2017 Aralık Anneleri

bulantılarım tam olarak geçmediği için herşeyi yiyemşyrm ve vitamin alamıyrm... çok teşekkür ederim canım

Bir paket hasta bezi gerleyi hallediyor inan kurtarıcı ne taşıyor ne sızıyor bedenleride var çok rahat edersiniz inanaın bana güvenin pijama çarşaf rahat edersiniz

canım benim, benim hemen hemen her ay uçukluyor ayzım. Cildiyeye de gittim, doktor hamilelerde çok normal yapacak birşey yok dedi. Hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığından oluyor dedi. Aklovir krem yazdı,B grubu ilaç dedi gebeler kullanabilir dedi ama ben yine de kullanmadım. Evde kantaron yağı vardı onu sürdüm, ve ruj sürdüm baya kuruttu geçirdi, iyi geldi yani.

Cnm bnm de iki kızım var çok şükür ben de tam aksi kızlarımda Şöyle bi bi hafta kadar çok hafif bulantım oldu ve sonrası hamile olduğumu bile bilmiyordum ama bunda bulantı beni bitirdi bi ay boyunca çok çektim beş kilo verdim şimdi biraz daha iyiyim ama yine de halsizlik ve rahatsızlık var veee bu gün oğlum olacağını öğrendim inşallah senin gebelikte kızların tersi olduğu için erkektir tabi önce sağlık ama insan ikisinden de istiyor

Bir paket hasta bezi gerleyi hallediyor inan kurtarıcı ne taşıyor ne sızıyor bedenleride var çok rahat edersiniz inanaın bana güvenin pijama çarşaf rahat edersiniz

Evet cnm haklısın aslında doğum kışa olduğu için rahatsız da etmez bnm diğerleri yaza geldiği için kullanamamıştım tabi aşırı kanama da bnm için sürpriz olmuştu

Alt tarafı bi uçuk hiç bi zararı yoktur.o kadarda herşeyden korkmayın içini rahat tut

Ogrenmissiniz cinsiyetini cok sevindim hayırlı saglikli evlat olsun insallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.

Ayrintiliya 21+3 demi girsem 23+ larda mı karar veremiyorum. 23+ larda gec kalmis mi oluyorum.

Ay uyku hali uyku o da bende iste kizim geliyo nasipse aksam 10 da uyuyorum sabah kalkmak istemiyorum ama 7 de kalkiyorum mecbur oglum 7 de kalkiyo

Günaydın hamişler . Bende bugün rüyamda bebeğimi gördüm ultrasyonda bakıyorduk cinsiyeti kızmış. Çok ayrıntılı bir ultrasyondu sanırım böyle bir ultrasyon daha gelişmedi bebeğime dokunabiliyordum .
Ama en son kontrolde doktor erkeğe benziyor demişti

Ben bi kaç gün önce kasiklarimda bi hareketlenme hissettim bebeğimin hareketleridir herhalde dedim ama o kadarla kaldi. Artık ciddi ciddi bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum. Bir de ben o nabız gibi atmayı göbek deliğinin daha altında sağ kasığında hissediyorum özellikle sola yatınca daha çok hissettim

O rüyaları bana hiç sorma bende hep erkek çoçuğu görüyorum.rüyamda çok kolay Doğum yaptığımı gördüm hemde iki defa .bebeğimin hiç kıyafeti yoktu elbise arıyorum sokak sokak bulamıyorum(saçma sapan rüyalarda var iki dakika gözümü kapatsam rüya görüyorum

Ben 20 haftaya girecem daha hala yık Yok sadece toplanma var bazende bi vuruş oluyo oda binde bir benim bebiş tembel çıktı hala tık Yok şekerli bi şey yiyim kıpır kıpır oluyo.seker hastasıyım şekerde yasak.arada hissetmek için şekerli şeyler yiyorum ne yalan söylüyüm.Ne zaman bebeği hissetsem bunu birileriyle paylaşsam bi daha hareket etmiyo

Canm bnce nabız gbı devamlı atan bebek degldr cnku o seklde duzenlı hareket edemez bebek hareketı daha sanıyelık hareketler bence

Evet kızlar ritmik olarak atan şey bizim kalp atışımız.sağlık ocağında ebe dapton cihazıyla dinlerken bu senin kalp atışın demişti.bebek hareketleri daha düzensiz ve hissedilir oluyor.

Canm bnce nabız gbı devamlı atan bebek degldr cnku o seklde duzenlı hareket edemez bebek hareketı daha sanıyelık hareketler bence
Canım düzenli değil zaten seğirme şeklinde ama ritmik degil. Gerçi sadece bir kaç kez hissettim onu da çok hissetmedim. Pazartesi randevum var doktoruma sorucam gala hissedememem normal mi diye

ayy herkes duzensiz hareketlerden muzdarip.bir gun kipirdiyo ikinci gunu sessiz.bebilerin hareketleri daha derinden geliyo.damar duzenli vuruyo o anlasiliyo bebinin duzensiz.icinde havadan balonlar patlarmiscasina.insan bi kere tattimi surekli istiyo ama erkenmis daha.ben tepiklerden uykusuz kalacagom gunleri iple cekiyrm:))))

Evet cinsiyet de ne yaşarsan tersini yaşıyorsun genellikle bakalım yarın bende öğreneceğim Allahdan bir mani olmazsa inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…