2017 Aralık Anneleri

Amin canim bende 35 oldugum icin simdiden strese girdim hic yaptirmasamiydim aceba

sana cinsiyeti söylemişler miydi? ben xy analizi istemedim, cinsiyet söylemiyorlar nasılsa diye. ülkemizde yasakmış söylenmesi sanırım.
Evet yasak, ben xy yaptırdığım halde raporda yazmıyordu . Ama bir arkadaşımın doktoru şöyle bir tüyo vermiş. Ne derece doğru bilmiyırum ama bizde tuttu. Raporun en altında kodlar oluyor. İmzaların da altında, orası raporda kesik ise kız geliyor, tam ise erkek demiş. Benim kesikti ve kız çıktı cinsiyeti de ultrason muayenesinde. Ne kadar doğru bilmiyorum. , kendi doktoruma sorduğumda yorum yapmadı, ultrasonda görürüz 15 gün sonra dedi. Ama arkadaşımın doktoru böyle demiş.

son gittigim dr (son zamanlarda evimizde pek durmadigimiz icin 4 ayri dr a gittim ) bile aldirmayacaksan 2li yaptirma dedi halbuki 6+2 sene okuyup alaninda uzmanlasmis bir insandan kesinlikle yapilmali eger varsa bir sorun tedbir alinir seklinde bi aciklama beklerdim şaşirdim dogrusu aciklama yapmadan yaptiracagim dedim

saolun kızlar görüşleriniz benim için önemliydi..

Bende Sabahtan beri yok yere stres oldum halada stresliyim
Sabah gözümü açar açmaz hastanenin e-sonuc bölümünden 2li test sonucumu çıkmışmı diye baktım ve çıkmıştı ama ekranda tam ayrıntılı birşey çıkmadı
Hemen hastaneyi aradım mailime sonucun atılması için hemde doktorumla görüşmek için, doktorum daha gelmemişti o sizi arar gelince vede maili atıcaklarını söylediler

Bekle bekle birşey yok
Biraz önce aradım mailin gelmediğini ve doktorla görüşmek istediğimi belirttim
Yine maili atıcaklarını ve doktorun hastası olduğunu belirttiler

Yine bekliyorum mail yok
Doktor dönüş yapmadı

Hayır mail mail demem bu kadar takmam biraz inat yaptım, önceki testlerimede istedim atmadılar unuttum gitti, hem bu hastaneye yoğunluğu olmadığından gittim hem bir 2li teste o kadar kazıkladılar sorsan süper ilgililer ama sadece hastanede
Diğer türlü ne telefonda ulaşma geri dönüş bilgi birşey yok

Sinir olmaya başladım, ne anladım yani bu özelden konseptten

Hırsımı şikayet etmeylemi alsam

yüklerken hata veriyor. ama bana gelen maılde kod yok

Hangi hastane ?

yani şimdiden başlayabiliyoruz değil mi? ben de hemen yakın bir yer araştırayım, haftada 1 gün bile gitsem kar...
Yoga eğitmeni bana 12. Haftadan sonra başlayabilirsin demişti. Ben 14. te ancak başladım. Ben de haftada 1 gidiyorum. Haftada 1 de reformer pilatese gidecektim , dr ona izin vermedi zorlar diyerek.

Son düzenleme:

İst/ Florya VM Medical Park canım

Flamingooo sakin ol muhakkak ararlar hayırlı haberler gelir inşallah. içini ferah tut aklına kötü bir şey getirme.

Amin inşallah canım
Hayır belirttim özel ve hamilelikte önemli bir test sadece mail istedim, öncesindede atmadıkları için bu sefer inada bağladım birde farklı bir doktorum daha var onunlada görüşmekti amacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…