2017 Aralık Anneleri

Bilmiyorum ama bendede var.doktor alttan nuayene etmeden fitil verdi.ama kullanmadim korkudan.ama iltihap olabilir bol su bol sarimsak sogan tuketiyorum iyi geliyor.
Suda sorun olduğunu sanmıyorum da koku yoktu enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ben
Enfeksiyon yada artan hormon değerlerin cnm
sanırım hormon cnm

Bnde bugun yordum biraz kendini sanırım ama enfeksiyon değil bnce

Cnm süpersin cok guzel açıklama olmuş sağol cnm
Dünden beri bende hissediyorum kıpırtı gibi Bişi oluyor cok güzel ya
İyi aksamlar kizlar ikili test yapilirken aç tok olmak farkediyo mu doktora sormayi unutmuşum
farketmez cnm

B Balmrv93 cnm valal bana doktorumun yazdığı kağıtta sabah 08:30 Tok yazıyor ve yarın girecem sanırım tokken bebek hareket etsin diyemi bilemedim ama tok yazmış bana

Koku ve kaşıntı yoksa panik yapma cnm dediğim gibi benimde ayakta çok durunca oluyor

Kızlar şimdi bir soru sorcam biraz garip olacak ama belki bilen vardır aranız da. Benim doktor randevum salı günü saat 4.30da doktor degistirdigim için anca o saate bulabildim randevuyu ve o gün de bizim evlilik yildonumumuz. Yemeğe gideceğiz eşimle akşam elbise giyeceğim bende ama öncesinde doktora gideceğiz. Ben elbise giyip gitsem doktor da nasıl muayene olurum elbiseyi kaldırınca bisey falan ortuyor muyuz bacaklara falan hic giden oldu mu elbiseyle muayeneye

Alttan muayene etmek istedigi zaman dr yardimcilari bi ortu veriyolar kullanmak icin. Sana da verirler nuhakkak.
Her ihtimale karsı yaninada alabilirsin bu tarz bisey.

Alttan muayene etmek istedigi zaman dr yardimcilari bi ortu veriyolar kullanmak icin. Sana da verirler nuhakkak.
Her ihtimale karsı yaninada alabilirsin bu tarz bisey.
A tamam canım çok teşekkür ederim aklıma gelmemişti yanıma küçük bir örtü alayim ben çantama koyarım ne olur ne olmaz teşekkür ederim

Merhaba canlar sabah okudum ama anca fırsat bulup yazıyorum

Ay Allah iyiliğini versin güldürdün o beni:)))) ama Yok cnm dikkat ediyorum hareketlerime ağir felanda kaldirmiyorum. Sanırım yatarken ters hareketmi ediyorum artık bilmiyorum öyle kalkınca agiriyor bazen kendi geçiyor ama dayanamayınca mecbur uzanıyorum hafif masaj yapıyorum ama bebiş olmasa baya baya bastiriyordum şimdi tedirgin oluyorum bastirmaktan:)))

Ac karnina parmagini göbeginin icine koy ve kalp atmasi gibi Bir sey varsa göbegin düsmemistir.
Bidahakine bir denicem cnm ilk defa senden duyuyorum

Cok saol tavsiyelerini aklımda bulundurcam

Evet cnm olabilir, cevabın için tskler

Aa Cok ilginçmis canim bazen eskiler daha iyi biliyor tedavisini. Tskler canim

gulii7 bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir. Rabbim sifa versin.
Çok sağol canım iyim çok şükür, normalde kışın daha çok oluyor bana ama oluncada çok şükür hemen geçiyor yoksa dayanılmaz olurdu

Gözünüz aydın canım sagsalim gelsin insAllah Selim bebek

Canim her muane aynimi bilmiyorum ama benim doktorum vaginal bakmak istedigi zaman hemsireler bana örtü veriyorlardi. Eğer oylese büyük ihtimal siz istemeden verirler diye düşünüyorum, ama sen yine her ihtimale karşı şal gibi birşey al istersen

Mini etek üstünede bi sey uydur öyle git Doktora .elbise giymek sart degil.kadin isterse her sekilde sIk olur:)))

Öyle yapacağım canım sal alırım koyu renk bitane önlem olarak teşekkür ederim

Mini etek üstünede bi sey uydur öyle git Doktora .elbise giymek sart degil.kadin isterse her sekilde sIk olur:)))
Ay keşke etegim olsa da giysem memlekete geldik 2 pantolon 4 elbiseyle geldim getirdigim 2 pantolonda öyle özel bir yemek de giyilecek türden değil evdeki hic bisey olmuyor burdan alışveriş yaparım diye Ona da fırsatım olmaz malesef salıya kadar mecburen elbise giyeceğim yani sal falan götürürüm artik yanimda eşim örtü vermezlerse bozuşuruz seninle dedi

Kekse böyle elbisen olsaydi

Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?

Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam

Cnm benim bildiğim ağrısına dayanamazsın ve geçmez inşallah değildir geçmiş olsun

Canım ben apandisit ameliyatı oldum ağrısı çok fecidir inşallah apandisit değildir seni ki. Apandisit ağrısı kasigin sol tarafında başlayıp tüm karın bölgesine hızlıca yayılıyor hatta omuz bölgesindeki boşluklara kürek kemiğine kadar çıkıyor. Bir taraftan üşüme gelirken bir taraftan soğuk soğuk terliyorsun ve kusma yapıyor. Vücudunun yavaş yavaş zehirlendini anlıyorsun ben balık yemiştim balıktan zehirlendim sanmıştım hatta :)) anlamanın en iyi yolu kan tahlili ama doktorlar tahlilde önce fiziksel muayene yapıp öyle Apandisit şüphesi olup olmadığını söylüyorlar. Kendini çok zorlamadan iki şey söyleyeceğim onları yaparsan biraz tahminde bulunabilirsin. Karnının herhangi bir yerine elini hafifçe bastır bir iki saniye beklet ve aniden çek eğer aşırı bir ağrı olduysa o bölgede malesef Apandisit. Bir de parmak uçlarınin üzerine kalk aniden topuklarını yere sal yine aşırı bir ağrı girdiyse karın bölgene hiç vakit kaybetmeden doktora git. Ama Apandisit öyle 15 20 dakikada geçmez artarak devam eder ve karnın sadece bir bölgesinde olmaz :)) gazdır o gaz:))))))

bu toxoplasma ne için yapılıyor?

Cnm benim bildiğim ağrısına dayanamazsın ve geçmez inşallah değildir geçmiş olsun

Çok sağolun kizlar
Cnm dediğini yaptım normalim birşey hissrtmedim çok şükür. Yani dediğin gibi apandisit olsa kivrandirir adami diye düşündüm ama birde önceden ağrı gidip gelmesi ile haber veriyormu diye düşündüm. Biselerr biselerr işte:))

Günaydın kızlar saat 08:30 da 2li tarama için randevum var dualarınıza ihtiyacın var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Güzel sonuçlarla geleceğine inanıyorum canm içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…