2017 Aralık Anneleri

masallah masallah bi ara bende oleydim ama suanda normal rutine girdi.ara ara yukselicez galiba bisey olmaz

bu mavi guzel.ormesi zordr ama ben bakmistm sonra totom yemedi baska yaptim.krem rengi yada sari yaoabilirsn hem kiza hem erkeğe renkler
Yok zor değil düz dikdörtgen öreceksin örnek sana kalmış aynısı olmak zorunda değil.ama kullanış bakımından da takıldı kafama var mı kullanan aranızda kızlar

Bende öyleyim cnm ya az önce koca tabak makarna yedim. Olsa daha yerdim. Burada yediklerimizi söylemesek mi şimdi herkes makarna yapar yermiş kendine :)

Ay darısı bana etraftan hep azar yiyorum. Neymiş az yiyorum :/

Ben değil canım anneciğim örmüş son iki resimdekini de 3 gün içinde yaptı hatun , avusturyaya gidene kadar yetiştireyim diye marifetli ama ben ona cekmemişim maalesef

Her aıleye lazm bıtane :) guzel gunlerde gysın bebısın ınsallah

Bnde bugumlerde oyleyım snra katnım catlıyo. Gece haftalarda ıyydım gerektgı kadr yıyordumm. Bugun bı tank noht yedım catlıcaktı mıdem gaz yaptı nefes alamucaktm nrdeyse

Kızlar bısey daha sırcaktım aklıma gelmsken. Beledıyemı kaymakamlıkmı hamılelıkte bebek ıcın paket verıyoms bılgınz varmı nereye basvrmamız gerekıyo varmı cevrenZde byle alan

Kız bebeye nıye fasulye dıyon alınıt bak kocamann oldu o artık
Öyle içimden gelmişti fasülye demek ilk transferden geldikten sonra fasülye dedim Fasülye tutundu mu büyüyecek mi diye öyle de kaldı maşallah Büyüdü şimdi ama olsun bizim ki kocaman bir fasülye olacak Inşallah

Merhaba kızlar ben de 17 haftalık hamileyim , benim de bir prensesim olacak inşallah ,
Bir süredir takip ediyorum sizi , imzamı da ekleyemedim bir türlü yapamadım nedense doldurulması gereken aşanlar var tarzında uyarı çıkıyor yapmaya çalıştığımda.

Karın çatlakları için neler kullanıyorsunuz ?
Önceden konuştuysanız çok eski konuşmaları okuyamadım

Ben bıo oıl aldım ama faydası olrmu bılmem . Bu arada allah bagslasın benişini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…