- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Bulantin yoksa rahat kendini agir hissetmedigin bi hamilelik seyrediyorsa erkekdir canim ilk bebegim erkek cok rahat bir hamilelikdi simdiki kiz cok halsizim ve ilk 3 ay az da olsa bulanti huylanma falan vardi cok farkediyoİnşAllah öyle olmaz da geçer bir an önce, çok iyi bilirim miğde bulantılarını nefret bişey bende ilk üç hamileliğide hep miğdem bulandı belli şeylerden hep tiksindim ilk kızımda hep ekşi istedi canım ikinci kızımda baharatlı şeylerden tiksindim üçüncü kızımda da tatlı diye delirdim ekşi görmek dahi istemiyordum doğum yapmıştım aylarca limon sokmadım eve o kadar tiksinmişim, bu hamileliğimde ise hiç bulantım olmadı herşeyi yiyorum yemek yapıyorum diğerlerinde çok zordu bunda çok rahatım, cinsiyeti belli değil ama çok erken canlandı iki haftadan fazla süredir minik minik tekme bile atıyor kuvvetli değil ama biliyorum tekme olduğunu, erkek olsun diyede konuşmuyorum Rabbim canını sağ etsin sağlıklı olsun kız olsada farketmez, cümlemizi sağ salim kurtarsın inşAllah
Evet canım aynen öyle diğer hamileliklerimde sürekli uyuyordum bunda hafifim ağırlık bulantı tiksinme yok Elhamdülillah iş güç hep yapasım var en önemlisi her yemeği yapıyorum tiksinme olmadı çok şükür ama yinede nasip kız erkek ikiside evlat:)Bulantin yoksa rahat kendini agir hissetmedigin bi hamilelik seyrediyorsa erkekdir canim ilk bebegim erkek cok rahat bir hamilelikdi simdiki kiz cok halsizim ve ilk 3 ay az da olsa bulanti huylanma falan vardi cok farkediyo
Kızlar ya çok endişeliyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu güne kadar Göbek deliği Etrafında hissediyordum bu gün biraz daha aşağılarda kasıklarımda (karnın alt tarafında ) hissediyorum. Bi sorun mi vardır cidden çok endişeleniyorum doktor kontrolüm pazartesi. Deneyimli anneler lütfen yardım edin.
Kasıkda dediğin göbek deliğinin aşağı kısmında sağ veya sol tarafında dimi canım çünkü kasıkda değiller ya artık daha yukarıdalarWalla ben hep kasıkta hıssedıyorm cnm dktrada ultrasonda bakarken kasık kısmından bakıyo zaten
Kasıkda dediğin göbek deliğinin aşağı kısmında sağ veya sol tarafında dimi canım çünkü kasıkda değiller ya artık daha yukarıdalarWalla ben hep kasıkta hıssedıyorm cnm dktrada ultrasonda bakarken kasık kısmından bakıyo zaten
Günaydın canım
Benim ellerimde uyuşuyor ama hamileklemi alakali düşünmemiştim çünkü Hamilelikten öncede uyusuyordu özellikle tlfn la uğraşırken muhtemelen sinir sıkışması olabilir benim ayağımda uyusuyo ve kramp giriyo bazen çok takmamaya çalışıyorum bebeğin hareketlerini hissedince herseyi unutuyorum
Elinden geldiğince hareketli olmaya çalış hafif egzersizler yap istersen iyi geliyo. .
Kızlarrrr hastane çantasına neler koyacağız hem bebeğimiz için hemde kendimiz için:) bunun hakkında konuşalım mi?
Ben kendi listemi yazayım
Bebeğim için
Yenidoğan set
Bir-kac zıbın
Üzerine giydirmeknicin kalın ceket
Bir ince battaniye birde kalın battaniye
Bebek bezi
Islak pamuk
Biberon her ihtimale karsi alayim diyorum
Süt sağma makinesi
Ağız mendili bir-kac tane
Eldiven bir çift ek olarak
Çorap kalınından iki üç çift(üst üste de giydirilir)
Kendim için hastane çantası
Emzirme sütyeni
Iki takım lohusa pijama
Yara için krem lansino sanırım:)
Ped
Hastane bezi de alicam yanıma ne olur ne olmaz
Emzirme sütyeni
Kalın çorap
Lohusa icin terlik ve taç:)
Üzerime kalın ceket
Eşofman takimi
Bunlar benim alacaklarım :)
Aman kızlar pede özellikle dikkat. En son doğumumda aşırı kanamam vardı sözde en kaliteli ve gecepedi olmasına rağmen dayanmadı ne pijama takımlarım kaldı ne çarşaflar çok zor bi duruma düştüm sonradan bebek bezi kullansaydın dediler de iş işten geçmişti artık ben her ihtimale karşı bu defa yanıma 4 veya 5 No bez almayı düşünüyorum aşırı kanama olmazsa ped kullanırım olursa da bez
Benimkide uyuşuyor.Ama bende şeker olduğu için normal.eline hareket yapacaksın .ellerini çok yormuyacaksın onun ağrısını uyulmasını iyi bilirim tavsiyem bunlar şimdiden geçmiş olsun..Selam kızlar bnm ellerim uyuşuyor salata bile doğrayamoyorum telefonda bişey baktığımda teli tutamıyorum hemen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı yaa Dr söyledim tahlil yaptı bişey yok dedi ama sonuçlarda iki düşük ve iki yüksek değer var özellikle sordum önemli bişey değil dedi var mı bnm gibi elleri uyuşsn iki gebeliğimde de böyle bişey yaşamadım
Bebek sürekli yer değiştirir,döner yerinde durmaz .Bizde hissedemiyenlerdeniz sadece bazen sağda bazen solda toplanma oluyo o kadar normal yani benim bebişte bi yerde toplanıyo.içine böyle korkular düşürme...Kızlar ya çok endişeliyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bu güne kadar Göbek deliği Etrafında hissediyordum bu gün biraz daha aşağılarda kasıklarımda (karnın alt tarafında ) hissediyorum. Bi sorun mi vardır cidden çok endişeleniyorum doktor kontrolüm pazartesi. Deneyimli anneler lütfen yardım edin.
b12 değerin nasıl çıktı canımSelam kızlar bnm ellerim uyuşuyor salata bile doğrayamoyorum telefonda bişey baktığımda teli tutamıyorum hemen uyuşuyor bu durumu yaşayan var mı yaa Dr söyledim tahlil yaptı bişey yok dedi ama sonuçlarda iki düşük ve iki yüksek değer var özellikle sordum önemli bişey değil dedi var mı bnm gibi elleri uyuşsn iki gebeliğimde de böyle bişey yaşamadım
dudağındaki uçuk bebeğe zarar vermez canım ama uçuk bağışıklık zayıflayınca daha çok çıkar bağışıklığını arttırmaya bak. bu ara meyve sebze suyu bol bol iç , çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.. herkes detaylı ultrason bahsetmiş,,ben doktruma randevu alıyım mı diye sordum gerek Yok dedi kendi usg cihaz ı 4boyutlu ve her kontrolde bebeği inceliyor.. bilmiyrm kararsız kaldım
Ayrıca kızlar dudağımda uçuk var bebeğe zararı varmıdr.. ilaç kullanmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?