Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.günaydın kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz varDört hafta oldu bebişi görmeyeli bugün cinsiyetini de öğrenicez inşallah.. Bugün kontrolü olan hamişler hepimiz iyi haberler alırız inşallah
InşAllah tatlım benimde kontrol var cinsiyeti oyrenicez 16da göstermedi InşAllah güzel haberlerle dönerizgünaydın kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz varDört hafta oldu bebişi görmeyeli bugün cinsiyetini de öğrenicez inşallah.. Bugün kontrolü olan hamişler hepimiz iyi haberler alırız inşallah
canım benim, benim hemen hemen her ay uçukluyor ayzım. Cildiyeye de gittim, doktor hamilelerde çok normal yapacak birşey yok dedi. Hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığından oluyor dedi. Aklovir krem yazdı,B grubu ilaç dedi gebeler kullanabilir dedi ama ben yine de kullanmadım. Evde kantaron yağı vardı onu sürdüm, ve ruj sürdüm baya kuruttu geçirdi, iyi geldi yani.
Bende bugün öğrenecektim ama dr yokmuş pzrtsi ye kaldı iyi haberlere gelin inşAllah kızlar
Saglikla giysin bebegin cok tatlılar cnm.
Oyy maşallah çok tatlılar yaa Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah ben de şimdiye hep cinsiyet için bekliyordum artık kimse beni tutmasın
Merhabalar bugün cinsiyeti öğrendik bizde. Bir erkek haberide benden 4lu tarama testide yapıldı birde demir ilacın başladık bugün şimdilik böyle.
Senin bebeğin cinsiyetini merak ettiğim için girdim baktim da pazartesiye kadar sabır
sen deneyimli annelerdensin ilk kıpırdamalar bir iki gün arayla olmasi normal mi? Benim bazen 2 dk hiç durmuyor. Bazen de 2 gün tik yok. 17+4 oldum bu arada
Hay Allahım yaa kaldım öyle bi ben kaldım sanırım normal canım bazen üç günü bile geçer sessizliği valla benim en erken harektlenen bebğim bu olduSenin bebeğin cinsiyetini merak ettiğim için girdim baktim da pazartesiye kadar sabır
sen deneyimli annelerdensin ilk kıpırdamalar bir iki gün arayla olmasi normal mi? Benim bazen 2 dk hiç durmuyor. Bazen de 2 gün tik yok. 17+4 oldum bu arada
4 lu mu erken degil mi ki.bizim daha ucluler yeni yapildi sonuc alamadik.dortluyude yaptirmiycm ucluyu bile olesine yaptrdm.hayirlisi olsunMerhabalar bugün cinsiyeti öğrendik bizde. Bir erkek haberide benden 4lu tarama testide yapıldı birde demir ilacın başladık bugün şimdilik böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?