Bende 63 de kaldim. Hala hic almadim. Dr una sor bakalim ne dicek?Kızlar kilolarınız ne alemde ben hala 63 teyim ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyle normal mi bu durum yarın doktora soracağım
Bende 62 kilodayımBende 63 de kaldim. Hala hic almadim. Dr una sor bakalim ne dicek?
Benimde 11+1 olması lazım 12 gösteriyor. Ay senin ki düz yatıyor benimkinin başı baksanaKızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
3 kilo almışım çevremdekiler de nasıl hamilesin kilo mu veriyorsun beslenmiyor musun demeye başladılar, 3 ay 3 kilo diyorum inanamıyorlarBen 1 kilo almışım
Benimde 11+1 olması lazım 12 gösteriyor. Ay senin ki düz yatıyor benimkinin başı baksana
Neden olmadınız? Yanı bir problem mi oluyor asi da?
Tamam canım haber veririm. 69 dan 63 e düşmüştüm doktor vitamin verdi 63 de kaldım sadece 200 gram almışım inşallah bir sorun teşkil etmez bu durumBende 63 de kaldim. Hala hic almadim. Dr una sor bakalim ne dicek?
Kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bir sorun çıkmamıştı çok şükür.arkadaslarimdan bir kısmı üçlü testi yaptırmamış...sizler yaptıracak mısınız? Birde tetnoz aşısı 20.haftada oluyoruz değil mi?
Belirtileri say :) ben tahmin edeyim
Tamam canım haber veririm. 69 dan 63 e düşmüştüm doktor vitamin verdi 63 de kaldım sadece 200 gram almışım inşallah bir sorun teşkil etmez bu durum
Kızlar benimde bugün 13,30 da kontrolum var dua edin güzel haberlerle geleyim bu gece heyecandan sacmasapan rüyalar gördümtrkn0709 cok tatlı bebegin maşaallah bebegin canım bana da erkek gibi geldi
Ya duruş aynı benim bebeğimle...bana doktor erkek demiştimasallah3 subhanallah
doktorum ilkel ortamlarda doğum yapılmıyor artık demişti, benim doktor her şeye karşı gerçekten folik asite bile kızan bir doktorum var. Beşiktaşlı ve her şeye karşı
Kanamam olduğunda gece yarısı aradım ben ne yapayım diye hiç bir şey yapma dedi, progestan kullansam mı dedim hayır kullanma dedi sağlıksız bir gebelik olursa kadın vücudu harika bir mekanizma atar dedi.
Benimde 11+1 olması lazım 12 gösteriyor. Ay senin ki düz yatıyor benimkinin başı baksana
Valla en iyisi 15 ve 16. Hafta doktor 12 haftalıkken erkek dedi en son kız da karar kıldık:) inşallah öğrenirsin
Ay çok tatlı duruyo yaaa. Namaz kılıyo sanki mübarek. Rabbim sağlıkla hayırla kucaklamayı nasip etsinBenimde 11+1 olması lazım 12 gösteriyor. Ay senin ki düz yatıyor benimkinin başı baksana
Ben de geçen hafta vermiştim..1 hafta/10 gün demiştim doktorum..hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah :)Günaydın Kızlar, iyi haftalar
Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. Yaptıran var mı aranızda? Kaç günde çıkıyor sonuçlar çok merak ediyorum.. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?