2017 Aralık Anneleri

Dosyanın üstünü ben kestim, isim tc kimlik noyu çıkarmak için. Altı böyle kesik geldi. Dr isimlerinin altı kesikti. Böyle olunca kız dediler . Ama doğru mu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_0171.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 64
Gördüm şimdi, nifty mi harmony mi seninkisi ? Bilemedim. Kız olunca altta bazı kodlar oluyor, onu kesiyorlar demiş arkadaşımın doktoru . Sende kod yok . Bu mantığa göre erkek olmalı. Doğru mu göreceğiz ultrason muayenesinde.

Doktora biz söylesek ikili test yerine harmony yapılmasını kabul eder mi acaba? Seninki ne güzel kendi teklif etmiş. Bende yaştan dolayı korkuyorum açıkçası ve o stresi yaşamak istemiyorum.
Tabiki kabul eder canım..Bu testlerin yasal zorunluluğu yok sonuçta..Şimdiki aklım olsa direk harmony test için kan verir sonucu çıkınca elimde onunla doktor randevuma giderdim..Boş streslerle hayatımız zehir oluyor öbür türlü..Hiç gerek yok..

evet benımkı buna göre erkek. hadi hayırlısı oğluşuma arkadaş gelıo galiba

Yook dahaaa neleeer şaka gibi, verdiği isimlerden adamın IQ seviyesi belli :)))

Eltimin harmonysi de kesik değildi, erkek çıktı ultrasonda. Ben de merak ediyorum tesadüf mü doğru mu?
oğlumda harmony yaptırmıstım ama raporu dr dan almak hıc aklıma gelmedı o zaman.
bundan nifty yaptırdım türkiyede bakıldı.
eğer erkek çıkarsa tesadüf değildir
kız çıkarsa test ismi farkındandır
dicem.
ay hadi hayırlısı bakalım kutumdan ne çıkacak ,çok heyecanlı

Ewt cnm bulantım sureklı yok ama bı kokuda anıden gelıyo bndan bahsedıyorm
Mesajim yarim kalmis soyle yazacaktim oglumda yumusatici kokusundan tiksinmistim sonrasinda kaldi o tiksintim hala agir kokulu yumusaticilar tiksindirir beni ama mesela hafif bi koku agir gibi gelebiliyor bize suan o his bulantilar gecince gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…