ canım bu bulantı işine daha gözünü açar açmaz yatakta güne çubuklu krakerle başlasan, en kısa sürede geçsin inşallah
Aa Cok ilginçmis canim bazen eskiler daha iyi biliyor tedavisini. Tskler canimHayirli sabahlar canim ben annem ve annaemden cok bilirim annemin surekli duserdi yani oyle derlerdi ben cocuktum ve bilen bir kisi cekerdi ve annem duzelirdi . Benimde basima boyle birsey ikinci ogluma hamileyken basima geldi 4 yada 5 ayliktim sanirim adim aramiyordum dik yuruyemiyordum penguen gibi olmustum karnim olmamasina ragmen. Doktor kum geciriyor olabilirsin diye ilac yazmisti ama hic fayda gormemistim taki annemin komsusu senin bebek cok asagiya inmis ondan yuruyemiyorsun deyipte sabunlu suyla yukari dogru masaj yapana kadar. Cok gecmis olsun.
Çok sağol canım iyim çok şükür, normalde kışın daha çok oluyor bana ama oluncada çok şükür hemen geçiyor yoksa dayanılmaz olurdugulii7 bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir. Rabbim sifa versin.
Gözünüz aydın canım sagsalim gelsin insAllah Selim bebekGünaydinlar. Ben dün kontrol hakkimi kullanmak istedim. Bebise biraz alisveris yapmak istedik evde bebise gore hicbise yok silbaştan yapıcaz. %80 erkek dedi dr bize. Kesinlesti gibi insallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bizim SELİM bebek ciddi ciddi geliyo
Kızlar şimdi bir soru sorcam biraz garip olacak ama belki bilen vardır aranız da. Benim doktor randevum salı günü saat 4.30da doktor degistirdigim için anca o saate bulabildim randevuyu ve o gün de bizim evlilik yildonumumuz. Yemeğe gideceğiz eşimle akşam elbise giyeceğim bende ama öncesinde doktora gideceğiz. Ben elbise giyip gitsem doktor da nasıl muayene olurum elbiseyi kaldırınca bisey falan ortuyor muyuz bacaklara falan hic giden oldu mu elbiseyle muayeneye
Mini etek üstünede bi sey uydur öyle git Doktora .elbise giymek sart degil.kadin isterse her sekilde sIk olur:)))Kızlar şimdi bir soru sorcam biraz garip olacak ama belki bilen vardır aranız da. Benim doktor randevum salı günü saat 4.30da doktor degistirdigim için anca o saate bulabildim randevuyu ve o gün de bizim evlilik yildonumumuz. Yemeğe gideceğiz eşimle akşam elbise giyeceğim bende ama öncesinde doktora gideceğiz. Ben elbise giyip gitsem doktor da nasıl muayene olurum elbiseyi kaldırınca bisey falan ortuyor muyuz bacaklara falan hic giden oldu mu elbiseyle muayeneye
Öyle yapacağım canım sal alırım koyu renk bitane önlem olarak teşekkür ederimCanim her muane aynimi bilmiyorum ama benim doktorum vaginal bakmak istedigi zaman hemsireler bana örtü veriyorlardi. Eğer oylese büyük ihtimal siz istemeden verirler diye düşünüyorum, ama sen yine her ihtimale karşı şal gibi birşey al istersen
Ay keşke etegim olsa da giysemMini etek üstünede bi sey uydur öyle git Doktora .elbise giymek sart degil.kadin isterse her sekilde sIk olur:)))
Kekse böyle elbisen olsaydiAy keşke etegim olsa da giysemmemlekete geldik 2 pantolon 4 elbiseyle geldim getirdigim 2 pantolonda öyle özel bir yemek de giyilecek türden değil evdeki hic bisey olmuyor burdan alışveriş yaparım diye Ona da fırsatım olmaz malesef salıya kadar mecburen elbise giyeceğim yani sal falan götürürüm artik yanimda eşim örtü vermezlerse bozuşuruz seninle dedi
Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
Canım ben apandisit ameliyatı oldum ağrısı çok fecidir inşallah apandisit değildir seni ki. Apandisit ağrısı kasigin sol tarafında başlayıp tüm karın bölgesine hızlıca yayılıyor hatta omuz bölgesindeki boşluklara kürek kemiğine kadar çıkıyor. Bir taraftan üşüme gelirken bir taraftan soğuk soğuk terliyorsun ve kusma yapıyor. Vücudunun yavaş yavaş zehirlendini anlıyorsun ben balık yemiştim balıktan zehirlendim sanmıştım hatta :)) anlamanın en iyi yolu kan tahlili ama doktorlar tahlilde önce fiziksel muayene yapıp öyle Apandisit şüphesi olup olmadığını söylüyorlar. Kendini çok zorlamadan iki şey söyleyeceğim onları yaparsan biraz tahminde bulunabilirsin. Karnının herhangi bir yerine elini hafifçe bastır bir iki saniye beklet ve aniden çek eğer aşırı bir ağrı olduysa o bölgede malesef Apandisit. Bir de parmak uçlarınin üzerine kalk aniden topuklarını yere sal yine aşırı bir ağrı girdiyse karın bölgene hiç vakit kaybetmeden doktora git. Ama Apandisit öyle 15 20 dakikada geçmez artarak devam eder ve karnın sadece bir bölgesinde olmaz :)) gazdır o gaz:))))))Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
bu toxoplasma ne için yapılıyor?Kızlar iyi geceler memleket yolculuğu sebebiyle giremedim mesajları da okuyamadım.. İkili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür toxoplasma da temiz çıktı.. Sizler nasılsınız inşallah güzel haberler vardır beni bilgilendirin lütfen bakamıyorum mesajlara çok fazla biriktiği için
Cnm benim bildiğim ağrısına dayanamazsın ve geçmez inşallah değildir geçmiş olsun
Çok sağolun kizlarCanım ben apandisit ameliyatı oldum ağrısı çok fecidir inşallah apandisit değildir seni ki. Apandisit ağrısı kasigin sol tarafında başlayıp tüm karın bölgesine hızlıca yayılıyor hatta omuz bölgesindeki boşluklara kürek kemiğine kadar çıkıyor. Bir taraftan üşüme gelirken bir taraftan soğuk soğuk terliyorsun ve kusma yapıyor. Vücudunun yavaş yavaş zehirlendini anlıyorsun ben balık yemiştim balıktan zehirlendim sanmıştım hatta :)) anlamanın en iyi yolu kan tahlili ama doktorlar tahlilde önce fiziksel muayene yapıp öyle Apandisit şüphesi olup olmadığını söylüyorlar. Kendini çok zorlamadan iki şey söyleyeceğim onları yaparsan biraz tahminde bulunabilirsin. Karnının herhangi bir yerine elini hafifçe bastır bir iki saniye beklet ve aniden çek eğer aşırı bir ağrı olduysa o bölgede malesef Apandisit. Bir de parmak uçlarınin üzerine kalk aniden topuklarını yere sal yine aşırı bir ağrı girdiyse karın bölgene hiç vakit kaybetmeden doktora git. Ama Apandisit öyle 15 20 dakikada geçmez artarak devam eder ve karnın sadece bir bölgesinde olmaz :)) gazdır o gaz:))))))
Güzel sonuçlarla geleceğine inanıyorum canm içini ferah tutGünaydın kızlar saat 08:30 da 2li tarama için randevum var dualarınıza ihtiyacın var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?