2017 Aralık Anneleri

Canım dün doktora sormak aklıma gelmedi daha doğrusu ben onun önemli bisey olduğunu bilmiyordum o yüzden kaale almadim. Dün bi arkadaş bu konuyu söyleyince bende de var dedim sonra ınternetten baktım bakmaz olaydım. Plasentanın ön duvarda olması aşağıda olması gibi biseymis. Bu da risk oluşturuyormuş

Günaydın kızlar.
Dün akşam yemekten sonra uzAndım ve karnima bir kalem koydum tam sertlik olan yere. Ve kızlar anlık da olsa eşim gözüyle kalemin oynadığını gördü .bu gaz olamaz artık diyorum.

benim cildim çok hassas kendim için sebamed denemiştim ama hiç iyi gelmemişti o yüzden bebek için hiç düşünmüyorum. Mustela kullanmadım ama yorumlar iyi bir de bübchen tavsiye ederim
Benim cildim de öyle çok hassas.egzama vs sorunlarım oluyor genelde.lr ürünlerine baktınız mı hiç? Onun seti oluyor bebek için.ben çatlak kremini kullanıyorum.cok hoşuma gitti.belki o seti de alabilirim.

Canm kutfen bosa strese sokma kendını onemlı bsey olsa dktr uyarrdu test tahlıl vs bsey ısterdı herseyı bıze acklamamaları ck normal bız her duydgumız seyde hemen ınternette bakp arastrma yapp aatrma yapıyorz. Ordada gerklı gerksız bsıru bılgı var. Kendınıde bebgınıdr uzme tadını cıkar hamılelıgınn

Günaydın kızlar.
Dün akşam yemekten sonra uzAndım ve karnima bir kalem koydum tam sertlik olan yere. Ve kızlar anlık da olsa eşim gözüyle kalemin oynadığını gördü .bu gaz olamaz artık diyorum.

Bebektr bebek hamılelıhın yarısına geldık cok sukur dahamı hıssetmeyelım canımmm

Hayslıs ile o günlere gelelim bolca his edelim bebeleri.. hareketin gaz mı bebk mi olduğunu tam ayırt edemiyrz ama bebk olduğunu düşünmek işimize geliyor..

aynen biz bebek dusunelm nesemiz yerine gelsin :)) bizimki zaten cok uyuşuk bugun ultrasona girmedn cikolata yedim bana misin demiyo o elini yemekle mesguldu sokmus parmagni azina:)) pek hareket etmeyi sevmiyo sakin olcak galiba
Slm kızlar bende hareket etmiyo hic hissetmedim diye gezenlerdenim..ama son muayenede doktor bebegin cok haretli hissedersin artik dedi ben yook hic hissetmiyom dedim senin gaz yada bagirsak hareketi sandigin o artik bebek dedi gercekten ben hep gazım var sanıyom böle bi gurul gurul bi pıt pıt bisiler oluyo...ama halaa bebek gibi gelmiyo ..hah bu bebekti diyecem günler cabukk gelsinn sabirsizlaniyorumm :))

hadi yaa kimi drlarda bu donemde ben hissediyrm deyince onlar bagirsak hareketi hissedemezsn bu donemde deyip kestrp atiyo.deli etcekler bizi :)) bagorsak yada bebek biz hepsini bebek diye dusunelim

Benimde ayni sekilde cnm.

Zamanla düzelebilir beklicez dedi bana dr. Benim 3. cocuk. 2 tane sezeryan oldugu icin genelde boyle oluyomus.

Mrb kızlar sizler kan hapı olarak hangisini kullanıyorsunuz benimki gyno ferro sanol fakat içinde folik asit var fazlasının zararlı olduğunu duymuştum endişelendim

Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.

Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.
bu donemde ayda bir muayne olunuyo devleytte canim ama dun ben ozele gittim mesela oda 1 ay sonra goruselm dedi.sen suan gidip ozelde muayne olablrsn ama sorun olmaz yani gidince muayneden sonra 1 ay sonraya verir yine muayneyi yani

Mrb kızlar sizler kan hapı olarak hangisini kullanıyorsunuz benimki gyno ferro sanol fakat içinde folik asit var fazlasının zararlı olduğunu duymuştum endişelendim
ferrum fort kullaniyrm.elevit kullanım onunda icinde varmis ama sorun olsa dr vermezdi diye dusunuyrm canim.ayrica yediklermzdede folik asit var arastr istersen.

Meml
bu donemde ayda bir muayne olunuyo devleytte canim ama dun ben ozele gittim mesela oda 1 ay sonra goruselm dedi.sen suan gidip ozelde muayne olablrsn ama sorun olmaz yani gidince muayneden sonra 1 ay sonraya verir yine muayneyi yani
memlekete gitme ihtimalimiz var hersey yolunda mi die gittim ama sinir olup eve geri döndüm. Dr melek hakverdi hanım ın hastası olmadıgıma bi an sevindim ama:)

Ne oluyoms yanı bakınca bı tuhaflat ya bnde gtmeyı dşunuyodm bska dktra hc gtmeyım o zaman dgru duzgun ılgılensınler sorulara duzgun cvp versnlerde bızde sunsıcakta sureklı hastanye tasnma geregı duymayalım

Meml

memlekete gitme ihtimalimiz var hersey yolunda mi die gittim ama sinir olup eve geri döndüm. Dr melek hakverdi hanım ın hastası olmadıgıma bi an sevindim ama:)
ozele git icin rahat etmiyorsa.bende develete giduyrm ama dun ozele gittim cinsiyet icin

Ne oluyoms yanı bakınca bı tuhaflat ya bnde gtmeyı dşunuyodm bska dktra hc gtmeyım o zaman dgru duzgun ılgılensınler sorulara duzgun cvp versnlerde bızde sunsıcakta sureklı hastanye tasnma geregı duymayalım
Eger bi ay icinde gittiysen baska dr a gitme derim. Yada bakmasını istiyosan cok gecerli bi neden bul. Bilseydim bu kadar katı olacagini uydururdum bise

ozele git icin rahat etmiyorsa.bende develete giduyrm ama dun ozele gittim cinsiyet icin
Ben 2 özel hastanede toplam 4 dr da kaydım var. Devlette de 2 dr olur die dusunmustum ama malesef devlettekilerle ozelleri karsilastirmamak gerekiyomus.

Bide dr ole sık sık ultrasona girilmez hamilelik boyunca toplam 3 kere girilir dedi
Kendimi yabancı ülkede hissettim bi an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…