- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Hastaneden çıkana kadar kullansan bile yetiyor canım ilk kanama çokya çünküEvet cnm haklısın aslında doğum kışa olduğu için rahatsız da etmez bnm diğerleri yaza geldiği için kullanamamıştım tabi aşırı kanama da bnm için sürpriz olmuştu
Benimde aşırı bi kanama olmadı cnm yaa sezeryan olduğu içinmi acabaa ameliyat sırasında alıyorlar herhalde fazla kanı. bende hasta bezi almıştım arkadaş korkutmuştu foşş diye Bi geldi demşti ama ameliyatta koydukları tampon bile çok kirlenmemiş hemen normal ped kullandım sıkıntı olmadı.yani herkesin bir değil kızlar tedbirli olun ama sıkıntı olmayabilirHastaneden çıkana kadar kullansan bile yetiyor canım ilk kanama çokya çünkü
Bu arada üniversiteden bir arkadaşımda siyah inci yi kullanırdı hep adın İlkay mı yoksaHastaneden çıkana kadar kullansan bile yetiyor canım ilk kanama çokya çünkü
:))) yok canım adım İlkay değil, benimde son doğumum sezeryan oldu normal doğum yapacak olanlar için tavsiye hasta bezi çünkü dediğin gibi ameliyat da çoğu kan gidiyor normal seyirde devam ediyor bende ped alacağım yanıma :))Bu arada üniversiteden bir arkadaşımda siyah inci yi kullanırdı hep adın İlkay mı yoksa
Bende 2 sezeryan oldum ilk ayaga kalktigim zaman asırı bi kanama olmustu. En iyisi hasta bezi ve pijama yerine gecelikten yanayım.:))) yok canım adım İlkay değil, benimde son doğumum sezeryan oldu normal doğum yapacak olanlar için tavsiye hasta bezi çünkü dediğin gibi ameliyat da çoğu kan gidiyor normal seyirde devam ediyor bende ped alacağım yanıma :))
Canım sen bebegin hareketlerini hissediyomusun? Tek pıt eder gibi mi?Bu arada üniversiteden bir arkadaşımda siyah inci yi kullanırdı hep adın İlkay mı yoksa
Hissediyorum cnm evet pıt gibi ama kuvvetli biraz daha özellikle yemek yedikten sonra ama hergün çok çok değil.bugün çok hareketli maşallah.Canım sen bebegin hareketlerini hissediyomusun? Tek pıt eder gibi mi?
Canım düzenli değil zaten seğirme şeklinde ama ritmik degil. Gerçi sadece bir kaç kez hissettim onu da çok hissetmedim. Pazartesi randevum var doktoruma sorucam gala hissedememem normal mi diye
Bende hissediyorum ozellikle sabahlari birde arada bir tekme salliyor yerimden hopluyorum resmen cok sasiriyorum o zaman suan bile kipirdiyor kuzum...
İlk ayağa kalkmak dedinde içim bi hoş oldu :)) sonta çıkınca ilk hasta bezi mantıklı ve tabiki pijama asla olmuyor gecelik benimde teknaklımda olan bir tek hastaneden çıkarken giyerim pijama kış olacakya malum donmayalaım :))Bende 2 sezeryan oldum ilk ayaga kalktigim zaman asırı bi kanama olmustu. En iyisi hasta bezi ve pijama yerine gecelikten yanayım.
Sağlıklı günlerde kullansın inşAllahhhh bebişin canım
Sağlıklı günlerde kullansın inşAllahhhh bebişin canım
İlk ayağa kalkmak dedinde içim bi hoş oldu :)) sonta çıkınca ilk hasta bezi mantıklı ve tabiki pijama asla olmuyor gecelik benimde teknaklımda olan bir tek hastaneden çıkarken giyerim pijama kış olacakya malum donmayalaım :))
İlk ayağa kalkmak dedinde içim bi hoş oldu :)) sonta çıkınca ilk hasta bezi mantıklı ve tabiki pijama asla olmuyor gecelik benimde teknaklımda olan bir tek hastaneden çıkarken giyerim pijama kış olacakya malum donmayalaım :))
Canım sezeryan doğum yapanlara 1 gece sonta takarlar çünkü hemen ayağa kalkmıyorsun haliyle belli bir saat sonra ilk yürüyüş olduğundan sonta şart, kmtü ce rahatsız edici bir şey değil, benim epitüral sezeryan oldu belden iğne vuruldukdan sonra ameliyat öncesinde takılıyor sonta ve diğer gün çıkarılıyor, evet canım bir gecelik birde pijama takımı şart ama ben pijama takımı almak yerine yüksek bel pamuklu altlar aldım çünkü ameliyat sonrası yatakda uzun bişeyde olmuyor altda olmuyor hava alması lazım dikiş yerlerinin için üstünü örtü ile örtüyorsun dr lat kontrole geliyorlar geceliği yukarı sıyırmak zor oluyor ben belli bir süre üst giydim sadece alt tarafi örtü ile örttümBır boydan bırde pıjamalı takım gerk o zaman
Canım sezeryan doğum yapanlara 1 gece sonta takarlar çünkü hemen ayağa kalkmıyorsun haliyle belli bir saat sonra ilk yürüyüş olduğundan sonta şart, kmtü ce rahatsız edici bir şey değil, benim epitüral sezeryan oldu belden iğne vuruldukdan sonra ameliyat öncesinde takılıyor sonta ve diğer gün çıkarılıyor, evet canım bir gecelik birde pijama takımı şart ama ben pijama takımı almak yerine yüksek bel pamuklu altlar aldım çünkü ameliyat sonrası yatakda uzun bişeyde olmuyor altda olmuyor hava alması lazım dikiş yerlerinin için üstünü örtü ile örtüyorsun
Evet hastane sıcak oluyor ama eve dönüşte kendini sıcak tutmalısın arabaya binene kadar bile üşütebilirsin tedbirli olmakda fayda var hastanede kalırken ince %100 pamuklu penye alt bulundur, inşAllah canım sağ salim kucağımıza alırızPolar alt var bndede oda yakmazmı kıs olck ama hastanede sıcak olr ama nyse artık hepsnden brer bulndururz bn tedbrlymdr zaten ne var ne yok ıkı canta altm yanıma haytlıısyla ogunlerı gorelmde ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?