2017 Aralık Anneleri

Sonucum bu kızlar

Ya aminiyosentez yada Harmony dedi doktor
Şoktayım

Eklentiler

• IMG_9244.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 85
Sonucum bu kızlar

Şoktayım

arkadasım içini ferah tut. çok konustuk bu konuları bılıyorum ama yanıltıcı bı test bu 2li 3 lü 4lü.
burun kemıgı varlıgı ve ense kalıngı normal ise bebekler %75 sağlıklı demek.
yine de madem aklını karısıtdılar yaptır diğer testi için rahatlasın.yaş kaç

Yaş 26

sıkma canını harmony kolay bir test, bu sadece bir risk gösteriyor biliyorsun ki bir kesinliği yok.

Sonuç negatif diyor doktor ordaki risk beni ilgilendirir siypr beynim döndü

Yaş 26

Sonuç negatif diyor doktor ordaki risk beni ilgilendirir siypr beynim döndü

oğlumda 29 yasındaydım
biokımyasal rısk 1/131(39 yaş ile eşdeğer yazılmıstı)
yaş riski 1/950 idi
sonuc sağlıklı bi cocuk

her annenın her bebeğin hormonları farklıdır.

Mesajim yarim kalmis soyle yazacaktim oglumda yumusatici kokusundan tiksinmistim sonrasinda kaldi o tiksintim hala agir kokulu yumusaticilar tiksindirir beni ama mesela hafif bi koku agir gibi gelebiliyor bize suan o his bulantilar gecince gecmisti

Ewt nrmaldede sevılmeyen kokular su an daha agır gelıyo oda amıdenı agzıma getrıyo ınsallah gecer artık ewde neysese vıyere gıdınce sıkntı tuvalete falan gıremıyorum ew havasıZsa rahatsz oluyorm

Sonucum bu kızlar

Şoktayım
Canım lütfen canını sıkma.burada birçoğumuza aynı testleri önerdiler.ve sonuçlar temiz çıktı.amniyosentezin sonuçta az da olsa riski var harmony yaptirırsın riski de yok.bana da önerdiler ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.Allah ın izniyle sağlıklı evlatlarımız olacak inşAllah.

oğlumda 29 yasındaydım
biokımyasal rısk 1/131(39 yaş ile eşdeğer yazılmıstı)
yaş riski 1/950 idi
sonuc sağlıklı bi cocuk

her annenın her bebeğin hormonları farklıdır.

ben ilkinde hiç görmedim bile sonucu doktor telefonda sıkıntı yok dedi ben de kurcalamadım.
şimdi de harmony yaptırdım bekliyorum hala öğrenemedim. inşallah bir sorun çıkmaz.

Flamingooo canım üzülme sıkma canını sakın. Burda riskli görünen bi çok kişiye teselli Verenlerden biri de sensin. Arkadaşların dediği gibş direk Harmony yaptır. Ben hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum. Çok mantıklı açıklamalar da yapılmış ama bu stresle geçmez bu hamilelik. Dualarımız seninle. İnşallah sen de bize hayırlı güzel haberler verirsin.

Hiç bir şey anlamadım, raporunda çok büyük risk yok gibi duruyor ben mi yanlış görüyorum, risk negatifse ne istiyor bu doktor ?

O risk 300 üstü olmalıymış
150 gibi bir değerde aminiyosentez ve harmony istermiş
Genel sonuç negatif yazması onun için önemli değilmiş
O değere bakarmış

E dedim diğer değerler ve bebek ölçümü bu bi anlam ifade etmiyormu
Tabiki iyi ama 150 de 1 sen olabilirsin dedi
Harmony cilerin nosunu verdi

ben ilkinde hiç görmedim bile sonucu doktor telefonda sıkıntı yok dedi ben de kurcalamadım.
şimdi de harmony yaptırdım bekliyorum hala öğrenemedim. inşallah bir sorun çıkmaz.

inşallah çıkmıcak canım.
ben epey ıncelemıstım rısk cıktıgı ıcın dr umdan almıstım sonuc kagıdını.

bu kadar harmony cıyse baştan verseymıs ya nosunu
hastaneye kazandır senı üz bırde harmony cılere kazandır
çocuk kolay oluo sankı şu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…