2017 Aralık Anneleri

Bulantin yoksa rahat kendini agir hissetmedigin bi hamilelik seyrediyorsa erkekdir canim ilk bebegim erkek cok rahat bir hamilelikdi simdiki kiz cok halsizim ve ilk 3 ay az da olsa bulanti huylanma falan vardi cok farkediyo

Bulantin yoksa rahat kendini agir hissetmedigin bi hamilelik seyrediyorsa erkekdir canim ilk bebegim erkek cok rahat bir hamilelikdi simdiki kiz cok halsizim ve ilk 3 ay az da olsa bulanti huylanma falan vardi cok farkediyo
Evet canım aynen öyle diğer hamileliklerimde sürekli uyuyordum bunda hafifim ağırlık bulantı tiksinme yok Elhamdülillah iş güç hep yapasım var en önemlisi her yemeği yapıyorum tiksinme olmadı çok şükür ama yinede nasip kız erkek ikiside evlat:)

Walla ben hep kasıkta hıssedıyorm cnm dktrada ultrasonda bakarken kasık kısmından bakıyo zaten

Sa

Sağol cnm ama bnm hamilelikten sonra başladı ve daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bişey yaşamadığım için tedirgin oldum

Aman kızlar pede özellikle dikkat. En son doğumumda aşırı kanamam vardı sözde en kaliteli ve gecepedi olmasına rağmen dayanmadı ne pijama takımlarım kaldı ne çarşaflar çok zor bi duruma düştüm sonradan bebek bezi kullansaydın dediler de iş işten geçmişti artık ben her ihtimale karşı bu defa yanıma 4 veya 5 No bez almayı düşünüyorum aşırı kanama olmazsa ped kullanırım olursa da bez

Hasta bezide olanilir

Benimkide uyuşuyor.Ama bende şeker olduğu için normal.eline hareket yapacaksın .ellerini çok yormuyacaksın onun ağrısını uyulmasını iyi bilirim tavsiyem bunlar şimdiden geçmiş olsun..

Bebek sürekli yer değiştirir,döner yerinde durmaz .Bizde hissedemiyenlerdeniz sadece bazen sağda bazen solda toplanma oluyo o kadar normal yani benim bebişte bi yerde toplanıyo.içine böyle korkular düşürme...

Günaydın...cok kötü bir haberle güne başladım.arkadasim lenfoma.ve hamile.haftaya bebeğini dünyaya getirecek.lütfen onunnicin sizden dua istiyorum...bir yasin veya başka bişey elinizi açıp dua etmeniz bile yeterli.Hamulelerin duası kabul olurmuş...

b12 değerin nasıl çıktı canım

Günaydın kızlar.. herkes detaylı ultrason bahsetmiş,,ben doktruma randevu alıyım mı diye sordum gerek Yok dedi kendi usg cihaz ı 4boyutlu ve her kontrolde bebeği inceliyor.. bilmiyrm kararsız kaldım
Ayrıca kızlar dudağımda uçuk var bebeğe zararı varmıdr.. ilaç kullanmadım..

dudağındaki uçuk bebeğe zarar vermez canım ama uçuk bağışıklık zayıflayınca daha çok çıkar bağışıklığını arttırmaya bak. bu ara meyve sebze suyu bol bol iç , çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…