2017 Aralık Anneleri

Ist anadolu yakasinda oturan hamis varmi :) ayrintili ultrason zamanimiz baya yaklasti. Varmi onereceginiz hem uygun hem duzgun biyer acaba ?

Teşekkür ederim canım . Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah .
Kullanmaya başladın mı yağını ?
Ben de lierac diye krem duymuştum .
Kullanan var mı acaba burada ?

Bana lierac önerdi dr arkadaşlar onu kullanıyorum. Kullanan bi arkadaşım hiç çatlağı olmadığını söyledi ama bu birazda genetik tabi bilemiyorum

Ya bende ayni durumdayım bi tatlı istiyorum sonra ekşi birşeyler yiyorum ama doymuyorum doktor kilo almayacaksın dedi

Bana lierac önerdi dr arkadaşlar onu kullanıyorum. Kullanan bi arkadaşım hiç çatlağı olmadığını söyledi ama bu birazda genetik tabi bilemiyorum
Kızlar o tamamen genetik ne yaparsanız yapın çatlayacaksa çatlıyor krem falan hikaye benim ilk gebeliğimde 17 kg aldım kızım 4.850 gr doğdu ve bir tane bile çatlağım yok bişeyde kullanmadım krem falan sadece her duştan sonra badem yağı ile karnımı yağlıyordum kaşınıyordu çünkü, bu 4. Gebeliğim halen çatlak yok çok şükür diğer gebeliklerimde de hiçbirşey kullanmadım bundada öyle kullanmıyorum

Ya bende ayni durumdayım bi tatlı istiyorum sonra ekşi birşeyler yiyorum ama doymuyorum doktor kilo almayacaksın dedi
Bi hafta durgun bi hafta deli gibi aç geziyorum büyük ihtimalle büyüme haftalarında çok ihyiyaç duyuyoruz

Herkese iyi akşamlar benimde bugün kontrolum vardı cinsiyeti de öğrendik kızımız olacak inşallah. Yalnız bebegin kalbinde kalsiyum birikmesi oluyor beyaz bu leke doktor biraz daha bebegin büyüsün o şekilde bakalım dedi 21-22 haftaya randevu alınacak inşallah bir sorun çıkmaz. 4 lu test yaptı bugün sonucunu haftaya arayıp ogrenicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bi kiz bi erkek haberide aldık hayırlı olsun tüm evlatlarımiz insAllah.
Sut sagma makinesi alanlar cok bunu calistıkları icin mi tercih ediyolar acaba talep neden fazla merak ettim dogrusu?

Cnm senn de kilo problemin mi var bnm kilo fazlam var Dr hiç alma dedi ama nasıl olacak bilmiyorum zaten bebek gittikçe büyüyen bi ağırlık

Selam kızlar ben kelebek kıpırdaması gibi hissediyordum yavrumu ama üç gündür hiçbişey hissetmiyorum acaba iyi midir ya da bebek sandığın bağırsak ve gaz olabilir mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…