2017 Aralık Anneleri

Günaydın hamişler. Ben bugün yavrumu gördüm kocaman olmuş. Elleri kolları hiç durmadı kıpır kıpırdı. Doktor ense ölçümü yapacaktı ama poposunu döndü. Genel olarak bir sıkıntısı Yok. Ense ölçümü yaptıktan sonra gerek görürsem ikili test yapacağım dedi. Mucize ya . Allahım bu mucizeyi bize yaşattığın şükür olsun

Günaydın Cnm naz yapıyor annesine :)

Saol canm tok olmasi benim icin daha iyi zaten acken Cok migdem bulaniyo

Tok git cnm benimde strestten midem ve başım döndü sedyede yatarken 15 dk sürüyor işlem çünkü hemşire özellikle sordu tokmusun diye aç olanları kantine yolladı

Kızlar yokmu cinsiyet tahmini edebilecek başka kimse

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Nasılda minnoş poz vermiş maşallah :) Bana kız gibi geldi annesi öyle hissettim yani :)

Kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bir sorun çıkmamıştı çok şükür.arkadaslarimdan bir kısmı üçlü testi yaptırmamış...sizler yaptıracak mısınız? Birde tetnoz aşısı 20.haftada oluyoruz değil mi?

Oğlumda istemedi 4 lü yaptırdık, tetanosu olmayacağım ben ilkinde de olmadım

Kızlar kilolarınız ne alemde ben hala 63 teyim ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyle normal mi bu durum yarın doktora soracağım

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Ya duruş aynı benim bebeğimle...bana doktor erkek demişti masallah3 subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…