- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
O risk 300 üstü olmalıymış
150 gibi bir değerde aminiyosentez ve harmony istermiş
Genel sonuç negatif yazması onun için önemli değilmiş
O değere bakarmış
E dedim diğer değerler ve bebek ölçümü bu bi anlam ifade etmiyormu
Tabiki iyi ama 150 de 1 sen olabilirsin dedi
Harmony cilerin nosunu verdi
Benim dr ultrasonda gösteriyor bu midesi, bu bilmemnesi diye tek tek ama daha haftan da çok az. Belki bir iki hafta sonra daha net görülür. Zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda Ne var Ne yoksa meydana çıkacak, şimdiden takma kafana...Merhaba bi sorum olacak 11+5 gunluk olduk bugun sabah ultrasonda doktor bebegin mide ve mesanesini goremedi ogleden sonra tekrar gel yemek yiyip dedi simdi tekrar baktı yine goremedi 1 hafta sonra bidaha bakarız dedi diger herseyi normal haftasiyla uyumlu.boyle biseyle karşılaşan oldu mu aranızda acaba
Görmemişim :)26 mış
Benim dr ultrasonda gösteriyor bu midesi, bu bilmemnesi diye tek tek ama daha haftan da çok az. Belki bir iki hafta sonra daha net görülür. Zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda Ne var Ne yoksa meydana çıkacak, şimdiden takma kafana...
Merhaba bi sorum olacak 11+5 gunluk olduk bugun sabah ultrasonda doktor bebegin mide ve mesanesini goremedi ogleden sonra tekrar gel yemek yiyip dedi simdi tekrar baktı yine goremedi 1 hafta sonra bidaha bakarız dedi diger herseyi normal haftasiyla uyumlu.boyle biseyle karşılaşan oldu mu aranızda acaba
Bende daha kucuk diye gorunmemistir diye dusunuyorum ama iki seferdede gormedim demesi kafama takmama sebep oldu yaBenim dr ultrasonda gösteriyor bu midesi, bu bilmemnesi diye tek tek ama daha haftan da çok az. Belki bir iki hafta sonra daha net görülür. Zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda Ne var Ne yoksa meydana çıkacak, şimdiden takma kafana...
11. Haftada ben de hatırlamıyorum söylediğini özellikle bu midesi diye. 15. Haftada tek tek söyledi ama.doktor bana da 11. hafta mide için erken demişti bir sonraki kontrolde bakar.
Bu gittigim devletteki doktorumdu özeldeki doktorum bayramdan sonra gel demisti ona 8 haftalikken gitmistim.banada boy olcup haftasini soyledi 2 sefer bu kez boyle soylediBu haftada bu kadar detaylımı bakıkıyoms özel doktrmu acaba bn kontrle gttgmde boyutunu ölcuyo duydugum kadryla haftasına bakıyo gonderıyo
Sor dr a görmemeniz normal mi bu haftada diye. Bence normal.Bende daha kucuk diye gorunmemistir diye dusunuyorum ama iki seferdede gormedim demesi kafama takmama sebep oldu ya
Sağolun kızlar sizi okudukça rahatlıyorum
Herbirinizi tek tek etiketleyemedim ama Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok büyük
Eşime bile okuyorum yazdıklarınızı
Eski doktorumdan haber bekliyorum
O ne derse o olucak
Ne gerekiyorsa yaparım hiç sorun değil
Beni üzen bir doktorun bu kadar basitçe konuşmayla açıklamasız direk hamile bir insanı yıkması
Diyecek birşeyim yok
Sağolun kızlar sizi okudukça rahatlıyorum
Herbirinizi tek tek etiketleyemedim ama Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok büyük
Eşime bile okuyorum yazdıklarınızı
Eski doktorumdan haber bekliyorum
O ne derse o olucak
Ne gerekiyorsa yaparım hiç sorun değil
Beni üzen bir doktorun bu kadar basitçe konuşmayla açıklamasız direk hamile bir insanı yıkması
Diyecek birşeyim yok
güya söyleyip üzerinden sorumluluk atıyorlar.
harmony falan yaptırınca rahatlıcaksın merak etme. kesin bir değeri yanlış falan girmişlerdir yaşın daha genç çünkü.
Burun kemiği ölçümü yok girilmemiş şu anda baktım
Ogünde ölçememişti pozisyon vermediğinden demişti ve bu değerim değerlendirildiğini bile bilmiyordum
Şu anda bakıyorumki bu bile sonuc değerlerinde oranlarda etkilermiş
Nasıl bir kafa hala çözemedim
Üzüntüden daha çok duygularım sinire geçti
Sabah beri telaşım hatta 2li test günü ultrasyondaki göremiyorum göremiyorum dönmüyor tavrı beni duygusal olduğumdan uyuz oldum sanıyordum
İçime doğmuş resmn
Bunu hemen doktora sormalısın. Burun kemiği ölçümünü belki doktorun bilgisayarından genel sistemden okuyup hesapladılar. Unutuldu mu , öyle mi oldu bir öğren. Çünkü gittiğim hastanede , doktorun bilgisayara işlediği herşeyi genel sistemden görüyor başka departmanlar.Burun kemiği ölçümü yok girilmemiş şu anda baktım
Ogünde ölçememişti pozisyon vermediğinden demişti ve bu değerim değerlendirildiğini bile bilmiyordum
Sabah beri telaşım hatta 2li test günü ultrasyondaki göremiyorum göremiyorum dönmüyor tavrı beni duygusal olduğumdan uyuz oldum sanıyordum
İçime doğmuş resmn
Bu gittigim devletteki doktorumdu özeldeki doktorum bayramdan sonra gel demisti ona 8 haftalikken gitmistim.banada boy olcup haftasini soyledi 2 sefer bu kez boyle soyledi
Bende de burun kemiği ölçümü yok.anlamadım ben bu doktorların işini.Burun kemiği ölçümü yok girilmemiş şu anda baktım
İçime doğmuş resmn
Bende suanda kız bakamam gıbıme gelıyordeğil mi biri arabayla oynar lego yapar koşar zıplar atlar( en uslusu bile)
kız ile ne oynıcaz, barbi bebek günlerim çoook geride kalmış hatırlayamıorum
kızım olursa hep mor ve sarı giydiririm bende, pembe çok fazla cici geliyor
gerçi benım henuz belli değil belkı 2.oğluş gelır dusunmeme gerek kalmaz
Ben dun yemekten sonra tartıldım 66 cıktım umarım hakketten sıskınlıktır yoksa 3-4 gun ıcınde 2 kg almıs olmam umarım mumkun degıldır.Kızlar cuma günü kilolarınızı güncelleyin. Herkes cuma günü tartılıp bildirsin buradan olur mu?
Cnm kendi testinde karşılaştırdim
Benim free hcg: 25.990
Ve biyokimya risk trisomy21 = 1: 4081
Anladığım kadarı ile hcg yüksek cikmasila riskini 1:150 cekmis
11. Haftada ben de hatırlamıyorum söylediğini özellikle bu midesi diye. 15. Haftada tek tek söyledi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?