2017 Aralık Anneleri

Sağol canım bende kontrol günü gelene kadar baya sabırsızlandım. Neden düşünmüyorsun sorsam ayıp olmaz dimi. Ben diğerlerini hiç düşünmedim ama bunu yaptırayım diyorum.
Ya bana gereksiz geliyor canım sonuç da ters bi şey olsa bebeğime kiyacak değilim bildiğim kadarı ile bi şey çıksa bile anne karnında müdahale edemiyorlar.hemde benim doktorum her gittiğim de renkli ultrasonla bakıyor hemde bak bu kalbi Ciğerlleri idrar kesesi falan diye gösteriyor ayrıntılı ultrasonda ona benzer bi şey galiba

Hmm bunu bilmiyordum. Ama evet plesantayi ben de alıp göreceğim ins. Sonuçta o bnden ve çocuktan bir parça ve gommmek en iyisi

Haklısın bende istemiyorumdiğer testleri ama bunu öyle düşünmemiştim benim doktorumda renkli bakıyor ama genede yaptır sesi bi sıkıntısı olsa Allah korusun bende aldırmam zaten iki buçuk yıldır bekliyorum bebeğimi :)

Ben her gece ve sabah komple kremleniyorum canim ve bol su iciyorum bir sikayetim yok benim cildi nemli tutmak onemli...

been 1 haftadr pul pul dokuluyp soyuluyo.bide icten bi sanci giriyo gerilme gibi.dr a sormadim ama annemin dedgne gore büyüdüğü icinmis.nemlendrciyle gecer belki ama normal biseyms yani
Ben de dustan sonra zeytinyagi suruyorum ama yine oluyor. Suyu biraz daha arttirayim o zaman dediginiz gibi

Ayenn beni de 2 yıla yakın bekletti bebeğm çok şükür kavuştum. Bakalım doktorum ısrarcı olursa düşünürüm bende

@Happybug, @CuteMom, gulii7 nerelerdesiniz kızlar? Tatilden çıkamadınız mı? Gözüm sizi arıyor.
burdayim tatlim burdayim :))) keske hep tatil modunda olsak hic cikmasakk ne guzel olurdu ya

Basiniz sagolsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin InsAllah

Öyle galiba yeni evliyim zaten 1 senem yeni doldu hiç korumadık

sicktandir. cok cikmayin disarii dikktli olmk lazimm valla
Aynen benim de bugün merdiven çıkınca gözüm karardı..sıcakla da hiç aram yok..bi yandan şükretmek lazım yine de..ağır ayak zamanlarımız kış olacak kısmetse..şimdi böyleysem diyorum, Allah doğumu yaklaşanlara yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…