2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar nasılsnz.. sağlık ocağından aradılar takip için.. tansiyon 9-6 Çıktı.. 1 kilo vermişm ayrıca
Bi sürü kan tahlili de yaptım kan sayımı, tsh , şeker,karaciğer enzim vb. Bakalım nasıl çıkacak sonuçlar..

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Benimde 11+1 olması lazım 12 gösteriyor. Ay senin ki düz yatıyor benimkinin başı baksana

Eklentiler

• IMG_2349.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 74
Neden olmadınız? Yanı bir problem mi oluyor asi da?

doktorum ilkel ortamlarda doğum yapılmıyor artık demişti, benim doktor her şeye karşı gerçekten folik asite bile kızan bir doktorum var. Beşiktaşlı ve her şeye karşı
Kanamam olduğunda gece yarısı aradım ben ne yapayım diye hiç bir şey yapma dedi, progestan kullansam mı dedim hayır kullanma dedi sağlıksız bir gebelik olursa kadın vücudu harika bir mekanizma atar dedi.

Merhaba Canm bugn sağlık ocağında ebem 20 hafta tetanoz için çağıracaz dedi yaptrmk zorunda mıyız bilmiyrm..

Tamam canım haber veririm. 69 dan 63 e düşmüştüm doktor vitamin verdi 63 de kaldım sadece 200 gram almışım inşallah bir sorun teşkil etmez bu durum

Çok kilo vermişsin sen canım , bebeğin gelişimi iyiyse sorun etme daha iyi son aylarda acaip şişeceğiz elimizi tutan olmasa kalmayacağız ya

Kızlar benimde bugün 13,30 da kontrolum var dua edin güzel haberlerle geleyim bu gece heyecandan sacmasapan rüyalar gördüm trkn0709 cok tatlı bebegin maşaallah bebegin canım bana da erkek gibi geldi

Saol cnm :) hayırlısı artık Allah razı olsun

Prigestoron hakkunda dusunceleeine katiliyorum ama folik asit nesen baslamais aceba doktorlar hamile kalmayi.dusundugunuzde baslayin hemn diyor.

Günaydın Kızlar, iyi haftalar
Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. Yaptıran var mı aranızda? Kaç günde çıkıyor sonuçlar çok merak ediyorum.. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi..??
Ben de geçen hafta vermiştim..1 hafta/10 gün demiştim doktorum..hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah :)

Kızlar 11+4 te Bebek hareketlerini hisseden oldu mu? Sabah uyandığımda karnımda pıt pıt eden bş şey vardı. Gaz hareketlerini çok iyi bilirim gaz gibş değildi. Şimdi de içimde bi şey titriyo sanki. Bebiş mi yoksa benim hüsnü zannım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…