2017 Aralık Anneleri

Kizlar benim 16+1 oldu hateketleri ne zaman hissetmeye başlayacam ilk gebeligim gecen hafta doktorum 2 haftaya hissedersin demişti.bide azıcık yemek yesem bile akşamları bi şişkinlik oluyor bende sizdede oluyor mu

Sabrınıza hayran kalmamak mümkün değil ben ışık tutup görmeye çalışırdım zarfın içini hile yapardım kesin

Kizlar benim 16+1 oldu hateketleri ne zaman hissetmeye başlayacam ilk gebeligim gecen hafta doktorum 2 haftaya hissedersin demişti.bide azıcık yemek yesem bile akşamları bi şişkinlik oluyor bende sizdede oluyor mu
Okuyor canım benimde arada hele akşam yemek yediğimde kendimi yerlere atasım geliyor davul gibi geriliyor karnım

Depend markasının külotları çok öneriliyor.hem kanamayı dışarı çıkartmıyormuş hem de kullan at; hastanede pratik olur. Hastane bezi yerine iyi bir alternatif. Evde ilk bi kaç gün De kullanılabilir. 10 lü paketler halinde satılıyor.

Yaslilarin kullandigi kulot bezlerden almistim ilk dogumumda rahat ettim.

Neeeey sonda mı ilk Kez Doğum yapacakları korkutmayalım ama lütfen gerçi nasip olur da normal Doğum olursa o acıdan sonra vız gelir tırs gider herhalde

Neeeey sonda mı ilk Kez Doğum yapacakları korkutmayalım ama lütfen gerçi nasip olur da normal Doğum olursa o acıdan sonra vız gelir tırs gider herhalde
Canım sezeryan doğum olanlar için o normal doğum için geçerli değil canım ebdişelenecek bir şey değil zaten inan hissetmiyorsun korkmayın yahu

Bende ilk gebeliğim 20+1 haftada bir hissediyorum acele etme bi 20 haftalara gel o zaman hissedersin.bende de var şişkinlik özellikle göbeğimin üstü taş gibi oluyor.

Bende cinsiyetini öğrenmedim kıza daha çok benziyo dedi oğlanda olabilir dedi :)) ne Ağustos'un 11 ini bekliyorum ayrıntılım var o zaman öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…