Dosyanın üstünü ben kestim, isim tc kimlik noyu çıkarmak için. Altı böyle kesik geldi. Dr isimlerinin altı kesikti. Böyle olunca kız dediler . Ama doğru mu bilmiyorum
Gördüm şimdi, nifty mi harmony mi seninkisi ? Bilemedim. Kız olunca altta bazı kodlar oluyor, onu kesiyorlar demiş arkadaşımın doktoru . Sende kod yok . Bu mantığa göre erkek olmalı. Doğru mu göreceğiz ultrason muayenesinde.
Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
Tabiki kabul eder canım..Bu testlerin yasal zorunluluğu yok sonuçta..Şimdiki aklım olsa direk harmony test için kan verir sonucu çıkınca elimde onunla doktor randevuma giderdim..Boş streslerle hayatımız zehir oluyor öbür türlü..Hiç gerek yok..
Gördüm şimdi, nifty mi harmony mi seninkisi ? Bilemedim. Kız olunca altta bazı kodlar oluyor, onu kesiyorlar demiş arkadaşımın doktoru . Sende kod yok . Bu mantığa göre erkek olmalı. Doğru mu göreceğiz ultrason muayenesinde.
Annemin bir arkadaşının adı "Ne Olacam?" aynen nüfusta böyle kayıtlı babaları Tarsuslu, 3 kızı olmuş... Sırasıyla "ne idim?" "ne oldum?" ve en küçükleri "ne olacam?"
Ama annemler kızlık soyadıyla yani Özer diye hitap ediyordu...
oğlumda harmony yaptırmıstım ama raporu dr dan almak hıc aklıma gelmedı o zaman.
bundan nifty yaptırdım türkiyede bakıldı.
eğer erkek çıkarsa tesadüf değildir
kız çıkarsa test ismi farkındandır
dicem.
ay hadi hayırlısı bakalım kutumdan ne çıkacak ,çok heyecanlı
Mesajim yarim kalmis soyle yazacaktim oglumda yumusatici kokusundan tiksinmistim sonrasinda kaldi o tiksintim hala agir kokulu yumusaticilar tiksindirir beni ama mesela hafif bi koku agir gibi gelebiliyor bize suan o his bulantilar gecince gecmisti