2017 Aralık Anneleri

Cnm senn bugün kontrolün yok muydu ne yaptın öğrendin mi cinsiyeti inşallah senn erkek gibi geliyo

Cnm senn bugün kontrolün yok muydu ne yaptın öğrendin mi cinsiyeti inşallah senn erkek gibi geliyo
Canım malesef pzrtsi ye kaldı dr yokmuş pzrtsi için randevu verdi vardır bundada bir hayr dedim sabredeceğim artık

Hayrlı olsn cnm bn daha 3lu taramayı yaptrmadm sennkı ıcın erkn deglmı
16+1 bugün doktor 3lu tarama yapmiyormus canım direk 4lu yapıyor haftasiymis onunda yaptirdik o yüzden başka hamile arkadaslarimda var onlarda bu haftada 4lu yaptırdılar ankarada heralde böyle işliyor bilemiyoruzki ne denilirse yapturiyoruz iste☺

dgrdur cnm bnde ankaradayım ama ucluyu haftaya yaptrcam sntada ayrntılı dıye blıyorm dortluyu blmıyorm ne zaman oldgnu hayrlı sonclar alalm ınsallah

Aynen canım 2li 4lu sonrada ayrıntılı dedi doktor. Ozele gidiyorum ben belki isimleri farklıdır ama aynı şeylere bakiyorlardir 3 tüp kan birde idrar aldılar.

Amin inşAllah cümlemize canım

ayy ben agliyorm mutluluktan tabi.bebegimin tekmesini ilk kez hissettim.hep pit pit gibi seyirme gibiydi ama bu sefer bes alti kez vurdu.cok guzeldi yaa bastan anlayamadim elimi koydum elimi ittirdi.kurban olurum allahim ne guzel yaratiyo ya rabbim.saglikla alalim kucagimiza insallah yaa hepimizin goz yaslari mutluluktan olsun insallah

Ay okurken heyecanlandım. Gözün aydin canım bir annenin en güzel anlardan biri bence bu.. Darisi bizlere

Ay okurken heyecanlandım. Gözün aydin canım bir annenin en güzel anlardan biri bence bu.. Darisi bizlere
amiin insallahh insallah.ben cok dinliyrm kendimi hep hareket ediyomu acaba sese tepki veriyo mu diye uic rahat birakmiyrm beybiyi:)) gunduzleri bi kez sesi cikiyodu aksamlri da nadir ama bu aksam cok sukur coştu.herkes yasasin bu duyguyu saglikla alalim hepimiz kucagimiza kimsenin kucagi bos kalmasin

Maşlh bebeğine.. sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşşh

Vitamin ilaçlarınızı hangi saatlerde alıyorsunuz doktorum multivitamin demir ve devit 3 damla yazdı bunların içinden iştah açan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…