Günaydın güzel kadınlar. Dün ben de minnak bebişi görmeye gittim. Tam 1 ay oldu görmeyeli. Doktora biz cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz, bize bir kağıda yazıp verin, ailece öğreneceğiz dedik. Bu defa eşim videoya aldı ultrason ekranını. En son gördüğümde 11-12 haftalıktı ve ekrana sığdığı için kafası midesi ayakları seçiliyordu. Bu gidişimde doktor diyor, burası mide bura omurilik bu elleri bu poposu, bu ayak tabanı falan ama inanın hiç birisini anlayamadım. O kadar büyümüş ki maşallah ekrana sığmıyor. 14 cm boyunda 113 gram olmuş minik. Uykuda yakalandı bize, bacak bacak üstüne attığı için de apış arasını göremiyorum dedi doktor. Baya uğraştı doktorumuz uyandırmak için, dürttük dürttük uyanmadı. Siz koridorda biraz dolaşın yürüyün tekrar alacağım sizi dedi doktor. Babasıyla baya bir volta attık dürttük uyansın diye. İkinci kez içeri girdiğimizde birazcıcık daha hareketlenmişti minnak ama yine çok uğraştırdı doktorumuzu. Doktor birden ekranı dondurup gördüm ben dedi,kağıda bir şeyler yazdı zarfa koydu bize verdi. Şu an eşimle köyden indim şehire filmindeki gibiyiz. Hem birbirimizden koruyoruz zarfı, hem açmamak için zor duruyoruz. Haftaya pazar annemler İstanbul'dan döndüğünde benim ailem ve eşimin ailesiyle hep birlikte öğreneceğiz. Beklemek çok zor ve heyecan verici