Öyle içimden gelmişti fasülye demek ilk transferden geldikten sonra fasülye dedim Fasülye tutundu mu büyüyecek mi diye öyle de kaldı maşallah Büyüdü şimdi ama olsun bizim ki kocaman bir fasülye olacak Inşallah
Teşekkür ederim canım . Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah .
Kullanmaya başladın mı yağını ?
Ben de lierac diye krem duymuştum .
Kullanan var mı acaba burada ?
Merhaba kızlar ben de 17 haftalık hamileyim , benim de bir prensesim olacak inşallah ,
Bir süredir takip ediyorum sizi , imzamı da ekleyemedim bir türlü yapamadım nedense doldurulması gereken aşanlar var tarzında uyarı çıkıyor yapmaya çalıştığımda.
Karın çatlakları için neler kullanıyorsunuz ?
Önceden konuştuysanız çok eski konuşmaları okuyamadım
Teşekkür ederim canım . Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah .
Kullanmaya başladın mı yağını ?
Ben de lierac diye krem duymuştum .
Kullanan var mı acaba burada ?
Kızlar ben kafayı yedim galiba buzdolabının içinde yaşayacağım yada önüne yatak sereceğim,sürekli açım Allah affetsin biraz önce canınız çekmesin erik yedim üstüne tatlı onun üstüne nerden aklıma geldi salça sürüp ekmeğe yedim ama peşpeşe üstüste halen açım ağzımın ayarı kaçtı normalde yenmez böyle ama hrpsinin tadı farklı nasıl yiyorum anlamıyorum halende açım sürekli açım doyma hissi kalktı sanki bende ağlamak istiyorum
Kızlar o tamamen genetik ne yaparsanız yapın çatlayacaksa çatlıyor krem falan hikaye benim ilk gebeliğimde 17 kg aldım kızım 4.850 gr doğdu ve bir tane bile çatlağım yok bişeyde kullanmadım krem falan sadece her duştan sonra badem yağı ile karnımı yağlıyordum kaşınıyordu çünkü, bu 4. Gebeliğim halen çatlak yok çok şükür diğer gebeliklerimde de hiçbirşey kullanmadım bundada öyle kullanmıyorum
Herkese iyi akşamlar benimde bugün kontrolum vardı cinsiyeti de öğrendik kızımız olacak inşallah. Yalnız bebegin kalbinde kalsiyum birikmesi oluyor beyaz bu leke doktor biraz daha bebegin büyüsün o şekilde bakalım dedi 21-22 haftaya randevu alınacak inşallah bir sorun çıkmaz. 4 lu test yaptı bugün sonucunu haftaya arayıp ogrenicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Uzun suredir bakamiyordum bugun dr degistirdik.doktor beni tatmin etti cok sukur.cinsiyetimizde kesinlesti bi oğlumuz oluyor insallah saglikli olsun.Hepimiz sag salim saglicakla yavrularimizi kucagimiza alalim.
Bi kiz bi erkek haberide aldık hayırlı olsun tüm evlatlarımiz insAllah.
Sut sagma makinesi alanlar cok bunu calistıkları icin mi tercih ediyolar acaba talep neden fazla merak ettim dogrusu?
Selam kızlar ben kelebek kıpırdaması gibi hissediyordum yavrumu ama üç gündür hiçbişey hissetmiyorum acaba iyi midir ya da bebek sandığın bağırsak ve gaz olabilir mi gerçekten