2017 Aralık Anneleri

Eger bi ay icinde gittiysen baska dr a gitme derim. Yada bakmasını istiyosan cok gecerli bi neden bul. Bilseydim bu kadar katı olacagini uydururdum bise

Bn cınsıyetı ogrenmek ıstıyorm cnm bır ıkıde soracagım soru var cınku her gttgmde anlık olp bıtıyo hcbısey soramıyorum hep allmda kalıyo sorular ılla ozele gıdıp paramı bayılmam şazım bu dktrların ısı ne o zaman benı bılgılendtmıcekse. Saatlerce degıl bıkac dksnı alır ama yok

Ne alaka 3 kere sacmalamıs dktr sade kalp atısını dıyana kadr ıkı gune bı gttım bn bı hafatda 3 kere yanı. Calsmaya nıyetlerı yksa emeklı olsunlar

aaa nasil dr mus o oyle uc kez mi ilk zamanlar ve son aylarda sık sık giriliyo bi tek bu donemlerde ayda bir oluyo.bence devlete baska bi dr varsa tek ama farkli dr a git yada ozelle devam et en iyisi.bende devlettekinden memnun degilim bu ay sonu son kez gidicem yine anlasamazsak devlette farklo bi dr denicem

Ne alaka 3 kere sacmalamıs dktr sade kalp atısını dıyana kadr ıkı gune bı gttım bn bı hafatda 3 kere yanı. Calsmaya nıyetlerı yksa emeklı olsunlar
Hasta geliyo ayagina kadar bakmamak icin bahaneler uydurup yolluyo. Iyi alttan almısım uysal birine denk gelmis dr hanım.
Sen istersen git dr a. Belki benim dr huysuz cıkmıstır.

Haklısın canm ama bi kac gun his edince hergün bekkenti icinde okuyr insan.. birz daha beklemk lazim

Slm canm her doktr farkli seyler sokuyo benm doktrda 5 ay girince his edersn dedi hayirlisi ile gelsib cabucak tekmelerle uyanalim

Kızlar bende dün avusturyaya gitmeden kontrole girdim kızım maşaallah sübhanallah çok iyiydi kıpırkıprdı elini bir türlü yüzünden çekmedi dr hanım yüzünü 4 boyutluda göstermek için cok uğraştı ama kızım sadece bir kere cekti elini yüzünden cokkkkk güzeldi yusyuvarlak yüzü vardı herşeyi belliydi mucizem benim dr cok iyiydi bursada olup dr arayışında olanlara tavsiye ederim özel hayat hastanesinde ayşe hanım . Cok ilgiliydi ayrıntılı gibi uzun uzun sabırla bebeğin herşeyini gösterdi bize dünden beri bulutlarım üstündeyim aklımdan cıkmıyor yavrum

Bengü hnm bugun yoktu. Kotu bi tecrube oldu benim icin.
Yakım oturuyoruz galiba:)
Hastaneye yakınım ama ilk aylarda gittim ve doktordan hiç memnun kalmadım lekenmem var dedim normal dedi hiç ilgili degildi gelen hastalara cinsiyeti soylemiyordu 6 aylık olmasına ragmen...Ünv HST gidiyorum bu yüzden

Ben bunun sadece normal doğuma engel olduğunı duydum sanki ama çok da emin değilim yani.. Allah a emanetler yapacak bişeyimiz yok. Elimizden geldiği kadar korumaya çalışıyoruz. Gerisi Allah a kalmış. Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini gününü doldurduğunda..
Mrb kızlar sizler kan hapı olarak hangisini kullanıyorsunuz benimki gyno ferro sanol fakat içinde folik asit var fazlasının zararlı olduğunu duymuştum endişelendim
Bende aynınhapı kullanıyorum daha doğrusu bulantıdan dolayı kullanamıyorum da diyebilirim ama bana dr bu kan hapını, decavit birde algea oil diye bi bitkisel ilaç var omega 3 onu verdi decavitin içinde folic asitte omega 3 de var de verdi bana bizzat bunları kullan muadilini alma dedi.. hem benm bildiğim folik asidin fazlası idrarla atılıyo..
Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.
Arkadaşlarında dediği gibi bu aylarda aysa 1 kere muayene ediyolar özeldeki dr bile. Ben 2 hafta sonra detaylı ultrasona gidicem dr bana sonuçları getir göreyim ama muayene etmiycem ondan 1 ay sonra muayene için geliceksin dedi. Hem burası özel hastane para için çağırsa çağırırdı. Normal olan bu yani..

Kızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum

Bende öyleyim cnm ya az önce koca tabak makarna yedim. Olsa daha yerdim. Burada yediklerimizi söylemesek mi şimdi herkes makarna yapar yermiş kendine :)

Birde şu modeller var ama kızımda bundan yapmamıştım haksızlık olur mu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…