Kızlar siz bebişlerinizi hissediyor musunuz?
Kımıldamıyor yavrum ya. Sürekli yüreğim ağzımda geziyorum.
İlk kıpırdar gibi oluyordu ama şuan sanki karnım boş gibi.
Geçen sağlık ocağında ebeye anlattım oda tedirgin oldu , kalp atışına baktı.
Elhamdulillah kalp atışı vardı ama sürekli bir evham yoruldum.
Hemen doktora gitmek isiyorum ama daha gideli anca 10 gün oldu.
İkinci hamileliğim ama belli belirsiz hala karın guruldaması mı bebek mi tam ayırt edemiyorum düzenli bebek hareketleri olmaz zaten bu haftada merak etme
Teşekkür ederim canım . Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah .
Kullanmaya başladın mı yağını ?
Ben de lierac diye krem duymuştum .
Kullanan var mı acaba burada ?
Ya ben hiç bilmiyorum bu nasıl bisey daha önce defalarca doktora gittim hiç biri bunu söylemedi geçen gittiğim doktor söyledi. Ilk başta normalken sonradan plesenta on duvara inebiliyor mu ki. Erken doğum aşırı kanama anne bebegin hayatı riski olabilir diyor allah korusun. Bir de bu durum usg de her zaman görünüyor mu yoksa buna ayrı mı bakmak gerekiyor. Çünkü şuana kadar sadece 1 dr bunu söyledi bana
Ya ben hiç bilmiyorum bu nasıl bisey daha önce defalarca doktora gittim hiç biri bunu söylemedi geçen gittiğim doktor söyledi. Ilk başta normalken sonradan plesenta on duvara inebiliyor mu ki. Erken doğum aşırı kanama anne bebegin hayatı riski olabilir diyor allah korusun. Bir de bu durum usg de her zaman görünüyor mu yoksa buna ayrı mı bakmak gerekiyor. Çünkü şuana kadar sadece 1 dr bunu söyledi bana
Usg de her zaman plasentanin durumuna bakılır.o doktor iyiymiş bence ona devam edin.cunku plasentanin durumu çok önemli...benim doktorum her muayene de bakıyor
Özel Adana hastanesine gidiyorum ama memnun değilim ayni dr iyi ama hastane devlet hastanesi gibi bakımsız İçime sinmiyor. Başka bir hastane bakacağım ben de iyi bir şeyler bulursam yazarım eğer siz bulursanız paylaşın lütfen
Kızlar o tamamen genetik ne yaparsanız yapın çatlayacaksa çatlıyor krem falan hikaye benim ilk gebeliğimde 17 kg aldım kızım 4.850 gr doğdu ve bir tane bile çatlağım yok bişeyde kullanmadım krem falan sadece her duştan sonra badem yağı ile karnımı yağlıyordum kaşınıyordu çünkü, bu 4. Gebeliğim halen çatlak yok çok şükür diğer gebeliklerimde de hiçbirşey kullanmadım bundada öyle kullanmıyorum
Bende elimden geleni yapayım da çatlarsa neden krem sürmedim demeyeyeyim diye sürüyorum işte. Sen şanslı hatunlardansın demek inşallah bizlerde öyle oluruz.. bu arada 4. Çocuk demek annelik konusunda uzmanlık ve dr a yapmışsın doçentliğe gidiyosun maşallahben daha alt değiştirmeyi bilmem
Hepimizde aynı evham oluyo maalesef benim arkadaşa dr Allah korusun bebeğe karnında bişey olsa tırnak diplerin morarmaya başlar demiş bende hemen oraya bakarım o durumlarda.. rahat olmaya çalışmak zorundayız. Allah a emanetler..