2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar ben de bugün cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum. Hafif hafif kıpırtılarını da hissediyorum miniği. az evvel minik bir tekmesini de attı balım. Annesi yemek yedikten sonra atıyor tekmelerini. Enerjisi fazla geliyor zıpırın. Muayeneden önce yine çikolata yiyeyim de hoplasın dursun yine

günaydın kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz var Dört hafta oldu bebişi görmeyeli bugün cinsiyetini de öğrenicez inşallah.. Bugün kontrolü olan hamişler hepimiz iyi haberler alırız inşallah
InşAllah tatlım benimde kontrol var cinsiyeti oyrenicez 16da göstermedi InşAllah güzel haberlerle döneriz

Teskr ederim canm.. en iyisi ruj surmek bulanti ve kusma gitmedigi surece bağışıkligim zayf kalack.. yemk yiyemiyrm.

Kızlar tekme hisseden var mı tarif eder misiniz nasıl bişi
Ben Bişi hissediyorum da tekme mi bilmiyorum

Bende bugün öğrenecektim ama dr yokmuş pzrtsi ye kaldı iyi haberlere gelin inşAllah kızlar

Senin bebeğin cinsiyetini merak ettiğim için girdim baktim da pazartesiye kadar sabır
sen deneyimli annelerdensin ilk kıpırdamalar bir iki gün arayla olmasi normal mi? Benim bazen 2 dk hiç durmuyor. Bazen de 2 gün tik yok. 17+4 oldum bu arada

Merhaba ,

herkese selamlar, ben de kısmetse aralık'ta dogum yapacagım, allahım ısteyen herkese bu duyguyu yasatır ınsallah

kım nerede hangı hastanede dogum yapacak ? dogum ucretlerı hk fıkrınız var mı ?

Kızlar yazmıştım adana da hastane vs bilen var mı? Özele gitmek istiyorum.dogum yapmak için

Oyy maşallah çok tatlılar yaa Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah ben de şimdiye hep cinsiyet için bekliyordum artık kimse beni tutmasın

Bızım cnsıyet daha bellı degl canm bn o yuzdn kızada erkegede gydrrıım dıye ortak renk aldm daha bır ay bellı olmucak belkıde bırı kız dedı dıgerı erkk bnde bole renkler alcm

Merhabalar bugün cinsiyeti öğrendik bizde. Bir erkek haberide benden 4lu tarama testide yapıldı birde demir ilacın başladık bugün şimdilik böyle.

Hayrlı olsn cnm bn daha 3lu taramayı yaptrmadm sennkı ıcın erkn deglmı

Bn bır haftadr nrdeyse ergn hısaedıyorm cnm uzandgımda ozellıkle

Hay Allahım yaa kaldım öyle bi ben kaldım sanırım normal canım bazen üç günü bile geçer sessizliği valla benim en erken harektlenen bebğim bu oldu ebdişelenecek bir şey yok merak etme büuüyorlar içerde işleri çok her zaman sana cvp veremez yoğun annesi

Merhabalar bugün cinsiyeti öğrendik bizde. Bir erkek haberide benden 4lu tarama testide yapıldı birde demir ilacın başladık bugün şimdilik böyle.
4 lu mu erken degil mi ki.bizim daha ucluler yeni yapildi sonuc alamadik.dortluyude yaptirmiycm ucluyu bile olesine yaptrdm.hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…