Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar saat 08:30 da 2li tarama için randevum var dualarınıza ihtiyacın var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Kızlar koyu sarı akıntının nedeni nedir sizce
Aynen cnm bende hastanede ayakta durdukça yorulduğum zaman oluyor ay ne çok derdimiz var
Günaydın hamişler. Ben bugün yavrumu gördüm kocaman olmuş. Elleri kolları hiç durmadı kıpır kıpırdı. Doktor ense ölçümü yapacaktı ama poposunu döndü. Genel olarak bir sıkıntısı Yok. Ense ölçümü yaptıktan sonra gerek görürsem ikili test yapacağım dedi. Mucize ya . Allahım bu mucizeyi bize yaşattığın şükür olsun
Günaydın kızlar saat 08:30 da 2li tarama için randevum var dualarınıza ihtiyacın var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Saol canm tok olmasi benim icin daha iyi zaten acken Cok migdem bulaniyo
Nasılda minnoş poz vermiş maşallah :) Bana kız gibi geldi annesi öyle hissettim yani :)Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Belirtileri say :) ben tahmin edeyimKızlar yokmu cinsiyet tahmini edebilecek başka kimse
Kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bir sorun çıkmamıştı çok şükür.arkadaslarimdan bir kısmı üçlü testi yaptırmamış...sizler yaptıracak mısınız? Birde tetnoz aşısı 20.haftada oluyoruz değil mi?
Neden olmadınız? Yanı bir problem mi oluyor asi da?Oğlumda istemedi 4 lü yaptırdık, tetanosu olmayacağım ben ilkinde de olmadım
Ben 1 kilo almışımKızlar kilolarınız ne alemde ben hala 63 teyim ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyle normal mi bu durum yarın doktora soracağım
Ya duruş aynı benim bebeğimle...bana doktor erkek demiştiKızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Hayrlı olsn cnm bnde haftaya gtcem ınsallah ogrenrmıyımkı aacaba
Bende geçen hafta erkek dediValla en iyisi 15 ve 16. Hafta doktor 12 haftalıkken erkek dedi en son kız da karar kıldık:) inşallah öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?