2017 Aralık Anneleri

Ablacım.başınız sağolsun.öncelikle.. Sonuçlara o kadar çok sevindim ki bak hepimizin içine güzel şeyler doğuyordu öyle de oldu şimdi sıra Allah in izniyle sağlıkla kucağa almakta inşallah

Bende 2'li test atlandı , direk harmony istendi. Moralini bozmanı istemiyorum dedi doktorum.

Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.

Kızlar kilolarınız ne alemde ben hala 63 teyim ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyle normal mi bu durum yarın doktora soracağım
ben de iyi yememe rağmen kilomda hala artış olmadı... bundan sonra geriye gitmediği sürece bu şekilde iyi bence... zaten ilerleyen aylarda kilo alımını durduramıycaz

Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
Yaşım 39. Yaştan dolayı ikili test sonucun çıkmayabilir, boş yere moralin bozulacak , direk harmony yapalım dedi. Ben 2 li de yapalım harmony de dedim. Hayır 2'li ye hiç gerek Yok dedi. Kabul eder bence. Maliyetli bir test diye önermemiş de olabilir ilk başta.

Bende 2'li test atlandı , direk harmony istendi. Moralini bozmanı istemiyorum dedi doktorum.

ben de direkt olarak ikili ile kafamı karıştırmak istemiyorum dedim, bütün ultrason ölçümlerini yaptı normal çıktı. güvenilir olan test hangisi ise onu istiyorum dedim. harmony önerdi.yaptırdık bakalım sonucunu bekliyoruz.

çok haklısın bu çok önemli. downlu olabilir tamam ama bu bebekler kalp hastası olabilir, solunum sıkıntısı olabilir. buna göre doğumda çocuk kardiyoloji uzmanı vs bulunması gerekiyor. doğum yapılan hastanede çocuk nöroloğu olması gerekiyor. geç kalmamak adına öğrenmek şart bence.
önce tedbir sonra tevekkül.

Biz daha doktorumla konuşmadık bu konuyu bu hafta cuma günü gidicez işte kontrole o zaman söyler diye düşünüyorum. benimde yaşım 36 o yüzden tedirginim açıkçası. maliyeti önemli değil o stresi sıkıntıyı yaşamaktansa.

ben de iyi yememe rağmen kilomda hala artış olmadı... bundan sonra geriye gitmediği sürece bu şekilde iyi bence... zaten ilerleyen aylarda kilo alımını durduramıycaz
Demek ki metabolizmayla alakalı bir durum bu benim yemem o.kadar iyi değil ama tabikide ilk 12 haftaya göre çok.çok iyi ilk 12 hafta aç gezdim çünkü :) artik yemek yiyememkten midem küçülmüş çok aç olsam.bile eskiye göre çok az bir miktarla duyuyorum önemli olan sağlıklı şeyler yemek azda yesek olur :)

değil mi biri arabayla oynar lego yapar koşar zıplar atlar( en uslusu bile)
kız ile ne oynıcaz, barbi bebek günlerim çoook geride kalmış hatırlayamıorum
kızım olursa hep mor ve sarı giydiririm bende, pembe çok fazla cici geliyor

gerçi benım henuz belli değil belkı 2.oğluş gelır dusunmeme gerek kalmaz

ben kendım teklif ettım dr um sadece ense ve burun kemıgıne baktı. aynı gun nifty ıcın kan verdım başka lab da.

İlk hamileliğimde 34 yaşındaydım , o zaman harmony yoktu ama amniyosentez vardı. Doktor ( aynı doktora gidiyorum ) o zaman 2'li test yapmış Ve amniyosenteze gerek Yok demişti. 39 yaşında hamile kaldığımda öyle demedi işte.

Demekki alışmayla ilgili
Benden kızdan sonra erkek çocukla nasıl olr ne yaparım düşünemiyorum
Çocuk kıyafetlerinde aa erkekte ne varmış diye bakıcakken kendimi yine kız tarafında buluyorum

nerede yapırdın? Maliyeti nedir?

Ya oğlumdan kalan kıyafetler hep renkli renkli... onlarla büyüyecek kız kusura bakmasın. oğluma da mavi pek almamıştım.

Demekki alışmayla ilgili
Benden kızdan sonra erkek çocukla nasıl olr ne yaparım düşünemiyorum
Çocuk kıyafetlerinde aa erkekte ne varmış diye bakıcakken kendimi yine kız tarafında buluyorum

muhtemelen alışmayla ilgili..
artık ortak oyunlar oynarız bırı resım yapar sulu boyayla bırı parmak boya
ben daha kıyafet bakmıorum ama..
arabayı otomatıge cevırme derdındeyız su ara
2 cocukla iş ev kreş annane dörtgenınde pert olmayım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…