- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
Ablacım.başınız sağolsun.öncelikle.. Sonuçlara o kadar çok sevindim ki bak hepimizin içine güzel şeyler doğuyordu öyle de oldu şimdi sıra Allah in izniyle sağlıkla kucağa almakta inşallahCanım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Bende 2'li test atlandı , direk harmony istendi. Moralini bozmanı istemiyorum dedi doktorum.
ben de iyi yememe rağmen kilomda hala artış olmadı... bundan sonra geriye gitmediği sürece bu şekilde iyi bence... zaten ilerleyen aylarda kilo alımını durduramıycazKızlar kilolarınız ne alemde ben hala 63 teyim ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyle normal mi bu durum yarın doktora soracağım
Yaşım 39. Yaştan dolayı ikili test sonucun çıkmayabilir, boş yere moralin bozulacak , direk harmony yapalım dedi. Ben 2 li de yapalım harmony de dedim. Hayır 2'li ye hiç gerek Yok dedi. Kabul eder bence. Maliyetli bir test diye önermemiş de olabilir ilk başta.Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
Bende 2'li test atlandı , direk harmony istendi. Moralini bozmanı istemiyorum dedi doktorum.
Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
Ben yaptırmaktan yanayım. Bebek problemli olduğunda aldırmak istemesen bile doğumda bebeğin problemine yönelik bir ekip hazırlanıyor Ve Bebek gerektiğinde hemen ameliyata alınabiliyor. Nitekim downlu çocukların sistemsel başka sıkıntıları da olabiliyor Ve en azından onlara yönelik hazırlık yapılıyor doğumda.
Yaşım 39. Yaştan dolayı ikili test sonucun çıkmayabilir, boş yere moralin bozulacak , direk harmony yapalım dedi. Ben 2 li de yapalım harmony de dedim. Hayır 2'li ye hiç gerek Yok dedi. Kabul eder bence. Maliyetli bir test diye önermemiş de olabilir ilk başta.
Demek ki metabolizmayla alakalı bir durum bu benim yemem o.kadar iyi değil ama tabikide ilk 12 haftaya göre çok.çok iyi ilk 12 hafta aç gezdim çünkü :) artik yemek yiyememkten midem küçülmüş çok aç olsam.bile eskiye göre çok az bir miktarla duyuyorum önemli olan sağlıklı şeyler yemek azda yesek olur :)ben de iyi yememe rağmen kilomda hala artış olmadı... bundan sonra geriye gitmediği sürece bu şekilde iyi bence... zaten ilerleyen aylarda kilo alımını durduramıycaz
Aynı duygu bende de var. Sanki kız çocuk yetiştirmek yeni bir dil öğrenmek benim için. Oğlana alışmışız, dilinden anlıyoruz, umarım çok farklı olmaz. Ah bir de kız bebekleri için herşeyi pembe yapmışlar , içim bayıldı pembeden Bebek giysilerine bakarken.
Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
İlk hamileliğimde 34 yaşındaydım , o zaman harmony yoktu ama amniyosentez vardı. Doktor ( aynı doktora gidiyorum ) o zaman 2'li test yapmış Ve amniyosenteze gerek Yok demişti. 39 yaşında hamile kaldığımda öyle demedi işte.Biz daha doktorumla konuşmadık bu konuyu bu hafta cuma günü gidicez işte kontrole o zaman söyler diye düşünüyorum. benimde yaşım 36 o yüzden tedirginim açıkçası. maliyeti önemli değil o stresi sıkıntıyı yaşamaktansa.
değil mi biri arabayla oynar lego yapar koşar zıplar atlar( en uslusu bile)
kız ile ne oynıcaz, barbi bebek günlerim çoook geride kalmış hatırlayamıorum
kızım olursa hep mor ve sarı giydiririm bende, pembe çok fazla cici geliyor
gerçi benım henuz belli değil belkı 2.oğluş gelır dusunmeme gerek kalmaz
nerede yapırdın? Maliyeti nedir?ben de direkt olarak ikili ile kafamı karıştırmak istemiyorum dedim, bütün ultrason ölçümlerini yaptı normal çıktı. güvenilir olan test hangisi ise onu istiyorum dedim. harmony önerdi.yaptırdık bakalım sonucunu bekliyoruz.
Ya oğlumdan kalan kıyafetler hep renkli renkli... onlarla büyüyecek kız kusura bakmasın. oğluma da mavi pek almamıştım.değil mi biri arabayla oynar lego yapar koşar zıplar atlar( en uslusu bile)
kız ile ne oynıcaz, barbi bebek günlerim çoook geride kalmış hatırlayamıorum
kızım olursa hep mor ve sarı giydiririm bende, pembe çok fazla cici geliyor
gerçi benım henuz belli değil belkı 2.oğluş gelır dusunmeme gerek kalmaz
İşte bilmediğimiz yeni bir dili öğreneceğiz :)Demekki alışmayla ilgili
Benden kızdan sonra erkek çocukla nasıl olr ne yaparım düşünemiyorum
Çocuk kıyafetlerinde aa erkekte ne varmış diye bakıcakken kendimi yine kız tarafında buluyorum
Demekki alışmayla ilgili
Benden kızdan sonra erkek çocukla nasıl olr ne yaparım düşünemiyorum
Çocuk kıyafetlerinde aa erkekte ne varmış diye bakıcakken kendimi yine kız tarafında buluyorum
nerede yapırdın? Maliyeti nedir?
bir de nifty varmış o da aynı fiyat...1800 tl, gelab yapıyor. arıyorsun gelip senden kan alıyor hemşireleri.
bir de nifty varmış o da aynı fiyat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?