- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Eski doktorumun ameliyattan çıkmasını bekliyorım kızlar
O ne derse onu yapıcam
Ztn buna bu gebelikte başlamıştım
Gördüm en sıkıntılı zamanda tavrını
Sonucum bu kızlar
Ya aminiyosentez yada Harmony dedi doktor
Şoktayım
Tabiki yaptir testini icin rahatlasin ama bu iş artık ticarete dökülmüs gibime geliyo. Burdaki herkes sonuclarin temiz cikacagina inaniyo sakın üzme kendini.O risk 300 üstü olmalıymış
150 gibi bir değerde aminiyosentez ve harmony istermiş
Genel sonuç negatif yazması onun için önemli değilmiş
O değere bakarmış
E dedim diğer değerler ve bebek ölçümü bu bi anlam ifade etmiyormu
Tabiki iyi ama 150 de 1 sen olabilirsin dedi
Harmony cilerin nosunu verdi
Bende verdiğim 4kilonun ikisini almışım canım :))))benım kılo uçusta. nasıl tutcam kendımı
Bencede cnm, bende olsam başka bir doktora daha gösterirdimEski doktorumun ameliyattan çıkmasını bekliyorım kızlar
O ne derse onu yapıcam
Ztn buna bu gebelikte başlamıştım
Gördüm en sıkıntılı zamanda tavrını
Cnm kendi testinde karşılaştırdim
Benim free hcg: 25.990
Ve biyokimya risk trisomy21 = 1: 4081
Anladığım kadarı ile hcg yüksek cikmasila riskini 1:150 cekmis
Aynen öyle ppa değeriyle orantılı olarakmıymış neymiş o anda beynim uğuldadı anlayamadım
Harmony yaptir insallah sonuc risksiz gelir burda iki arkadasimizin sonucu iyi geldi onlari dusun icini ferah tut ins senin de guzel haberlerini alirizSonucum bu kızlar
Şoktayım
Resmini çekip atabilirsen bakalım hemen canım..Allah güzel sonuçlar aldırmayı nasip etsin inşallahEvet geçti ama sanki sorun var doktoru bekliyorum
Aynen öyle ppa değeriyle orantılı olarakmıymış neymiş o anda beynim uğuldadı anlayamadım
Canım bi başka doktora daha götür bence sonucunu. Testin hiç de kötü gözükmüyor kimi doktor işi ticarete dokebiliyor lütfen bişey yaptırmadan başka bir doktor daha görsün. Hangi şehirdeydin senO risk 300 üstü olmalıymış
150 gibi bir değerde aminiyosentez ve harmony istermiş
Genel sonuç negatif yazması onun için önemli değilmiş
O değere bakarmış
E dedim diğer değerler ve bebek ölçümü bu bi anlam ifade etmiyormu
Tabiki iyi ama 150 de 1 sen olabilirsin dedi
Harmony cilerin nosunu verdi
Senin yaş kaçtı ?Sonucum bu kızlar
Şoktayım
Canım aklına kötü şey getirme harmony yaptır için rahatlasın. Allah bebeğini sana bagislasinSonucum bu kızlar
Şoktayım
26 mışSenin yaş kaçtı ?
Verdiğin tam kan sayımları temiz çıkmış şükür. 14 hafta ilaca başlıcaz dedi birşey demedi normalde 11+6 olmam lazımken 12+2 oldum. Doktor ikili tarama bizim için önemli dedi don adet tarihi değişebiliyor dedi.gulii7 cnm benim 24 aralık olarak değişti muhtemel doğum tarihi. :)
Merhaba bi sorum olacak 11+5 gunluk olduk bugun sabah ultrasonda doktor bebegin mide ve mesanesini goremedi ogleden sonra tekrar gel yemek yiyip dedi simdi tekrar baktı yine goremedi 1 hafta sonra bidaha bakarız dedi diger herseyi normal haftasiyla uyumlu.boyle biseyle karşılaşan oldu mu aranızda acaba
İkili sonıçları mı canım daha dün vermiştin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?