2017 Aralık Anneleri

Vitamin ilaçlarınızı hangi saatlerde alıyorsunuz doktorum multivitamin demir ve devit 3 damla yazdı bunların içinden iştah açan varmı acaba

Demiri sabah kahvaltıdan yarim saat önce. Devit damla öğlen atıştırmalik yerken kullanıyorum. Pek bir fark görmedim. Bir kilo aldım 17.haftam bitmek üzere

Genlde karn tok olup sırtustu uzannca oluyo bızde hareket karnmn genlde sol tarafı tas gbı oluyosa bı hareketlılık olr hemen bıkac sanıye

Genlde karn tok olup sırtustu uzannca oluyo bızde hareket karnmn genlde sol tarafı tas gbı oluyosa bı hareketlılık olr hemen bıkac sanıye
aynen benmkide solda duruyo sol tarafim daha sert.tok olunca sut ve meyveye tepki veriyo.cikolata yiyorm bazen harekey eder diye ama sevmiuo çikolatayı pek

Demiri sabah kahvaltıdan yarim saat önce. Devit damla öğlen atıştırmalik yerken kullanıyorum. Pek bir fark görmedim. Bir kilo aldım 17.haftam bitmek üzere
Ben her sabah tartiliyorum ve hergün artış gösteriyor yediklerimide çok abartmiyorum ama bir ayda nerdeyse 3 kilo almışım bu gidişle TOP gibi yuvarlanicam fazla kilo nun banada bebegimede faydası olcagini düşünmüyorum Son aylarda cok zorlanicam bu gidişle

Maşallah. Iştahin açık mi senin?? Ben normal yiyorum hala. Zorlamak da istemiyorum :)bakalım.

Herkese günaydın ya bişey soracam tatildeyken ilaçlarım bitti ve temin edemedim ortalama 1 hafta kullanmadım ne Demir hapı ne damlamı bugün gidip alacam inşallah bişey olmaz demi kızlar

Herkese günaydın ya bişey soracam tatildeyken ilaçlarım bitti ve temin edemedim ortalama 1 hafta kullanmadım ne Demir hapı ne damlamı bugün gidip alacam inşallah bişey olmaz demi kızlar

Günaydın Canm.. bulantılarım olduğu için nerdeyse 4-5 haftadır vitamin almıyorum, kan ilacını da 2 haftadır doktrum vermiş yine içemedim.. bol bol ceviz badem yiyrm hem bulantı bastırıyor...

Günaydın.
Ekstra bir şey yememesine ragmen her sabah tartıda +300 gram civari gören var mı benim gibi?
Neye döneceğim bu isin sonunda merak ediyorum:s

Ben de öyleyim iştahım filan da yok üstelik.

aynen benmkide solda duruyo sol tarafim daha sert.tok olunca sut ve meyveye tepki veriyo.cikolata yiyorm bazen harekey eder diye ama sevmiuo çikolatayı pek

Cok guzel duygular allah ısteyen herkese nasp etsın ınsallah. Bugn ruyamda ultrasonda bakılıyodu kesenn ıcı bos gozukuyodu ıyannca karnıma baktm hemen bıseyler dedım bızım pıt pıt kendını bellı ettı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…