Bızım cnsıyet daha bellı degl canm bn o yuzdn kızada erkegede gydrrıım dıye ortak renk aldm daha bır ay bellı olmucak belkıde bırı kız dedı dıgerı erkk bnde bole renkler alcm
Hay Allahım yaa kaldım öyle bi ben kaldım sanırım normal canım bazen üç günü bile geçer sessizliği valla benim en erken harektlenen bebğim bu oldu ebdişelenecek bir şey yok merak etme büuüyorlar içerde işleri çok her zaman sana cvp veremez yoğun annesi
16+1 bugün doktor 3lu tarama yapmiyormus canım direk 4lu yapıyor haftasiymis onunda yaptirdik o yüzden başka hamile arkadaslarimda var onlarda bu haftada 4lu yaptırdılar ankarada heralde böyle işliyor bilemiyoruzki ne denilirse yapturiyoruz iste☺
16+1 bugün doktor 3lu tarama yapmiyormus canım direk 4lu yapıyor haftasiymis onunda yaptirdik o yüzden başka hamile arkadaslarimda var onlarda bu haftada 4lu yaptırdılar ankarada heralde böyle işliyor bilemiyoruzki ne denilirse yapturiyoruz iste☺
Aynen canım 2li 4lu sonrada ayrıntılı dedi doktor. Ozele gidiyorum ben belki isimleri farklıdır ama aynı şeylere bakiyorlardir 3 tüp kan birde idrar aldılar.
Salı günü üçlü tarama için kan verdim 17+1dim. Bugünde sonuçları konuştum doktorla çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Sırada ayrıntılı ultrason var inşaallah hayırlıca kucağımiza almak nasip olur:)
Salı günü üçlü tarama için kan verdim 17+1dim. Bugünde sonuçları konuştum doktorla çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Sırada ayrıntılı ultrason var inşaallah hayırlıca kucağımiza almak nasip olur:)
ayy ben agliyorm mutluluktan tabi.bebegimin tekmesini ilk kez hissettim.hep pit pit gibi seyirme gibiydi ama bu sefer bes alti kez vurdu.cok guzeldi yaa bastan anlayamadim elimi koydum elimi ittirdi.kurban olurum allahim ne guzel yaratiyo ya rabbim.saglikla alalim kucagimiza insallah yaa hepimizin goz yaslari mutluluktan olsun insallah
ayy ben agliyorm mutluluktan tabi.bebegimin tekmesini ilk kez hissettim.hep pit pit gibi seyirme gibiydi ama bu sefer bes alti kez vurdu.cok guzeldi yaa bastan anlayamadim elimi koydum elimi ittirdi.kurban olurum allahim ne guzel yaratiyo ya rabbim.saglikla alalim kucagimiza insallah yaa hepimizin goz yaslari mutluluktan olsun insallah
amiin insallahh insallah.ben cok dinliyrm kendimi hep hareket ediyomu acaba sese tepki veriyo mu diye uic rahat birakmiyrm beybiyi:)) gunduzleri bi kez sesi cikiyodu aksamlri da nadir ama bu aksam cok sukur coştu.herkes yasasin bu duyguyu saglikla alalim hepimiz kucagimiza kimsenin kucagi bos kalmasin
Gece şiddetli baş ağrısı ve kusmadan bugün doktora gittim tahlil verdim çıkmadı 2 serum bi ağrı kesici yedim anca kendimdeyim salgın varmış dikkat edin kızlar