- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Eger bi ay icinde gittiysen baska dr a gitme derim. Yada bakmasını istiyosan cok gecerli bi neden bul. Bilseydim bu kadar katı olacagini uydururdum bise
Ben 2 özel hastanede toplam 4 dr da kaydım var. Devlette de 2 dr olur die dusunmustum ama malesef devlettekilerle ozelleri karsilastirmamak gerekiyomus.
Bide dr ole sık sık ultrasona girilmez hamilelik boyunca toplam 3 kere girilir dedi
Kendimi yabancı ülkede hissettim bi an.
aaa nasil dr mus o oyle uc kez mi ilk zamanlar ve son aylarda sık sık giriliyo bi tek bu donemlerde ayda bir oluyo.bence devlete baska bi dr varsa tek ama farkli dr a git yada ozelle devam et en iyisi.bende devlettekinden memnun degilim bu ay sonu son kez gidicem yine anlasamazsak devlette farklo bi dr denicemBen 2 özel hastanede toplam 4 dr da kaydım var. Devlette de 2 dr olur die dusunmustum ama malesef devlettekilerle ozelleri karsilastirmamak gerekiyomus.
Bide dr ole sık sık ultrasona girilmez hamilelik boyunca toplam 3 kere girilir dedi
Kendimi yabancı ülkede hissettim bi an.
Hasta geliyo ayagina kadar bakmamak icin bahaneler uydurup yolluyo. Iyi alttan almısım uysal birine denk gelmis dr hanım.Ne alaka 3 kere sacmalamıs dktr sade kalp atısını dıyana kadr ıkı gune bı gttım bn bı hafatda 3 kere yanı. Calsmaya nıyetlerı yksa emeklı olsunlar
Hergün hissetmeyebilirsin henüz canım üzülme. Ben bazen dürtüyorum hareket etsin diye sonra da rahatsız ettim diye üzülüyorum. Hem o hareket ediyodur da sen farketmiyosundur..
Birazcıkda ben kafanı karıştırayım:) bana lierac ın kremini önerdi dr onu aldım bi araştır istersen
Slm kızlar bende hareket etmiyo hic hissetmedim diye gezenlerdenim..ama son muayenede doktor bebegin cok haretli hissedersin artik dedi ben yook hic hissetmiyom dedim senin gaz yada bagirsak hareketi sandigin o artik bebek dedi gercekten ben hep gazım var sanıyom böle bi gurul gurul bi pıt pıt bisiler oluyo...ama halaa bebek gibi gelmiyo ..hah bu bebekti diyecem günler cabukk gelsinn sabirsizlaniyorumm :))
Siz daha önce Bengü hnm ı gidiyordunuzHasta geliyo ayagina kadar bakmamak icin bahaneler uydurup yolluyo. Iyi alttan almısım uysal birine denk gelmis dr hanım.
Sen istersen git dr a. Belki benim dr huysuz cıkmıstır.
Hasta geliyo ayagina kadar bakmamak icin bahaneler uydurup yolluyo. Iyi alttan almısım uysal birine denk gelmis dr hanım.
Sen istersen git dr a. Belki benim dr huysuz cıkmıstır.
Bengü hnm bugun yoktu. Kotu bi tecrube oldu benim icin.Siz daha önce Bengü hnm ı gidiyordunuz
Ben de melek ten memnun kalmadım ..
Ben değil canım anneciğim örmüş son iki resimdekini de 3 gün içinde yaptı hatun , avusturyaya gidene kadar yetiştireyim diye marifetli ama ben ona cekmemişim maalesefMasallah cnm be cabuk aldın ördrdunmu
Hastaneye yakınım ama ilk aylarda gittim ve doktordan hiç memnun kalmadım lekenmem var dedim normal dedi hiç ilgili degildi gelen hastalara cinsiyeti soylemiyordu 6 aylık olmasına ragmen...Ünv HST gidiyorum bu yüzdenBengü hnm bugun yoktu. Kotu bi tecrube oldu benim icin.
Yakım oturuyoruz galiba:)
Ben bunun sadece normal doğuma engel olduğunı duydum sanki ama çok da emin değilim yani.. Allah a emanetler yapacak bişeyimiz yok. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışıyoruz. Gerisi Allah a kalmış. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini gününü doldurduğunda..Canım dün doktora sormak aklıma gelmedi daha doğrusu ben onun önemli bisey olduğunu bilmiyordum o yüzden kaale almadim. Dün bi arkadaş bu konuyu söyleyince bende de var dedim sonra ınternetten baktım bakmaz olaydım. Plasentanın ön duvarda olması aşağıda olması gibi biseymis. Bu da risk oluşturuyormuş
Bende aynınhapı kullanıyorum daha doğrusu bulantıdan dolayı kullanamıyorum da diyebilirim ama bana dr bu kan hapını, decavit birde algea oil diye bi bitkisel ilaç var omega 3 onu verdi decavitin içinde folic asitte omega 3 de var de verdi bana bizzat bunları kullan muadilini alma dedi.. hem benm bildiğim folik asidin fazlası idrarla atılıyo..Mrb kızlar sizler kan hapı olarak hangisini kullanıyorsunuz benimki gyno ferro sanol fakat içinde folik asit var fazlasının zararlı olduğunu duymuştum endişelendim
Arkadaşlarında dediği gibi bu aylarda aysa 1 kere muayene ediyolar özeldeki dr bile. Ben 2 hafta sonra detaylı ultrasona gidicem dr bana sonuçları getir göreyim ama muayene etmiycem ondan 1 ay sonra muayene için geliceksin dedi. Hem burası özel hastane para için çağırsa çağırırdı. Normal olan bu yani..Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.
Bende öyleyim cnm ya az önce koca tabak makarna yedim. Olsa daha yerdim. Burada yediklerimizi söylemesek mi şimdi herkes makarna yapar yermiş kendine :)Kızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?