2017 Aralık Anneleri

Bence bu sonucu baska bı doktora gısterın bı acıklama yapsın sıze mumknse bı devlet hastanesı olsun para almk ıcın kafadan test ıstemesın

Benim dr ultrasonda gösteriyor bu midesi, bu bilmemnesi diye tek tek ama daha haftan da çok az. Belki bir iki hafta sonra daha net görülür. Zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda Ne var Ne yoksa meydana çıkacak, şimdiden takma kafana...

doktor bana da 11. hafta mide için erken demişti bir sonraki kontrolde bakar.

Bu haftada bu kadar detaylımı bakıkıyoms özel doktrmu acaba bn kontrle gttgmde boyutunu ölcuyo duydugum kadryla haftasına bakıyo gonderıyo

Sağolun kızlar sizi okudukça rahatlıyorum
Herbirinizi tek tek etiketleyemedim ama Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok büyük
Eşime bile okuyorum yazdıklarınızı

Eski doktorumdan haber bekliyorum
O ne derse o olucak
Ne gerekiyorsa yaparım hiç sorun değil

Beni üzen bir doktorun bu kadar basitçe konuşmayla açıklamasız direk hamile bir insanı yıkması
Diyecek birşeyim yok

Bende daha kucuk diye gorunmemistir diye dusunuyorum ama iki seferdede gormedim demesi kafama takmama sebep oldu ya

Bu haftada bu kadar detaylımı bakıkıyoms özel doktrmu acaba bn kontrle gttgmde boyutunu ölcuyo duydugum kadryla haftasına bakıyo gonderıyo
Bu gittigim devletteki doktorumdu özeldeki doktorum bayramdan sonra gel demisti ona 8 haftalikken gitmistim.banada boy olcup haftasini soyledi 2 sefer bu kez boyle soyledi

Katılıyorum sana ama en güzeli Harmony içinde hiç şüphe kalmaz iki - üç sene sonra zaten sadece bu testi yapacaklar ikili ce diğerlerinin yerine.
Doktor çok ama çok önemli

güya söyleyip üzerinden sorumluluk atıyorlar.
harmony falan yaptırınca rahatlıcaksın merak etme. kesin bir değeri yanlış falan girmişlerdir yaşın daha genç çünkü.

güya söyleyip üzerinden sorumluluk atıyorlar.
harmony falan yaptırınca rahatlıcaksın merak etme. kesin bir değeri yanlış falan girmişlerdir yaşın daha genç çünkü.

Burun kemiği ölçümü yok girilmemiş şu anda baktım
Ogünde ölçememişti pozisyon vermediğinden demişti ve bu değerim değerlendirildiğini bile bilmiyordum

Şu anda bakıyorumki bu bile sonuc değerlerinde oranlarda etkilermiş

Nasıl bir kafa hala çözemedim
Üzüntüden daha çok duygularım sinire geçti

Sabah beri telaşım hatta 2li test günü ultrasyondaki göremiyorum göremiyorum dönmüyor tavrı beni duygusal olduğumdan uyuz oldum sanıyordum
İçime doğmuş resmn

İnan bana burnunu ölçemediğini bile hatırlamıyordur, derhal o doktora git ve burun ölçümü yok de haftan geçmeden tasti başka yerde yaptır ve nu testin bedelini o hastaneden iade al. Nasıl gerildim ve sinirlendim anlatamam her teste NAZAL diye bir bölüm var ve hepsinde yazıyor ölçümü şaka gibiler ya

Bunu hemen doktora sormalısın. Burun kemiği ölçümünü belki doktorun bilgisayarından genel sistemden okuyup hesapladılar. Unutuldu mu , öyle mi oldu bir öğren. Çünkü gittiğim hastanede , doktorun bilgisayara işlediği herşeyi genel sistemden görüyor başka departmanlar.

Bu gittigim devletteki doktorumdu özeldeki doktorum bayramdan sonra gel demisti ona 8 haftalikken gitmistim.banada boy olcup haftasini soyledi 2 sefer bu kez boyle soyledi

Anladım cnm benmkıde bakmatrda bana solememste belkı sıkntı yok dıyo ama bnde bı kadn dogmcuya gıdıp detaylı bılgı almk ıstıyorm aslnda

Bende de burun kemiği ölçümü yok.anlamadım ben bu doktorların işini.

Benı. Testım temız cıktı ama benım dktrda burun ölcusunu yazmamıs ense kalınlııı var bılgılerde ama nasal bone bılınmıyor dıyo. Islerını duzgun yapmıyolar bızlerı bos yere strese sokuyolar tadını cıkaramıyorz mucızemızın

Yerinde yokmuş doktor
Gerçekten insanın duygularını sömürüyorlar ve kullanıyorlar
Şu durumda zaten bir insan ne olursa yapalıma koluyor ve koşuyorumda
Diyecek birşeyim yok daha
Eminim yarın ulaşsamda birşeyler diyecektir

Eski doktoruma ulaştım bu arada
Test sonucuma baktı ve korkulacak birşey olmadığını söyledi
Sen İstersen DNA testini yaptır dedi

Ve sanırımki bu stresle yaptıracağım kan almaları için bir yerle görüştüm 2.000tl fiyat verdiler
Bitsin gitsin kurtulayım

Bende suanda kız bakamam gıbıme gelıyor
Kızlar cuma günü kilolarınızı güncelleyin. Herkes cuma günü tartılıp bildirsin buradan olur mu?
Ben dun yemekten sonra tartıldım 66 cıktım umarım hakketten sıskınlıktır yoksa 3-4 gun ıcınde 2 kg almıs olmam umarım mumkun degıldır.

Cnm kendi testinde karşılaştırdim
Benim free hcg: 25.990
Ve biyokimya risk trisomy21 = 1: 4081

Anladığım kadarı ile hcg yüksek cikmasila riskini 1:150 cekmis

ben bırsey soracagım Flamingooo oncelıkle gecmıs olsun dıyorum , can sıkıcı bır doneme gırdın harmony yaptır ve sonucun ınsallah guzel gelecek. dıger doktorun donus yaptımı sana, devam ettıgın adamın tavrını begenmedım bende...

Bırde bısey soacagım sımdı senın sonucuna bakarken fark ettım benım raporum daha fakrlı bıyokımyasal rısk vs hıc bısey yok bende normal mı acaba? kızlar anlarmısınız ben devam ettıgım doktora daha gostermedım sonucumu , acıbademdekı yere gosterdım normal demıstı ama bısey atlamıs olabılırlermı?

11. Haftada ben de hatırlamıyorum söylediğini özellikle bu midesi diye. 15. Haftada tek tek söyledi ama.

Ben 11+5 su acıbademe gıttıgımde adam bana soylemıstı herseyıne bakmıstı ama devam ettıgım doktor 3 gun oncesınde hıc uzun bakmadı 5 dk bakıp gecmıstı bakalım haftaya salı gunu devam ettıgım doktora randevu aldım , o nasıl bakıcak karsılastırma ımkanımda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…