Aferin bana karıstırmısımDr um decavit yazmis. Elevit yazsaydi degistircektim.
Bende seninle aynı durumdayım herşeyi canım istiyor ayırt etmiyorum normal yaşantımdaki gibi sadece karnım büyüyor tek fark bu ama bende frenliyorum 4.ayın bitnesine 3 gün kaldı tam 3,5 kilo almışım sonradan daha atrar gibiBenim hiç mide bulantim olmadı herşeyi canım çekiyoriştahım gayet yerinde
Ama kendimi frenliyorum hamilelik öncesi nasıl yiyorsam öyle devam ediyorum
Ama yinede artış devam ediyor
Bnde gecen hafta 56 ıdım dun tartıldım 57 olmusum
ruyalar tersine cikar zaten.bak senin bebis korkma anne demis hem :)) masallahh pit pitlarimiz bol olsun:))
Cok guzel duygular allah ısteyen herkese nasp etsın ınsallah. Bugn ruyamda ultrasonda bakılıyodu kesenn ıcı bos gozukuyodu ıyannca karnıma baktm hemen bıseyler dedım bızım pıt pıt kendını bellı ettı sağolsun
Doktorum 13 haftalık ken elevit ı banada yazmıştı burda içeriğini duyunca Nette de araştırdım ve domuz içerikli olduğunu öğrendim ve kullanmadım sadece demir ilacını kullandım yemek konusunda sorunum olmadığı icin cokta onemsemedim multivitamin ı geçen gittiğimde dkr ma kullanmadığını söyledim içeriğinden dolayı oda bana decavit ,devit 3 ve yine demir yazdıAferin bana karıstırmısım
Neyseki 4 adet kullanmısım mc burgerden yemezken bu hatayı yapmak üzdü beni.
Bir eczacıya sormuştum. DOktor kapsül olan bi ilaç yazmıştı. Kapsül ilaçların içinde kullanıldığını biliyodum. Ama marka ve firma olarak bilmiyordum. Ben de yazılan gere kapsül ilaç için sormadan almamaya karar verdim. Eczacı Türkiye'de iki ilaç firması var domuz jelatini kullanan dedi. Elevit ve başka bi ilaç daha. Elevit bi tek aklımda kalmış. Önceki yazışmalarda da arkadaşlar uyardı elevit noktasında kullanmayın diye.Kim dedi bunu ? Bende kullandım bir ara.
ayy ne tatli ve heycanli:)) ben kudururdm meraktam bakardim.saglikli uzun omurlu olsun insallahGünaydın güzel kadınlar. Dün ben de minnak bebişi görmeye gittim. Tam 1 ay oldu görmeyeli. Doktora biz cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz, bize bir kağıda yazıp verin, ailece öğreneceğiz dedik. Bu defa eşim videoya aldı ultrason ekranını. En son gördüğümde 11-12 haftalıktı ve ekrana sığdığı için kafası midesi ayakları seçiliyordu. Bu gidişimde doktor diyor, burası mide bura omurilik bu elleri bu poposu, bu ayak tabanı falan ama inanın hiç birisini anlayamadım. O kadar büyümüş ki maşallah ekrana sığmıyor. 14 cm boyunda 113 gram olmuş minik. Uykuda yakalandı bize, bacak bacak üstüne attığı için de apış arasını göremiyorum dedi doktor. Baya uğraştı doktorumuz uyandırmak için, dürttük dürttük uyanmadı. Siz koridorda biraz dolaşın yürüyün tekrar alacağım sizi dedi doktor. Babasıyla baya bir volta attık dürttük uyansın diye. İkinci kez içeri girdiğimizde birazcıcık daha hareketlenmişti minnak ama yine çok uğraştırdı doktorumuzu. Doktor birden ekranı dondurup gördüm ben dedi,kağıda bir şeyler yazdı zarfa koydu bize verdi. Şu an eşimle köyden indim şehire filmindeki gibiyiz. Hem birbirimizden koruyoruz zarfı, hem açmamak için zor duruyoruz. Haftaya pazar annemler İstanbul'dan döndüğünde benim ailem ve eşimin ailesiyle hep birlikte öğreneceğiz. Beklemek çok zor ve heyecan verici
Gerçekten çok sinirlendim.bunun yüzünden doktorumla kavga etmek uzereyim.nasil bir ilaç bu ya nasıl.resmen rezillik.biz her şekilde islama aykırı davranışlarda bulunmamaya özen gösterelim..sennbana böyle bir ilaç yaz ya. Yuh artık!!!!!!Bir eczacıya sormuştum. DOktor kapsül olan bi ilaç yazmıştı. Kapsül ilaçların içinde kullanıldığını biliyodum. Ama marka ve firma olarak bilmiyordum. Ben de yazılan gere kapsül ilaç için sormadan almamaya karar verdim. Eczacı Türkiye'de iki ilaç firması var domuz jelatini kullanan dedi. Elevit ve başka bi ilaç daha. Elevit bi tek aklımda kalmış. Önceki yazışmalarda da arkadaşlar uyardı elevit noktasında kullanmayın diye.
Bana da 3,5. ayda (14+3) verdi de ben ne zaman baslayacagima emin olamadigim icin hala baslamadim. O zaman alayim bari3. aydan itibaren dr bana vermisti. Yani 12. hafta oluyo. Decavit in benzeri Elevit i kullaniyorum ben.
ruy
ruyalar tersine cikar zaten.bak senin bebis korkma anne demis hem :)) masallahh pit pitlarimiz bol olsun:))
Kilolarimiz aynı:)
Son aylarda zatn cok kılo alınıyomus o yuzden bu ayylarda almasak ıyı olrda napalm saglıklı olalımda kılo olsn artık
Ikinciye erkek annesi oluyormuşummçin takvimi falan hikaye hiç biri tutmadı
Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh canım hayrlı sağlıklı olsunMerhabalar kızlar bizimde bi kızımız olucak InşAllah
Kızlar sııznde karnınız gerılıyormu sankı bırılerı tutup cekıstrıyo gbı bebek ve rahım buyuyo sanırım normal dımı. Sertlık ve dolgnlkta oluyo
Hayırlı olsun .gözün aydınMerhabalar kızlar bizimde bi kızımız olucak InşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?