- 17 Nisan 2017
- 167
- 154
- 23
- 42
Biz çok önceden eklemiştik diğer arkadaşları da bana atarmısın onları da ekleyim...bende ozelden verdım hesabımı kızlar. Bız eklesttık, hatta bızannekusu ve bırı daha vardı ama o bırı kımdı bılmıyorum unuttum
Canım benım takıp ettıklerıme bakıp son uc kısıyı eklersın, buarada sımdı hatırladım senıBiz çok önceden eklemiştim diğer arkadaşları da bana atarmısınız onları da ekleyim...
Günaydın herkese g9üzel anneler. Bebeğimi gördüm az önce kıpır kıpırdı balın teyzeleri benim paşama
Eki Görüntüle 2008129
Günaydın herkese g9üzel anneler. Bebeğimi gördüm az önce kıpır kıpırdı balın teyzeleri benim paşama
Eki Görüntüle 2008129
Evet ya resmen misket havası oynuyordu elleri ayakları ileay resmen elli kollu bebek 5 cm 10 cm resmen bebek
selam kızlar yazmasamda sürekli takipçinizim..2 li testleri yapan arkadaşlar olmuş..ben yaptırmak istemiyorum..malum yaşım 38 ilk hamileliğim belki hatırlarsınız 6 tüp bebekten sonra kendi kendine geldi bebeğim çok şükür 11 haftaya geldim.ve haftaya bu testler yapılcak içim çok rahat ama yaşımdan dolayı olurda bu testlerde risk çıkarsa bu düşünceyle hamilelik geçirmememek için de yaptırmak istemiyorum ..çünkü tabiki bende kalbi atan bebğimden helede mucize bebğimden vazgeçemem heralde..
yaptırmasak olur demi bu testte başka bişilerde çıkıyormu yani önceden önlem alınacak tedavi edilebilecek durumlar çıkıyormu..bi çok yazı okudum ama tam anlamadım yaptıran arkadşlardan görüş istiyorum ..
Oncelikle bebeğin hayırlı olsun Rabbim size bağislasin insallah. Ben yaptırırken doktoruma sordum ne için diye sadece down sendromu var mı diye bakılıyor dedi benim bildiğim onun dışında bi şey yok ben yaptırdıktan sonra düşündüm sanki öyle çıksa kiyacakmiydim bebeğme Hayır ama bıseylerı bilerek beklemek hiç değilse ona hazır olmak adına rahatlattı beni ama tabi yine siz daha iyi bilirsinizselam kızlar yazmasamda sürekli takipçinizim..2 li testleri yapan arkadaşlar olmuş..ben yaptırmak istemiyorum..malum yaşım 38 ilk hamileliğim belki hatırlarsınız 6 tüp bebekten sonra kendi kendine geldi bebeğim çok şükür 11 haftaya geldim.ve haftaya bu testler yapılcak içim çok rahat ama yaşımdan dolayı olurda bu testlerde risk çıkarsa bu düşünceyle hamilelik geçirmememek için de yaptırmak istemiyorum ..çünkü tabiki bende kalbi atan bebğimden helede mucize bebğimden vazgeçemem heralde..
yaptırmasak olur demi bu testte başka bişilerde çıkıyormu yani önceden önlem alınacak tedavi edilebilecek durumlar çıkıyormu..bi çok yazı okudum ama tam anlamadım yaptıran arkadşlardan görüş istiyorum ..
Annemin bir arkadaşının adı "Ne Olacam?" aynen nüfusta böyle kayıtlı babaları Tarsuslu, 3 kızı olmuş... Sırasıyla "ne idim?" "ne oldum?" ve en küçükleri "ne olacam?"
Ama annemler kızlık soyadıyla yani Özer diye hitap ediyordu...
Benim doktorum özellikle 13 te söylemedi yanılma payı sebebiyle ben de zaten söylese de emin olamazdım çünkü çok erken... Sabırla 16.haftayı bekliyorum... Rüyamda erkek olduğunu gördüm ama ben hariç herkes kız olacak diyor... Gönlüm kıza kayıyor ne yalan söyleyeyim kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ama bakalım sağlığıyla sıhhatiyle gelsinler her türlü kabulumuz
maşallah bebişe:)Aynen hayırlı evladım benimm..:) Annesi babası daha fazla üzülmesin diye süper zamanlama yaptı kuzum..Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşalşah..
ayyyy ben şoookAnnemin bir arkadaşının adı "Ne Olacam?" aynen nüfusta böyle kayıtlı babaları Tarsuslu, 3 kızı olmuş... Sırasıyla "ne idim?" "ne oldum?" ve en küçükleri "ne olacam?"
Ama annemler kızlık soyadıyla yani Özer diye hitap ediyordu...
M Mucizem2017 nefesim kesildi valla okuyana kadar. Hem sevinci hem uzuntuyu yasamissiniz ben bile acayip oldum burda siz nasil hissettiniz kim bilir. Basiniz sagolsun Allah bebegine geride kalanlara uzun omurler versin. Ölüm hastalik da cok zor benim annem de son evre akciger kanseri Allah kimseye yasatmasin. @trkn0709 size de acil sifalar canim
Ben yaptırmaktan yanayım. Bebek problemli olduğunda aldırmak istemesen bile doğumda bebeğin problemine yönelik bir ekip hazırlanıyor Ve Bebek gerektiğinde hemen ameliyata alınabiliyor. Nitekim downlu çocukların sistemsel başka sıkıntıları da olabiliyor Ve en azından onlara yönelik hazırlık yapılıyor doğumda.selam kızlar yazmasamda sürekli takipçinizim..2 li testleri yapan arkadaşlar olmuş..ben yaptırmak istemiyorum..malum yaşım 38 ilk hamileliğim belki hatırlarsınız 6 tüp bebekten sonra kendi kendine geldi bebeğim çok şükür 11 haftaya geldim.ve haftaya bu testler yapılcak içim çok rahat ama yaşımdan dolayı olurda bu testlerde risk çıkarsa bu düşünceyle hamilelik geçirmememek için de yaptırmak istemiyorum ..çünkü tabiki bende kalbi atan bebğimden helede mucize bebğimden vazgeçemem heralde..
Bende 2'li test atlandı , direk harmony istendi. Moralini bozmanı istemiyorum dedi doktorum.günaydın kızlar,
M Mucizem2017 canım başınız sağolsun allah sabır versin. allah evladınızı size bağışlamış çok sevindim.dediği gibi yaştan dolayı direkt olarak harmony yapılması lazım aslında ikili ile strese sokuyorlar insanı.
ben de bugün haber bekliyorum harmony için...
Aynı duygu bende de var. Sanki kız çocuk yetiştirmek yeni bir dil öğrenmek benim için. Oğlana alışmışız, dilinden anlıyoruz, umarım çok farklı olmaz. Ah bir de kız bebekleri için herşeyi pembe yapmışlar , içim bayıldı pembeden Bebek giysilerine bakarken.bende oğlumdan önce kendımı erkek annesı olarak dusunemıyordum. ilk ağlayısını duydugum an AŞŞKKKK...
şimdi de kendımı kız annesı olarak düşünemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?