- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
dudağındaki uçuk bebeğe zarar vermez canım ama uçuk bağışıklık zayıflayınca daha çok çıkar bağışıklığını arttırmaya bak. bu ara meyve sebze suyu bol bol iç , çok geçmiş olsun
Bir paket hasta bezi gerleyi hallediyor inan kurtarıcı ne taşıyor ne sızıyor bedenleride var çok rahat edersiniz inanaın bana güvenin pijama çarşaf rahat edersinizAman kızlar pede özellikle dikkat. En son doğumumda aşırı kanamam vardı sözde en kaliteli ve gecepedi olmasına rağmen dayanmadı ne pijama takımlarım kaldı ne çarşaflar çok zor bi duruma düştüm sonradan bebek bezi kullansaydın dediler de iş işten geçmişti artık ben her ihtimale karşı bu defa yanıma 4 veya 5 No bez almayı düşünüyorum aşırı kanama olmazsa ped kullanırım olursa da bez
canım benim, benim hemen hemen her ay uçukluyor ayzım. Cildiyeye de gittim, doktor hamilelerde çok normal yapacak birşey yok dedi. Hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığından oluyor dedi. Aklovir krem yazdı,B grubu ilaç dedi gebeler kullanabilir dedi ama ben yine de kullanmadım. Evde kantaron yağı vardı onu sürdüm, ve ruj sürdüm baya kuruttu geçirdi, iyi geldi yani.Günaydın kızlar.. herkes detaylı ultrason bahsetmiş,,ben doktruma randevu alıyım mı diye sordum gerek Yok dedi kendi usg cihaz ı 4boyutlu ve her kontrolde bebeği inceliyor.. bilmiyrm kararsız kaldım
Ayrıca kızlar dudağımda uçuk var bebeğe zararı varmıdr.. ilaç kullanmadım..
İnşAllah öyle olmaz da geçer bir an önce, çok iyi bilirim miğde bulantılarını nefret bişey bende ilk üç hamileliğide hep miğdem bulandı belli şeylerden hep tiksindim ilk kızımda hep ekşi istedi canım ikinci kızımda baharatlı şeylerden tiksindim üçüncü kızımda da tatlı diye delirdim ekşi görmek dahi istemiyordum doğum yapmıştım aylarca limon sokmadım eve o kadar tiksinmişim, bu hamileliğimde ise hiç bulantım olmadı herşeyi yiyorum yemek yapıyorum diğerlerinde çok zordu bunda çok rahatım, cinsiyeti belli değil ama çok erken canlandı iki haftadan fazla süredir minik minik tekme bile atıyor kuvvetli değil ama biliyorum tekme olduğunu, erkek olsun diyede konuşmuyorum Rabbim canını sağ etsin sağlıklı olsun kız olsada farketmez, cümlemizi sağ salim kurtarsın inşAllah
Bir paket hasta bezi gerleyi hallediyor inan kurtarıcı ne taşıyor ne sızıyor bedenleride var çok rahat edersiniz inanaın bana güvenin pijama çarşaf rahat edersiniz
Alt tarafı bi uçuk hiç bi zararı yoktur.o kadarda herşeyden korkmayın içini rahat tutGünaydın kızlar.. herkes detaylı ultrason bahsetmiş,,ben doktruma randevu alıyım mı diye sordum gerek Yok dedi kendi usg cihaz ı 4boyutlu ve her kontrolde bebeği inceliyor.. bilmiyrm kararsız kaldım
Ayrıca kızlar dudağımda uçuk var bebeğe zararı varmıdr.. ilaç kullanmadım..
Ogrenmissiniz cinsiyetini cok sevindim hayırlı saglikli evlat olsun insallah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin.Cnm bnm de iki kızım var çok şükür ben de tam aksi kızlarımda Şöyle bi bi hafta kadar çok hafif bulantım oldu ve sonrası hamile olduğumu bile bilmiyordum ama bunda bulantı beni bitirdi bi ay boyunca çok çektim beş kilo verdim şimdi biraz daha iyiyim ama yine de halsizlik ve rahatsızlık var veee bu gün oğlum olacağını öğrendim inşallah senin gebelikte kızların tersi olduğu için erkektir tabi önce sağlık ama insan ikisinden de istiyor
Ay uyku hali uyku o da bende iste kizim geliyo nasipse aksam 10 da uyuyorum sabah kalkmak istemiyorum ama 7 de kalkiyorum mecbur oglum 7 de kalkiyoEvet canım aynen öyle diğer hamileliklerimde sürekli uyuyordum bunda hafifim ağırlık bulantı tiksinme yok Elhamdülillah iş güç hep yapasım var en önemlisi her yemeği yapıyorum tiksinme olmadı çok şükür ama yinede nasip kız erkek ikiside evlat:)
21/22 en iyisi benide 23+larda çağırdılarAyrintiliya 21+3 demi girsem 23+ larda mı karar veremiyorum. 23+ larda gec kalmis mi oluyorum.
O rüyaları bana hiç sorma bende hep erkek çoçuğu görüyorum.rüyamda çok kolay Doğum yaptığımı gördüm hemde iki defa .bebeğimin hiç kıyafeti yoktu elbise arıyorum sokak sokak bulamıyorumGünaydın hamişler . Bende bugün rüyamda bebeğimi gördüm ultrasyonda bakıyorduk cinsiyeti kızmış. Çok ayrıntılı bir ultrasyondu sanırım böyle bir ultrasyon daha gelişmedi bebeğime dokunabiliyordum.
Ama en son kontrolde doktor erkeğe benziyor demişti
Ben 20 haftaya girecem daha hala yık Yok sadece toplanma var bazende bi vuruş oluyo oda binde bir benim bebiş tembel çıktı hala tık Yok şekerli bi şey yiyim kıpır kıpır oluyo.seker hastasıyım şekerde yasak.arada hissetmek için şekerli şeyler yiyorum ne yalan söylüyüm.Ne zaman bebeği hissetsem bunu birileriyle paylaşsam bi daha hareket etmiyoBen bi kaç gün önce kasiklarimda bi hareketlenme hissettim bebeğimin hareketleridir herhalde dedim ama o kadarla kaldi. Artık ciddi ciddi bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum. Bir de ben o nabız gibi atmayı göbek deliğinin daha altında sağ kasığında hissediyorum özellikle sola yatınca daha çok hissettim
Kasıkda dediğin göbek deliğinin aşağı kısmında sağ veya sol tarafında dimi canım çünkü kasıkda değiller ya artık daha yukarıdalar
Ben bi kaç gün önce kasiklarimda bi hareketlenme hissettim bebeğimin hareketleridir herhalde dedim ama o kadarla kaldi. Artık ciddi ciddi bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum. Bir de ben o nabız gibi atmayı göbek deliğinin daha altında sağ kasığında hissediyorum özellikle sola yatınca daha çok hissettim
Canım düzenli değil zaten seğirme şeklinde ama ritmik degil. Gerçi sadece bir kaç kez hissettim onu da çok hissetmedim. Pazartesi randevum var doktoruma sorucam gala hissedememem normal mi diyeCanm bnce nabız gbı devamlı atan bebek degldr cnku o seklde duzenlı hareket edemez bebek hareketı daha sanıyelık hareketler bence
Evet cinsiyet de ne yaşarsan tersini yaşıyorsun genellikle bakalım yarın bende öğreneceğim Allahdan bir mani olmazsa inşAllahCnm bnm de iki kızım var çok şükür ben de tam aksi kızlarımda Şöyle bi bi hafta kadar çok hafif bulantım oldu ve sonrası hamile olduğumu bile bilmiyordum ama bunda bulantı beni bitirdi bi ay boyunca çok çektim beş kilo verdim şimdi biraz daha iyiyim ama yine de halsizlik ve rahatsızlık var veee bu gün oğlum olacağını öğrendim inşallah senin gebelikte kızların tersi olduğu için erkektir tabi önce sağlık ama insan ikisinden de istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?