günaydın kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz var Dört hafta oldu bebişi görmeyeli bugün cinsiyetini de öğrenicez inşallah.. Bugün kontrolü olan hamişler hepimiz iyi haberler alırız inşallah
günaydın kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz var Dört hafta oldu bebişi görmeyeli bugün cinsiyetini de öğrenicez inşallah.. Bugün kontrolü olan hamişler hepimiz iyi haberler alırız inşallah
Günaydın kızlar ben de bugün cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum. Hafif hafif kıpırtılarını da hissediyorum miniği. az evvel minik bir tekmesini de attı balım. Annesi yemek yedikten sonra atıyor tekmelerini. Enerjisi fazla geliyor zıpırın. Muayeneden önce yine çikolata yiyeyim de hoplasın dursun yine
canım benim, benim hemen hemen her ay uçukluyor ayzım. Cildiyeye de gittim, doktor hamilelerde çok normal yapacak birşey yok dedi. Hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığından oluyor dedi. Aklovir krem yazdı,B grubu ilaç dedi gebeler kullanabilir dedi ama ben yine de kullanmadım. Evde kantaron yağı vardı onu sürdüm, ve ruj sürdüm baya kuruttu geçirdi, iyi geldi yani.
Senin bebeğin cinsiyetini merak ettiğim için girdim baktim da pazartesiye kadar sabır
sen deneyimli annelerdensin ilk kıpırdamalar bir iki gün arayla olmasi normal mi? Benim bazen 2 dk hiç durmuyor. Bazen de 2 gün tik yok. 17+4 oldum bu arada
Bızım cnsıyet daha bellı degl canm bn o yuzdn kızada erkegede gydrrıım dıye ortak renk aldm daha bır ay bellı olmucak belkıde bırı kız dedı dıgerı erkk bnde bole renkler alcm
Senin bebeğin cinsiyetini merak ettiğim için girdim baktim da pazartesiye kadar sabır
sen deneyimli annelerdensin ilk kıpırdamalar bir iki gün arayla olmasi normal mi? Benim bazen 2 dk hiç durmuyor. Bazen de 2 gün tik yok. 17+4 oldum bu arada
Hay Allahım yaa kaldım öyle bi ben kaldım sanırım normal canım bazen üç günü bile geçer sessizliği valla benim en erken harektlenen bebğim bu oldu ebdişelenecek bir şey yok merak etme büuüyorlar içerde işleri çok her zaman sana cvp veremez yoğun annesi