Benim almamım sebebi bebeğin küvözde kalması.ona süt sağıp götürdük hep.ama birçok anne çalıştığı için alıyor sağıp sütü evde bırakıyor. Yada dışarı çıkacaksın her yerde emziremezsin evde sağıyorsun biberonla dışarda verirsin bebeğe.hatta bazen göğüs taş gibi oluyor çocuğun emmesi onu boşaltmaya yetmiyor bu durumda sağıp bışaltıyosunBi kiz bi erkek haberide aldık hayırlı olsun tüm evlatlarımiz insAllah.
Sut sagma makinesi alanlar cok bunu calistıkları icin mi tercih ediyolar acaba talep neden fazla merak ettim dogrusu?
Medline çok güzel:) bana pahalı geldiği için gitmedim.doguma ne kadar diyor medlineben Adana medline hastahanesine Nursel hanıma gidiyorum çok memnunum.
malasef canım ya 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 89 doktor doğuma kadar en fazla 4 kilo alabilirsin dedi son aylar ne yapacağım hiç bilmiyorum ben de polikistik over var 8 Yıldır tedavi iğne ilaç derken an son durum bu. Transfer öncesi çok uğraştık kilo vermek için ama olmadıCnm senn de kilo problemin mi var bnm kilo fazlam var Dr hiç alma dedi ama nasıl olacak bilmiyorum zaten bebek gittikçe büyüyen bi ağırlık
Bencede sut sağma makinası çok gerekli:)Benim almamım sebebi bebeğin küvözde kalması.ona süt sağıp götürdük hep.ama birçok anne çalıştığı için alıyor sağıp sütü evde bırakıyor. Yada dışarı çıkacaksın her yerde emziremezsin evde sağıyorsun biberonla dışarda verirsin bebeğe.hatta bazen göğüs taş gibi oluyor çocuğun emmesi onu boşaltmaya yetmiyor bu durumda sağıp bışaltıyosun
Canım inşAllahhhh çatlamaz seninde sadece kaşındığını hissettiğindr hemen sür yumuşat karnını veya bacak kalça göğüs falan en çok oralar çatlıyor zaten, benim 4.ama yaşım 33, ilk bebeğimin banyosunu bile kendim yaptırırdım Allah sana güç veriyor korkmuyorsun başkasının bebeğine yardım etsen emanet diye korkarsın ama anne ile bebek arasında farklı bir güç oluyor, şimdi en büyük kızım 13 yaşını bitirdi çok şükür, kız evlat bambaşka Rabbim iateyen herjese nasip etsin inşAllahhhhGünaydın herkese
Bende elimden geleni yapayım da çatlarsa neden krem sürmedim demeyeyeyim diye sürüyorum işte. Sen şanslı hatunlardansın demek inşallah bizlerde öyle oluruz.. bu arada 4. Çocuk demek annelik konusunda uzmanlık ve dr a yapmışsın doçentliğe gidiyosun maşallahben daha alt değiştirmeyi bilmem
Hepimizde aynı evham oluyo maalesef benim arkadaşa dr Allah korusun bebeğe karnında bişey olsa tırnak diplerin morarmaya başlar demiş bende hemen oraya bakarım o durumlarda.. rahat olmaya çalışmak zorundayız. Allah a emanetler..
Benim düşük riskim vardı hem ondan hem de bir erken doğumum var 29 haftada son kontrole gittiğimde de doktor fazla kilo erken dogumu tetikler dedi doguma kadar 8-9 kilo almış olman Lazım diyor ama ben 2 haftada 2 kilo aldım aslında yediklerime dikkat ediyorum ama düşük tehlikesinden dolayı 6. Haftadan beri yatıyorum yani hareket edemiyorum o da bana kilo olarak Dönüyor işte Bir de bu ara gerçekten doymuyorum artık yattığım yerde anlamıyorum ya Meyve falan geçiştirmek istiyorum ama olmuyorNıye kılo almayacaksn dedı cnm
Canım süt sağma makinesini ben son bebeğimde almıştım çünkü süt düğümlenmesi oldu çok sancılı bir durum onun için şart oldu rahatlatıyor, süt düğümlenmesi fazla sütten dolayı süt kanallarında peynirleşme olup tıkanıyor ve süt ürettikçe çok sancı çekiyorsun çok rahatlatıyor, normalde büyük pahalı almanoza gerek yok manuel olanlarındanda alabilirsiniz eczane de satılıyor wee nin falan 50 küsürKızlar süt sağma makinasını almayı hiç düşünmemiştim nedense ama siz konuşunca dank etti çalışan anne olucam kısmetse yani almam şart demek..
Aminn inşallahhh.. yaşın çok gençmiş maşallah.. çok çocuk severim şartlar müsaitse çok güzel oluyo kalabalık aile birde kız tabi başka oluyo hayırlı sağlıklı olduktan sonra. Bize de kız dediler ama hala emin olamıyorum detaylıda görünürse o zaman ikna olcam sanırım.. bakım konusunda da senin gibi düşünüyorum insanın kendi çocuğu olduğunda sanki önceden herşeyi biliyormuş gibi bir güç geliceğine inanıyorum.. 9 ay karnında taşıyosun doğuruyosun o bağ bambaşkadır.. kimselere vermek bile istemez insan herşeyini kendisi yapmak ister herhaldeCanım inşAllahhhh çatlamaz seninde sadece kaşındığını hissettiğindr hemen sür yumuşat karnını veya bacak kalça göğüs falan en çok oralar çatlıyor zaten, benim 4.ama yaşım 33, ilk bebeğimin banyosunu bile kendim yaptırırdım Allah sana güç veriyor korkmuyorsun başkasının bebeğine yardım etsen emanet diye korkarsın ama anne ile bebek arasında farklı bir güç oluyor, şimdi en büyük kızım 13 yaşını bitirdi çok şükür, kız evlat bambaşka Rabbim iateyen herjese nasip etsin inşAllahhhh
O durumları duydum bazı kişilerden süt birikiyomuş filan ama manuel iş görüyomu ki acaba? Birde inşallah süt olur tabi. Doğumdan sonra mı almak lazım acaba? Bazıları da onunla sağarak süt getiriyomuş ilk günlerde onu da duymuştumCanım süt sağma makinesini ben son bebeğimde almıştım çünkü süt düğümlenmesi oldu çok sancılı bir durum onun için şart oldu rahatlatıyor, süt düğümlenmesi fazla sütten dolayı süt kanallarında peynirleşme olup tıkanıyor ve süt ürettikçe çok sancı çekiyorsun çok rahatlatıyor, normalde büyük pahalı almanoza gerek yok manuel olanlarındanda alabilirsiniz eczane de satılıyor wee nin falan 50 küsür
Canım bak Manuel olan benim çok işime yaradı diğerleri çok pahalı işin bittiğinde bi köşede duruyor elinde patlıyor anlıyacağın,süt getirmek için kızlar aklınızda bulunsun siz doğum yaptıktan sonra büuüklerden biri mutlaka yoğurtlu yarma çorbası yapsın sütünüz resmen fışkırıyor bol bol su için yanında bide ben deneyimliyim doğumdan eve geldiğimde koca bir tencere annem mutlaka hazır eder sıcak sıcak günde 2, 3 kase için aklınızda bulunsun, inşAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı olsunda inan yeterO durumları duydum bazı kişilerden süt birikiyomuş filan ama manuel iş görüyomu ki acaba? Birde inşallah süt olur tabi. Doğumdan sonra mı almak lazım acaba? Bazıları da onunla sağarak süt getiriyomuş ilk günlerde onu da duymuştum
Manuel işe yarıyosa çok iyi o zaman neden o kadar para vereyim ki.. o çorba sıcak olandan dimi birde yine yarmalı ayran çorbası var da o mu yoksa dedim.. ben ilk benm sütümü almasını çok istiyorum annemide bu konuda tembihledim ben sezaryen filan olursam kendimde olmazsam benim sütümü vermeye çalışsınlar diye. İlk anne sütü bebeğin midesinin sağlığı için çok önemliymiş sem daha iyi bilirsin tabi bunuCanım bak Manuel olan benim çok işime yaradı diğerleri çok pahalı işin bittiğinde bi köşede duruyor elinde patlıyor anlıyacağın,süt getirmek için kızlar aklınızda bulunsun siz doğum yaptıktan sonra büuüklerden biri mutlaka yoğurtlu yarma çorbası yapsın sütünüz resmen fışkırıyor bol bol su için yanında bide ben deneyimliyim doğumdan eve geldiğimde koca bir tencere annem mutlaka hazır eder sıcak sıcak günde 2, 3 kase için aklınızda bulunsun, inşAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı olsunda inan yeter
Benim dogum normal olmiyacagi icin süt gec gelirse die cok endiseliyim.Canım bak Manuel olan benim çok işime yaradı diğerleri çok pahalı işin bittiğinde bi köşede duruyor elinde patlıyor anlıyacağın,süt getirmek için kızlar aklınızda bulunsun siz doğum yaptıktan sonra büuüklerden biri mutlaka yoğurtlu yarma çorbası yapsın sütünüz resmen fışkırıyor bol bol su için yanında bide ben deneyimliyim doğumdan eve geldiğimde koca bir tencere annem mutlaka hazır eder sıcak sıcak günde 2, 3 kase için aklınızda bulunsun, inşAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı olsunda inan yeter
Canım sıcak olan zaten kışa denk geliyor bide zaten sezeryan olsan bile dr lar ilk anne sütünü veriyorlar normal bi şekilde hemşire gelip hemen emzirtiyor benimde sonuncu mecburen sezeryan oldu ordan biliyorum onlarda çok önem veriyor, bidee yemek yemeye başladığında tabi sezeryan okursan belli bi süre sonra yemek yemene izin veriyorlar evden hastaneye çorba getirsinler normal olursa zaten hemen iöebilirsin hastanede bile inan çok faydasını göreceksin bol bol su iç yanında, sütün çoğaldığında inşAllahhhh beni hatırlar dua edersin :)Manuel işe yarıyosa çok iyi o zaman neden o kadar para vereyim ki.. o çorba sıcak olandan dimi birde yine yarmalı ayran çorbası var da o mu yoksa dedim.. ben ilk benm sütümü almasını çok istiyorum annemide bu konuda tembihledim ben sezaryen filan olursam kendimde olmazsam benim sütümü vermeye çalışsınlar diye. İlk anne sütü bebeğin midesinin sağlığı için çok önemliymiş sem daha iyi bilirsin tabi bunu
Canım bak anlattım bi önceki msjda oku benimde sezeryan olacak çünküBenim dogum normal olmiyacagi icin süt gec gelirse die cok endiseliyim.
Ac karnına su süt yapmaz diye dusunuyorum dogrumu acaba?
Dua ederim tabi etmem mi Bu çorbayı öğrendiğime çok sevindim annem kv benm yanımda olurlar ama ananeme yaptırırız getirirler hastaneye içerim yeterki süt olsun bebeğime. Anne sütüne çok önem veriyorum inşallah emer ama emmese bile sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum. Hastaneler içinde hasassiyetlerini duyduğuma çok sevindimCanım sıcak olan zaten kışa denk geliyor bide zaten sezeryan olsan bile dr lar ilk anne sütünü veriyorlar normal bi şekilde hemşire gelip hemen emzirtiyor benimde sonuncu mecburen sezeryan oldu ordan biliyorum onlarda çok önem veriyor, bidee yemek yemeye başladığında tabi sezeryan okursan belli bi süre sonra yemek yemene izin veriyorlar evden hastaneye çorba getirsinler normal olursa zaten hemen iöebilirsin hastanede bile inan çok faydasını göreceksin bol bol su iç yanında, sütün çoğaldığında inşAllahhhh beni hatırlar dua edersin :)
Benim düşük riskim vardı hem ondan hem de bir erken doğumum var 29 haftada son kontrole gittiğimde de doktor fazla kilo erken dogumu tetikler dedi doguma kadar 8-9 kilo almış olman Lazım diyor ama ben 2 haftada 2 kilo aldım aslında yediklerime dikkat ediyorum ama düşük tehlikesinden dolayı 6. Haftadan beri yatıyorum yani hareket edemiyorum o da bana kilo olarak Dönüyor işte Bir de bu ara gerçekten doymuyorum artık yattığım yerde anlamıyorum ya Meyve falan geçiştirmek istiyorum ama olmuyor
ankarada belediye veriyor. sirdum bn kaymakamliga. ama dogym belgesiyle gidilckmis. yani dogumdan sonra. cok sacma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?