- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
masallah masallahKızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum
bu mavi guzel.ormesi zordr ama ben bakmistm sonra totom yemedi baska yaptim.krem rengi yada sari yaoabilirsn hem kiza hem erkeğe renklerBirde şu modeller var ama kızımda bundan yapmamıştım haksızlık olur mu diyorumEki Görüntüle 2023123
Yok zor değil düz dikdörtgen öreceksin örnek sana kalmış aynısı olmak zorunda değil.ama kullanış bakımından da takıldı kafama var mı kullanan aranızda kızlarbu mavi guzel.ormesi zordr ama ben bakmistm sonra totom yemedi baska yaptim.krem rengi yada sari yaoabilirsn hem kiza hem erkeğe renkler
Bende öyleyim cnm ya az önce koca tabak makarna yedim. Olsa daha yerdim. Burada yediklerimizi söylemesek mi şimdi herkes makarna yapar yermiş kendine :)
Kızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum
baya kullanisli duruyo kis aylarnda dışarı cikarken kullanilablr kundak gibiYok zor değil düz dikdörtgen öreceksin örnek sana kalmış aynısı olmak zorunda değil.ama kullanış bakımından da takıldı kafama var mı kullanan aranızda kızlar
Bak şimdi onuda canım çektiğğğBende öyleyim cnm ya az önce koca tabak makarna yedim. Olsa daha yerdim. Burada yediklerimizi söylemesek mi şimdi herkes makarna yapar yermiş kendine :)
İnşAllah canım ama bakma sen etrafına bebiş hertürlü besleniyordur çok yiyince kocaman olmuyorlarAy darısı bana etraftan hep azar yiyorum. Neymiş az yiyorum :/
Ben değil yivrum istiyorrrmasallah masallahbi ara bende oleydim ama suanda normal rutine girdi.ara ara yukselicez galiba b isey olmaz
hee bende istemiurm hep bu kizancik yapiyo hep tatli yiyelim diyo degisik degisik seyler yiyelm diyo.benle alakasi yok :)))Ben değil yivrum istiyorrr
Ben değil canım anneciğim örmüş son iki resimdekini de 3 gün içinde yaptı hatun , avusturyaya gidene kadar yetiştireyim diye marifetli ama ben ona cekmemişim maalesef
Kızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum
Öyle içimden gelmişti fasülye demek ilk transferden geldikten sonra fasülye dedim Fasülye tutundu mu büyüyecek mi diye öyle de kaldı maşallah Büyüdü şimdi ama olsun bizim ki kocaman bir fasülye olacakKız bebeye nıye fasulye dıyon alınıt bak kocamann oldu o artık
Hangi şehir canımKızlar bısey daha sırcaktım aklıma gelmsken. Beledıyemı kaymakamlıkmı hamılelıkte bebek ıcın paket verıyoms bılgınz varmı nereye basvrmamız gerekıyo varmı cevrenZde byle alan
Amin canimHer aıleye lazm bıtane :) guzel gunlerde gysın bebısın ınsallah
Merhaba kızlar ben de 17 haftalık hamileyim , benim de bir prensesim olacak inşallah ,
Bir süredir takip ediyorum sizi , imzamı da ekleyemedim bir türlü yapamadım nedense doldurulması gereken aşanlar var tarzında uyarı çıkıyor yapmaya çalıştığımda.
Karın çatlakları için neler kullanıyorsunuz ?
Önceden konuştuysanız çok eski konuşmaları okuyamadım
Hangi şehir canım
Öyle içimden gelmişti fasülye demek ilk transferden geldikten sonra fasülye dedim Fasülye tutundu mu büyüyecek mi diye öyle de kaldı maşallah Büyüdü şimdi ama olsun bizim ki kocaman bir fasülye olacakInşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?