bu toxoplasma ne için yapılıyor?
Bu çok.güzelmiş tam.istediğim şeyEki Görüntüle 2007664
Kekse böyle elbisen olsaydi
bu toxoplasma ne için yapılıyor?
Hmmm bizde kedi vardı ama hiç dışarıya çıkmadığı için veteriner olmaz demişti... Yine de doktoruma sorarım...Toxoplasma cogunluklar kedi diskisindan yada çiğ et iyi pişmemiş etten bulaşan bir tur enfeksiyon cnm. Gebelikte kan tahlili ile bakılır varmı yada daha önce geçirip bağışıklığın varmı diye. Guncelde enfeksiyon varsa bebeğe zarar verebilme olasılığı artıyor ona göre onlem aliniyor
Günaydın canım..Güzel hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah..Allaha emanet olun..Günaydın kızlar saat 08:30 da 2li tarama için randevum var dualarınıza ihtiyacın var hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
Yaa ben sezeryan olmuştum bu kez bi avaz olsun istiyorum. Doktorum arasi 1 yıl çok riskli dedi. Başka Doktor bakıcam. Insallah normal doğum olur. Avazim çıkar
Benım ılk dogumum sezeryanSüre nin çok etki etmediğini de okudum aslında. Çok inatciyim bu konuda ya. Sancımı acilmami beklicem her türlü riski göze alıcam. . İçim de böyle bi inat var. Tıpkı normal ken herseyi normal yapabileckken oğlumda inatla ben sezeryan istiommmm korkuom normalden dedigim gibi. Off napcam ben
Masallah cok tatlı bende battanıye ormeye basladımSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamıyordum foruma herkes iyidir inşallahbende oğluma oyuncak örerek hazırlık yapmaya başladım
Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
Ay inşallah bu gittiğim doktorda verir eşim baya uyardı bu konuda onlar vermezse ben yanimdaki salı falan örterim artik teşekkür ederim canımGünaydınnn
melikeecgl ben hep doktora elbıseyle gıdıyorum bacaklarıma bır ortu sevıyorlar oyle elbıseyı yukarı dogru sıyırıyorum.
Ankarada boyle ucretsiz dogum egitimi veren yer neresi var acaba :/
Kızlar cok sukur nifty sonucumuz güzel geldi. @kristin M Mucizem2017 darısı başınıza inşallah güzel sonuclarinizi yazarsınız bi kac güne.
Bir ara süt sağma pompası/makinesi konuşulmuştu kullananlar memnun kaldınız mı ve ne kadar süre kullandınız?
İkinci kızımız geliyor :))
Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Maşallah canım annesi çok güzel poz vermiş ama bana erkek gibi geldi, bir şey görmedim içimden öyle geldi nedense.
Surprız canım beklıcez bıkac hafta daha bnde meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?