Bızım cnsıyet daha bellı degl canm bn o yuzdn kızada erkegede gydrrıım dıye ortak renk aldm daha bır ay bellı olmucak belkıde bırı kız dedı dıgerı erkk bnde bole renkler alcm
Hay Allahım yaa kaldım öyle bi ben kaldım sanırım normal canım bazen üç günü bile geçer sessizliği valla benim en erken harektlenen bebğim bu olduebdişelenecek bir şey yok merak etme büuüyorlar içerde işleri çok her zaman sana cvp veremez yoğun annesi
Canım malesef pzrtsi ye kaldı dr yokmuş pzrtsi için randevu verdi vardır bundada bir hayr dedim sabredeceğim artıkCnm senn bugün kontrolün yok muydu ne yaptın öğrendin mi cinsiyeti inşallah senn erkek gibi geliyo
Cnm yanılmıyorsam sen resim bile atmıştın görmüştük ya biz pipiyi[/QUOT
Ewet sız erkek demstınz canm ama bn kesnlesnceye kadr erkk dıye dsnmucem
Canim bizim doktor 3lu yapmıyor direk 16-18 hafta arası 4lu yapiyormus bugün yaptık o yüzden4 lu mu erken degil mi ki.bizim daha ucluler yeni yapildi sonuc alamadik.dortluyude yaptirmiycm ucluyu bile olesine yaptrdm.hayirlisi olsun
16+1 bugün doktor 3lu tarama yapmiyormus canım direk 4lu yapıyor haftasiymis onunda yaptirdik o yüzden başka hamile arkadaslarimda var onlarda bu haftada 4lu yaptırdılar ankarada heralde böyle işliyor bilemiyoruzki ne denilirse yapturiyoruz iste☺Hayrlı olsn cnm bn daha 3lu taramayı yaptrmadm sennkı ıcın erkn deglmı
16+1 bugün doktor 3lu tarama yapmiyormus canım direk 4lu yapıyor haftasiymis onunda yaptirdik o yüzden başka hamile arkadaslarimda var onlarda bu haftada 4lu yaptırdılar ankarada heralde böyle işliyor bilemiyoruzki ne denilirse yapturiyoruz iste☺
hmm anladim canim.her dr bir olmuyo dogru.biizmkide devlet oldugu icin hepsini yapiyo.ikili temiz çıkmıştı oysaki.Canim bizim doktor 3lu yapmıyor direk 16-18 hafta arası 4lu yapiyormus bugün yaptık o yüzden
Amin inşAllah cümlemize canımSalı günü üçlü tarama için kan verdim 17+1dim. Bugünde sonuçları konuştum doktorla çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Sırada ayrıntılı ultrason var inşaallah hayırlıca kucağımiza almak nasip olur:)
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin kızın inşallah canım:)Merhaba aralığın en güzel anneleri bugün sonunda öğrendim cinsiyetini bi kızım olucakmış:))
ayy ben agliyormmutluluktan tabi.bebegimin tekmesini ilk kez hissettim.hep pit pit gibi seyirme gibiydi ama bu sefer bes alti kez vurdu.cok guzeldi yaa bastan anlayamadim elimi koydum elimi ittirdi.kurban olurum allahim ne guzel yaratiyo ya rabbim.saglikla alalim kucagimiza insallah yaa hepimizin goz yaslari mutluluktan olsun insallah
amiin insallahh insallah.ben cok dinliyrm kendimi hep hareket ediyomu acaba sese tepki veriyo mu diye uic rahat birakmiyrm beybiyi:)) gunduzleri bi kez sesi cikiyodu aksamlri da nadir ama bu aksam cok sukur coştu.herkes yasasin bu duyguyu saglikla alalim hepimiz kucagimiza kimsenin kucagi bos kalmasinAy okurken heyecanlandım. Gözün aydin canım bir annenin en güzel anlardan biri bence bu.. Darisi bizlere
ayy ben agliyormmutluluktan tabi.bebegimin tekmesini ilk kez hissettim.hep pit pit gibi seyirme gibiydi ama bu sefer bes alti kez vurdu.cok guzeldi yaa bastan anlayamadim elimi koydum elimi ittirdi.kurban olurum allahim ne guzel yaratiyo ya rabbim.saglikla alalim kucagimiza insallah yaa hepimizin goz yaslari mutluluktan olsun insallah
amiin insallahh canim sagolasinMaşlh bebeğine..sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşşh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?