2017 Aralık Anneleri

Eski doktorumun ameliyattan çıkmasını bekliyorım kızlar
O ne derse onu yapıcam
Ztn buna bu gebelikte başlamıştım
Gördüm en sıkıntılı zamanda tavrını

Bence de canım eskisini de göster, bak senin yaşın risk aralığında değil testi yanlış yapmış olabilirler, haftanı doğru yazmışlar mı onu kontrol et ben burada okudum bebeğin haftasını 12 iken 14 yazıp yanlıkla sonuçları çok riskli durumu getiren hastaneler.

Sonucum bu kızlar
Ya aminiyosentez yada Harmony dedi doktor
Şoktayım

Cnm kendi testinde karşılaştırdim
Benim free hcg: 25.990
Ve biyokimya risk trisomy21 = 1: 4081

Anladığım kadarı ile hcg yüksek cikmasila riskini 1:150 cekmis

Tabiki yaptir testini icin rahatlasin ama bu iş artık ticarete dökülmüs gibime geliyo. Burdaki herkes sonuclarin temiz cikacagina inaniyo sakın üzme kendini.
2 li testini baska bi dr a daha goster istersen bise kaybetmezsin.

Cnm kendi testinde karşılaştırdim
Benim free hcg: 25.990
Ve biyokimya risk trisomy21 = 1: 4081

Anladığım kadarı ile hcg yüksek cikmasila riskini 1:150 cekmis

Aynen öyle ppa değeriyle orantılı olarakmıymış neymiş o anda beynim uğuldadı anlayamadım

Aynen öyle ppa değeriyle orantılı olarakmıymış neymiş o anda beynim uğuldadı anlayamadım

Onu bende bilmiyorum canim ama nete şunu buldum.

Down sendromunda biyokimyasal değerler değişmektedir...
Down sendromunda anne kanında, serbest β-HCG değerleri normalin iki katı yüksek iken PAPP-A değerleri normalin 2.5 da biri yani % 40’ı kadardır.

Bence eski doktorunu bekle insAllah bı güzel aciklama yapar sana

Canim bence kendini boşuna uzuyosun ben testi yaptırmadan önce bana yaştan dolayı Harmony ı önerdi ama ben testi RİSK çıkıcagini bilé bile yaptırdım ense burun normaldi kan testi de 3 gün sonra çıktı üniversite HST olduğu için genetik uzm da inceliyo ama bukadar Moral bozucu konusmuyolar ozeller birazda para kaparmak için ve o lab. anlaşmalı oldukları için hemen Harmony vs test leri öneriyorlar yasin da genç hiç bişeyin yok allahın izniyle goruceksin

Canım bi başka doktora daha götür bence sonucunu. Testin hiç de kötü gözükmüyor kimi doktor işi ticarete dokebiliyor lütfen bişey yaptırmadan başka bir doktor daha görsün. Hangi şehirdeydin sen

Verdiğin tam kan sayımları temiz çıkmış şükür. 14 hafta ilaca başlıcaz dedi birşey demedi normalde 11+6 olmam lazımken 12+2 oldum. Doktor ikili tarama bizim için önemli dedi don adet tarihi değişebiliyor dedi. gulii7 cnm benim 24 aralık olarak değişti muhtemel doğum tarihi. :)

Merhaba bi sorum olacak 11+5 gunluk olduk bugun sabah ultrasonda doktor bebegin mide ve mesanesini goremedi ogleden sonra tekrar gel yemek yiyip dedi simdi tekrar baktı yine goremedi 1 hafta sonra bidaha bakarız dedi diger herseyi normal haftasiyla uyumlu.boyle biseyle karşılaşan oldu mu aranızda acaba

İkili sonıçları mı canım daha dün vermiştin değil mi?

Bana hiç mide ve mesane ile ilgili bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…